95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

kizlar gunaydinnn... ben sabah tartida gordugum rakamdan cok korktum. moralim bozuldu. gerci dun catlayana kadar yufka ve ot yedim ondan olabilir. sabah azcik kahvalti yaptim. ise gelirkende hemen kepekli ekmek aldim. cunku evde kepekli kalmayinca mecbur beyaz yiyprum ve o doyurmuyor cok yediriyor. offf moralim bozuldu ya butun isler ustuste geliyo. isin kotusu ben morali bozulunca devamli biseyler tikistiran bi yapidayim. simdide moralim bozuk ama napiyim kendimi frenlemezsem gelecek gunler daha moralsiz olacagim. en iyisi kendime soz gecirmek.

kizlar ben az once dukkani kilitleyip eve gittim yakin cok sukur. hemen evdeki yesilliklerden bi salata yaptim. uzerine limon sirke pulbiber kekik keten tohumu ve kimyon attim ama bidahakune kimyon atmam tadini degistiriyo cunku. neyse hepsini karistirip uzerinede bir iki cay kasigi zeytinyagi ekledim ve saklama kabina koydum. kucuk kaseyede yogurt koydum. bi catal bi kasik alip kostur kostur dukkana geldim. yanina da 3 minik dilim kepekli ekmek ekledim. simdi yavasca bir iki catal yiyorum. biraz bekliyorum. su iciyorum. bir iki catal daha aliyorum... boylece bi saatte felan bitiririm herhalde. sizce nasil. aksama ne yaparim bilemedim.

Ee aksam naptin cnm.. umarim hic bisey yememissindir.. bugun ben iyi gidiyorum kahvaltida 1 dilim ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim... simdi nescafe iciyorum...

yok akşam sadece 1 avuççekirdek yedim sonra 2 tanede çilek başka bişi yemedim diye hatırlıyorum

bu gün sabah çok az kaymakla reçel yedim öğlen 2 tane pide küçüklerden sonra eve gelip bir tabak yemek yedim birazdan form çayı içicem bakalım gitcek mi kilolar bizim bir arkadas karatay diyetine başladı 2 günde 1,5 kilo vermiş nasıl oldu anlamadım kız cuma başladı pazar 1,5 kilo verdim diyo sadece protein yiyecekmiş 3 gün sonra bir ay sebze sonra karışıkmış

bu iyi fikir aslında böylece suyla yersek az da yemiş oluruz

merhaba bugün menümü yazmaya başlayacagım kızlar
(malum kahvaltıda annem vardı diyet imkansız oluyor..)

sabah
2dilim ekmek
1kk peynir
2 yeşil zeytin
1/2domates
1/2 salatalık
ögle
1 kase kadar spagetti makarna
ara
1 adet parmak çikolata ve türk kahvesi
akşam
koca tabak salata

spor şimdilik yok ama birazdan 30dakika egzersiz düşünüyorum umarım engel çıkmaz

kendime çok kızıyorum bazen hiç acıkmadan oturuyorum masaya ve sanki çok aç gibi gözüm hiçbişi görmüyo...
offff başarabilirim biliyorum ama çok iradesizim ...

kendime çok kızıyorum bazen hiç acıkmadan oturuyorum masaya ve sanki çok aç gibi gözüm hiçbişi görmüyo...
offff başarabilirim biliyorum ama çok iradesizim ...

ahhh ah bendede ayni iradesizlik. gerci gercekten istersek yenebiliriz diye dusunuyorum. ben bazen deniyorum. cikolata mi var mesela yiyorum ama sadece ucundan bi parca. kizartmami var yiyorum ama ya 1 ya 2catal. aslinda istesek amannn demesek yapiyoruz... dun aksama dogru yarim saat uzaklikta bi alisveris merkezine gitmem gerekti mecbur dun gitmeliydim. otobusle gidecem ya aciirsam kan sekerim duserse fiye bi korku sardi beni. bi N**** (Siyahi) bide gofret aldim. yedikce yiyesim geldi eee ikiside bitti ben hala acim. ama eminimki stresten acikmistim. aksama da yemek felan yemedim ama yine tatli istegi durmadi bi yane kucuk kek birde bitter hofret yaninada az sekerli bi turk kahvesi yaptim. baskada bisi yemedim. basim sabahtan beri agriyodu bende onu mazeret edip yattim uyudum.

kizlarrr sabah evde kahvalti yapmadim ama bi yumurta hasladim dukkana getirdim.
manavdan da bi domates bi salatalik alip dogradim yanina da 3 dilim kepek ekmegi yedim. simdide komsum cay demlemis cay iciyorum

Son düzenleme:
oglen yemegime gelelim. bir kk tulum peyniri(et niyetine) ;-)... 2-3kasik yogurt. 6-7tane siyah zeytin. 3 dilim kepekli ekmek...

ben bu gün kahvaltıda bal kaymak ve bir yumurta yedim öğlen iki küçük kır pidesi akşam tavuk var menude ama benim arkadas şu karatay diyetini yapıyo bu gün 4. günü 4 günde 2 kilo vermiş biz üç haftada 3 kilo veremedik nasıl bu kadar hızlı veriyo anlamadım

kuzum biz diyet yapmiuoruzki. yalan mi. biz basinda demedikmi diyet degil saglikli beslenme yapicaz yediklerimize dikkat edicez diyet... sende diyet yap bakalim gor bak bissuru vrrirsin. ama birden verdigin icin sonra hoooop geri alirsin. ne isine yaradi o diyet?... istersen sende deneyebilirsin canim bissuru diyet listesi var... yada bi diyetisyene gidebilirsin... ben normal bi diyetle haftada 4 kilo verdim daha once ama hep dedigim gibi vucudum haldiz dusunce doktorun verdigi ilaclarla geri aldim... ama sen biran once vereyim diyorsan ya bi diyetisyene git canim yada hosuna giden bi diyete baslayabilirsin...

haklısın aslında diyet yapıp bir de geri almak var benim kilo sabitlendi sanki ne ileri ne geri gerçi regl oldum onunda şişkinliği var bakalım cumaya kaç olcak

Benim diyet iyi gidiyordu taki bugune kadar... bugun gorumcemin dogum gunu partisi vardi... orda yedim de yedim... yas pastadan tut icli kofte ye kadar yedim... sonra kendime cok kizdim ve yarim saat kosu yaptim.. insallah yediklerim kilo vermemi cok etkilemez...

ben de bu gün hamur işi yedim baya şu irademe bir sahip çıksam şaşcam zaten( olsun bu gün artık yapcak bişi yok yarın bakalım nolcak

canım ödem atıyordur..ben idrar söktürücü alıyorum 1 gecede 2 kilo gidiyo bazen.....
gerçek kilo verip vermedigi 10 içinde belli olur...

evet bakıyorum hiçbirimiz kasmıyoruz.aslında beslenmeden çok spor üzerinde durmalıyız...

en agır ilerleyen sayfa bizde .bizim sayfa neden güncel diyet haberlerinde..diyet gruplarında degil...

en agır ilerleyen sayfa bizde .bizim sayfa neden güncel diyet haberlerinde..diyet gruplarında degil...

en agir ilerlemesini kilo bakimindanmi yoksa yazisma bakimindanmi dedin tatlim. derya buraya acmis sayfayi ama banada mantiksiz geliyo aslinda bu sayfayi tasisak olur zaten deryadanda 2 hagtadir ses yok... havalar isinmaya basladi artik spora baslasak guzel olur. ben iki ay platese gittim cok memnundum ama iki haftafir birakmak zorunda kaldim. hem hastalandim hemde dukkana artik tek basima bakmam gerekecek vaktim kalmayacak...
neyse velhasil su diyet ve spor isine hiz versek hepimiz icinde iyi olacak... pnerilerinizi bekliyorum arkadaslar...

aykurt haklısın konuyu taşıyalım başlığıda değişelim ben 71 oldum benimkilo gerileyeceğine ilerliyo:)) iki gün çok tatlı yedim ondan arıca regl şişkinliği var 71 kilo oldum

aykurt haklısın konuyu taşıyalım başlığıda değişelim ben 71 oldum benimkilo gerileyeceğine ilerliyo:)) iki gün çok tatlı yedim ondan arıca regl şişkinliği var 71 kilo oldum

canim tasiyalim... basligi belirleyin musadeniz olursa ben acayim yoksa isteyen acsin. bu arada ben de 100 gr vermisim. yine sukur almadim ha... fikir verelim baslik icin ve yeni bir sayfaya baslayalim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…