93/3 asker yolu bekleyenler

Hiii sizin dahada cokmus.11ay neredeyse 1sene.sizin bulusma anınızda gorulmeye deger olur o zmn :)aglarmiyiz acaba karsilastigimizda:)
Ben daha baslamadm heyecanlara daha var diye.ama snn safagina geldigmde dusundukce kalbim hizlanir heralde kendi kendime gulerim ki bulusma animiz nasl olck diye hayal kurup kendi kendime siritmiyo degilim:)
İnsallah sen bi kavus arkandan biz geliyoruz sabrımızın sonu cok guzel olsunn

Bizim acemilik 1 aydı canım malesef. O yüzden bu kdr uzun süre görüşmeden bitirmiş olucaz.. Valla tam düşünemiyorum bile yani o karsımda görmeden bittiğine inanamıcamda sanırım şafak azaldıda son 50 geçmedi ben kendimden geçtim şafak geçmedi yani inan. 100lerden inince hoop diye geldim 50ye 50den aşşası çok zorladı ve zorlyoda. Sanırım artık bulusmaya çok yakınlaştığım için. Şu 30 günde geçse bii... Ben ağlarım galiba ya ama iyi kısmı bu sefer mutluluktan olucak ağlmam :) İnsallahhhhh hepimiiz bi bitirelim artık şu askerlikten kurtulalım.:ssz:

Heyyt yaşasın komutan :52: normalde çarşımz 2 haftada 1 di ama bi güzellk yapmış komutanmz bu hafatda çıkıyo sevdiceğim :16: :16:

Bu günlerede şükür canım, başlamayanlar düşünsün :31: Plakalara düşmenize de birşey kalmamış, o zaman daha yavaş geçiyormuş gibi geliyo ama çok hızlı geçiyor sen bile anlamıyorsun. Aha bak nişanlım geleli 2 ayı geçti hiç anlayamadım, oysa askerlikte bu kdar çabuk geçmiş biz anlamamışız :17:

Bekleyene zor geciyo zaman ztn.100u dort gozle bekledim 100den snra snki akisina biraktigm icn hizli geciyo gbi geldi.
Geciyo tabi zaman ya bz bekledigimiz icn gecmiyo gbi geliyo hasret ozlemde olunca zorluyo ister istemez.
Darisi basimiza ins bizde geldigi gunleri gorelim:)

Sizin o kadr gecmis bzm daha geccek Çağla yaa

Erken basladiniz umutsuzluga siz.kalan zamani dusunmek yerine kucuk hedefler koy onlara odaklan derim ben.bz oyle avutuyoruz burda kendimizi.
Birde aci ama klasik bir soz var siz birlikteyken biz burdaydik:)
SiZde geleceksiniz bu safaga sadece sabir.bn 6aydir gormeden bekliyorm umutsuzluga daha fazla kapilmadim.

Bizim acemilik 1 aydı canım malesef. O yüzden bu kdr uzun süre görüşmeden bitirmiş olucaz.. Valla tam düşünemiyorum bile yani o karsımda görmeden bittiğine inanamıcamda sanırım şafak azaldıda son 50 geçmedi ben kendimden geçtim şafak geçmedi yani inan. 100lerden inince hoop diye geldim 50ye 50den aşşası çok zorladı ve zorlyoda. Sanırım artık bulusmaya çok yakınlaştığım için. Şu 30 günde geçse bii... Ben ağlarım galiba ya ama iyi kısmı bu sefer mutluluktan olucak ağlmam :) İnsallahhhhh hepimiiz bi bitirelim artık şu askerlikten kurtulalım.:ssz:

Ya iste banada tarif ettigin gbi oluyo:)gerci daha 100den uzaklasali cok olmadi ama hizli gidiyo gbi geldi.50de takilabilirim dedign gbi.ztn bzn duruyo sanki baZen akip gidiyor.
Aynen dedigin gbi mutluluktan aglycaz aglarsak.safagin bu duruma gelmesi bile vay be dedirtiyo ztn bize:)
Aminn.İnsallah bitiyor cok sukur kurtulcaz brz daha sabir kaldi..

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 19.NİSAN. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 30 ->>> HAKKARİ'YE SELAM, YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... ARAZIM ... 91

... KUBB88 ... 95

... sweet71 ... 96

... apple2 ... 97

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... zeytinagaci ... 110

... meritoo ... 113

... Kanaryam35 ... 116

... KorEc ... 117

... blss ... 117

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 177

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

...NeLs ... 188

... tuqbaCadi ... 188

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... AskerYariyim ... 201

... dilanumut ... 203

... prety54 ... 242

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 290

... kobayfare ... 290

... wishw ... 290

... plaslan ... 292

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Erken basladiniz umutsuzluga siz.kalan zamani dusunmek yerine kucuk hedefler koy onlara odaklan derim ben.bz oyle avutuyoruz burda kendimizi.
Birde aci ama klasik bir soz var siz birlikteyken biz burdaydik:)
SiZde geleceksiniz bu safaga sadece sabir.bn 6aydir gormeden bekliyorm umutsuzluga daha fazla kapilmadim.

Haklısın canm bn umutsuz degilimde bazen düşününce zor oluyor. Kendimi avutcak seyler buluyorum ama geccek inş zaman bz beklerken artik sizde kavuşmuş olcaksnz:)

Back
X