93/3 asker yolu bekleyenler

8 küsür ay oldu sorunsuz çok nadir günüm geçti özellikle istanbula geldiğimden beri her gün bi sorun çıkıyo bıktım yani offf :52:
Dün brz kafam dağılsın diye gece gece oturdum poaça yaptım 2 saat oyaladı en azından beni :6:

Yakında ben de mutfağa adıcam zaten kendimi yapacak bir şey bulamıyorum ben de :52::52:

Yemeyip de napıcan Ecee, hadi ben neyse evde yiyecek illa birileri bulunur da sende kim yicek onları :52::52:

İş yerine götrdm sabh kahvaltısı adına yedim napiyim :1: Ztn yarım ölçü yaptım tam ölçü kadar poaça cıktı sinir oldm :1: Hiç elimin ayarı yok :19:

Bir anne atasözü der ki yapa yapa elin alışır. Evde yapmazsan böyle evlenince ne yapacaksın bakayım sen :27::27:

Doğru demş anneler ne dese doğru ztn :1: Ama bnm bi 4 senelikte unv geçmişm var hala elim alışmadı yani az yaparım çok yenir çok yaparm hiç yenmez mesela öylede bi kısmetsizimdir :1:

uno nun ekmeklerinden aldım ben böyle tahıllı falan olanlarından.
içine kaşar ya da cheddar peyniri, salam, domates, marul falan koyuyorum.
bazı günler de ton balığı roka falan.
çok hoş oluyor :56::56::56:

Bende hep dışardan alıyodm küçük kücük poaçalar zeytinli fln.Dedim ekonomim sarsılmasn kendim yapiyim hem kafamda dağılsın yaptım dün bugünde götrdm yedm yerken içime sindi en azından temiz :1:

105 gün ya süper :52:
gerçi izne gelmese şu an 95 ti ama oldu artık
baharın en güzel günlerini beraber geçirdik diye avutuyorum kendimi artık :31:

Back
X