95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

merhaba kızlar nasılsınız..
Ben nöbetteyim ...
Nette sorun var giremeyebilirim .nöbet 24 saat bizim yarın nöbet çıkışı yazarım...

en kısa zamanda gelirsin inşallah baksana kendime en yakın sen varsın kızlar benim yarım kadar ...

en kısa zamanda gelirsin inşallah baksana kendime en yakın sen varsın kızlar benim yarım kadar ...

aaaa teessuf ederim benfe sana gayette yakinim lutfen bugune bugun 98 kusurum )) derya bi o gun yazdi yine kayboldu hayirdir insaallah. su hafta sonunu atlatip p.tesiden itibaren yine yediklerimizi yazsak ne guzel olur. ben hala doktorun verdigi diyet listesini bulamadim bulsam yazcaktim

Kizlar kusura bakmayin sizden bi sure uzak kaldim... esimle karar aldik bi aya kalmaz tr ye geliyoruz ve onun icin hazirliklara basladim... bu arada diyetim iyi gidiyo en son kendimi tarttigimda 88.8kg dim... yani 500 gr vermisim...

Kizlar kusura bakmayin sizden bi sure uzak kaldim... esimle karar aldik bi aya kalmaz tr ye geliyoruz ve onun icin hazirliklara basladim... bu arada diyetim iyi gidiyo en son kendimi tarttigimda 88.8kg dim... yani 500 gr vermisim...

tbr ederim bir tek sen verdin bu hafta hepimiz verdiğimizden aldık geri neler yapıyorsun anlatırmısın biz de faydalanalım nerde yanlışlık yaptık görmüş oluruz tr ye gelmenizede ayrıca sevindim

05.04.2013 cuma gaza gelis listemiz ))
sebnem777(toplamda -2,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 69,00
bu cuma=70,00(+1,00)

aykurt (toplamda -2,200)
baslangic=100,300
gecen cuma=97,00
bu cuma=98,100 (+1,100)

1,73 (toplamda - 1,100)
baslangic=116,100
geçen cuma=114,700
bu cuma=115(+300gr)

miracle23 (toplamda -1,700)
baslangic=90,500
gecen c.tesi=89,300
bu cuma =88,800 (-500 gr)

tbr ederim bir tek sen verdin bu hafta hepimiz verdiğimizden aldık geri neler yapıyorsun anlatırmısın biz de faydalanalım nerde yanlışlık yaptık görmüş oluruz tr ye gelmenizede ayrıca sevindim

Tesekkur ederim cnm...

Ben aksamlari az yemeye ozen gosteriyorum sanirim onun faydasi cok oluyor...

Ornegin dun yediklerimi yazayim

Sabah bir nescafe (gec kalktigim icin kahvalti yapmadim normalde atlamam)
Oglen bir tavuk salatasi ve kahve
Ara cikolatali dondurma
Aksam 3 kasik pirinc ve 2 kasik sebze
Yesil cay
Nescafe ve 8 tane badem
Saat 7den sonrada agzima birsey almadim..

Ve yarim saat yuruyus...

Bu aksamda arkadaslara davetliyiz mangal var... bol salata ve tavuk yemeyi planliyorum..

ben bu gün sabah acaip güzel kahvaltı yaptım sonra öğlen hava güzeldi pikniğe gittik mangal yaptık baya yedim şimdi geldik eve ve 2 tane cay içtim malesef sekerli içmek zorunda kaldım akşama bişi yemezsem işlem tamamdır

Tesadufe bak bizde bugun mangal yaptik... =) ben biraz kacirdim ama sorun degil yarin telafi edicem...

Tesadufe bak bizde bugun mangal yaptik... =) ben biraz kacirdim ama sorun degil yarin telafi edicem...

zaten senin yazını görünce bizimkileri kandırıp pikniğe çıktık:))) mangala asla hayır demem bayılırım olsun akşam yemeyiz olur biter ben şu an zaten tokum tıka basa bir tane muz ve biraz da cekirdek yedim şimdi form çayı içiyorum ye ye sonra form iç:))) başka çare kalmadı

Iyi yapmissiniz cnm... mangal yapmak gibisi yok.. artik yatana kadar bisey yeme.. ben saat 8den sonra yemeyi durdum ve simdi cok acim ama karnimi deil beyni ki dinliyorum ve onun icin biran uykumun gelmesini bekliyorum...

Iyi yapmissiniz cnm... mangal yapmak gibisi yok.. artik yatana kadar bisey yeme.. ben saat 8den sonra yemeyi durdum ve simdi cok acim ama karnimi deil beyni ki dinliyorum ve onun icin biran uykumun gelmesini bekliyorum...

yok yemem artık karnım tok çok açsan iki kayısı ye hem bağırsakları çalıştırıyor ben yatana yakın sirkeli suyu içerim 30 tane mekik çektim bu gün ama öldüm bittim

:26:yaa yakınız tabi ama sen benim olmak istedigim kiloya yakınsın

tebrikler canım hadi bakalım türkiyeye gelene kadar biraz daha sık

oh oh afiyet olsun ....
gündüzkü menün çok güzellll
ve sporda harikaaa

ohh mangal mevsimi başladı tabi..afiyet olsunnnnnnnnnnnn

hanimlarrr bugun muhabbetinize katilamadim. biraz yuk tasimakla ugradtik bugun. dukkanin malzemeleri vardi da. ama bi yoruldum bi aciktim. yedimde baya. aksam cay icerken komsunun getirdigi yufkanin icine yesillik otlardan sardimda yedim. napiyim acikmistim bari saglikli olsun dedim... bugun herkesin keyfi yerindeymis maasallah... sabaha gorusuruz. biraz tempoyu artirip yediklerimizi yakalim insaallah.

yok yemem artık karnım tok çok açsan iki kayısı ye hem bağırsakları çalıştırıyor ben yatana yakın sirkeli suyu içerim 30 tane mekik çektim bu gün ama öldüm bittim

Ee aksam naptin cnm.. umarim hic bisey yememissindir.. bugun ben iyi gidiyorum kahvaltida 1 dilim ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim... simdi nescafe iciyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…