- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi kenan_derya
-
Ee aksam naptin cnm.. umarim hic bisey yememissindir.. bugun ben iyi gidiyorum kahvaltida 1 dilim ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim... simdi nescafe iciyorum...
kizlar ben az once dukkani kilitleyip eve gittim yakin cok sukur. hemen evdeki yesilliklerden bi salata yaptim. uzerine limon sirke pulbiber kekik keten tohumu ve kimyon attim ama bidahakune kimyon atmam tadini degistiriyo cunku. neyse hepsini karistirip uzerinede bir iki cay kasigi zeytinyagi ekledim ve saklama kabina koydum. kucuk kaseyede yogurt koydum. bi catal bi kasik alip kostur kostur dukkana geldim. yanina da 3 minik dilim kepekli ekmek ekledim. simdi yavasca bir iki catal yiyorum. biraz bekliyorum. su iciyorum. bir iki catal daha aliyorum... boylece bi saatte felan bitiririm herhalde. sizce nasil. aksama ne yaparim bilemedim.
kendime çok kızıyorum bazen hiç acıkmadan oturuyorum masaya ve sanki çok aç gibi gözüm hiçbişi görmüyo...
offff başarabilirim biliyorum ama çok iradesizim ...
kendime çok kızıyorum bazen hiç acıkmadan oturuyorum masaya ve sanki çok aç gibi gözüm hiçbişi görmüyo...
offff başarabilirim biliyorum ama çok iradesizim ...
ben bu gün kahvaltıda bal kaymak ve bir yumurta yedim öğlen iki küçük kır pidesi akşam tavuk var menude ama benim arkadas şu karatay diyetini yapıyo bu gün 4. günü 4 günde 2 kilo vermiş biz üç haftada 3 kilo veremedik nasıl bu kadar hızlı veriyo anlamadım
kuzum biz diyet yapmiuoruzki. yalan mi. biz basinda demedikmi diyet degil saglikli beslenme yapicaz yediklerimize dikkat edicez diyet... sende diyet yap bakalim gor bak bissuru vrrirsin. ama birden verdigin icin sonra hoooop geri alirsin. ne isine yaradi o diyet?... istersen sende deneyebilirsin canim bissuru diyet listesi var... yada bi diyetisyene gidebilirsin... ben normal bi diyetle haftada 4 kilo verdim daha once ama hep dedigim gibi vucudum haldiz dusunce doktorun verdigi ilaclarla geri aldim... ama sen biran once vereyim diyorsan ya bi diyetisyene git canim yada hosuna giden bi diyete baslayabilirsin...
Benim diyet iyi gidiyordu taki bugune kadar... bugun gorumcemin dogum gunu partisi vardi... orda yedim de yedim... yas pastadan tut icli kofte ye kadar yedim... sonra kendime cok kizdim ve yarim saat kosu yaptim.. insallah yediklerim kilo vermemi cok etkilemez...
ben bu gün kahvaltıda bal kaymak ve bir yumurta yedim öğlen iki küçük kır pidesi akşam tavuk var menude ama benim arkadas şu karatay diyetini yapıyo bu gün 4. günü 4 günde 2 kilo vermiş biz üç haftada 3 kilo veremedik nasıl bu kadar hızlı veriyo anlamadım
kuzum biz diyet yapmiuoruzki. yalan mi. biz basinda demedikmi diyet degil saglikli beslenme yapicaz yediklerimize dikkat edicez diyet... sende diyet yap bakalim gor bak bissuru vrrirsin. ama birden verdigin icin sonra hoooop geri alirsin. ne isine yaradi o diyet?... istersen sende deneyebilirsin canim bissuru diyet listesi var... yada bi diyetisyene gidebilirsin... ben normal bi diyetle haftada 4 kilo verdim daha once ama hep dedigim gibi vucudum haldiz dusunce doktorun verdigi ilaclarla geri aldim... ama sen biran once vereyim diyorsan ya bi diyetisyene git canim yada hosuna giden bi diyete baslayabilirsin...
en agır ilerleyen sayfa bizde .bizim sayfa neden güncel diyet haberlerinde..diyet gruplarında degil...
aykurt haklısın konuyu taşıyalım başlığıda değişelim ben 71 oldum benimkilo gerileyeceğine ilerliyo:)) iki gün çok tatlı yedim ondan arıca regl şişkinliği var 71 kilo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?