98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah devam eder komşu bana iyi gelmedi ondan yaziyim dedim :) ben hala toparlayamadım yemek yerken kendımı tutamıyorum cok kotu durumdayım fazla yiyince de afedersin cıkarıyorum hepsini (

evet benim sevgili günlüğümm :) Bu pazartesi tartıda kesin +kilolar görücem ama pes etmek yok :)

Misafirler , hastalık derken kendimi unuttum ve buraya yazmayınca disiplinimi kaybettiğimi farkettim :))

Artık hergün fazla yesem bile yazıcam ki yedıklerım gözüme batsın :))))

Bugun geç kalktım

Saat 13.00 a doğru : 4 yk ıspanak , 2.5 yk bulgur pilavı , 2 yk yoğurt

inşallah devam eder komşu bana iyi gelmedi ondan yaziyim dedim :) ben hala toparlayamadım yemek yerken kendımı tutamıyorum cok kotu durumdayım fazla yiyince de afedersin cıkarıyorum hepsini (

aaa o kötüymüş dikkat sağlığını kaybetme kusmak iyi değil tatlım ya

aaa o kötüymüş dikkat sağlığını kaybetme kusmak iyi değil tatlım ya

aynen artık tam doymadan bırakıyorum yemeyi , bi yandan da işime geldi aslında :)) bugun tam olarak basladım dıyetıme de sporuma da tek uzuntum pazartesi günü + görcem tartıda 1 haftanın emeği boşa gidecek

Bir sey olmaz kuzu bir hafta arti gorsen ikinci hafta daha dikkat edersin olur niter cok iradeli olsaydik bu kiloda olmazdik dimi yavas yavas bitecek bu yaglar

Bir sey olmaz kuzu bir hafta arti gorsen ikinci hafta daha dikkat edersin olur niter cok iradeli olsaydik bu kiloda olmazdik dimi yavas yavas bitecek bu yaglar

inanmıyorum komsu bu hafta almamısım hatta 100 gr gitmiş :)) Hastaydım , sürekli koşuşturmaca oldu ondan heralde :)) Çok mutluyum :)))

Canım günlüğüm bu hafta en az kılo giden haftam oldu ama aynı zamanda en mutlu oldugum :)

Çünkü tam anlamıyla bırakmış gibiydim diyeti :)

1-2 kg alırım diyodum ama koşuşturmacadan hastalıktan ve spordan gitti heralde :))

-100 gr gördüm artık asla bırakmam diyeti :) Yeni hafta , yeni başlangıçlar , yeni hedefler ... :)))

13:40 gibi 1 kase erişteli yeşil mercimek , 1 orta poğaca ( İlk gün hediyesi ilk ve son gereksiz karbonhidrat :))

18:00 : 1 kase tarhana , yarım pogaca
19:30 : 1 kase yeşil mercimek , 3 dilim buzlu balık , 2 etimek , az salata

Merhaba diyete başlayalı aylar geçmiş ben yeni başladım ayni zamanda yeni üye oldum. Sonuclariniz nasil merak ettim. Siteyi de yeni yeni öğreniyorum. Çok fazla bilgi edinemedim.

Merhaba diyete başlayalı aylar geçmiş ben yeni başladım ayni zamanda yeni üye oldum. Sonuclariniz nasil merak ettim. Siteyi de yeni yeni öğreniyorum. Çok fazla bilgi edinemedim.

Hoşgeldiniz sitemize :) 1 hafta sonra 2 ay olacak yaklaşık 8 kg gitti ama arada kaçamaklarım oldu , hatta bu hafta hiç diyet yapmadım denilebilir ama sporumu yaptım ve kg almadım aksine 100 gr bile verdim :):) kaçamaklar tabiki olacak , beslenme şeklimi tamamen değiştirdim şekeri unlu gıdaları cıkardım hayatımdan . Eğer çok istiyosam haftada 1 çikolata mesela şeker ihtiyacı için. Normalde daha hızlı kg veren biriyim ama su içemiyorum bu yuzden hızlı gıtmıyo :)

Sporumuda evde yapıyorum , Genelde leslie 3 mil tavsiye ederim youtube da var . Hem eğlenceli hem yorucu

Sonuc olarak basladıysanız bırakmayın en buyuk etken kararlılık , Canınız bişeyden çokmu istedi tadımlık alın fazlasına gerek yok :))

İnşallah başarırız da hep birlikte yazı rahat geçiririz :))

Bnmde spor yapacak vaktim yok çok fazla leslie yi deniycem ama. diyetisyene gittim çok seçenekli bir diyet listem var aslında zorlanmıyorum. çikolata bitter olmak şartıyla var diyetimde ama hafta sonu ev taşıdım diyet falan hak getire:) ama bugün geri döndüm diyetime:) vakit buldukça diyet listemi de paylaşmaya çalışcam:) 15 ocakta başladım diyete aslında ama pek sıkı olmadı inş devamında daha iyi olur. Bnmde metabolizma hızım çok yavaş onun için biraz az az veriyorum.

inşallah gönlünüzce olur :) Kaç kg vermeniz gerek ?

inşallah gönlünüzce olur :) Kaç kg vermeniz gerek ?

Diyetisyenimin koyduğu ilk hedef 82 kg a düşmek. Bunun icin tahmini 3-3.5 ay gibi bir sure verdi bakalim. Başladığımda 96 kg idim hic tartilmadim daha. 15 şubatta kontrolü var.bu 15 gün diyetime daha sıkı bir şekilde uyacagim ins.

Gidecek bunların hepsi merak etmeyin :)) Kolay gelsin

bugun kendıme mukemmel bi kahvaltı hazırladımmm :)) O yüzden öğle ve akşam hafif yicem :)

13:30 gibi = az pastırmalı omlet
1 kk peynir
4 zeytin
2 etimek

akşam 19:00 gibi patates ve köfteyi çok kaçırdım Ama artık yuruyuse baslıyorum :)

sabah : tereyağlı yumurta , 5 zeytin , beyaz peynir , az şekerli çay
akşam : 2 köfte , 1 kase yogurt çorbası

kızlar dün yazmayı unuttum bu hafta da az gitti -200 gr ama diyetime uymadım o yuzden.. Ama çok şükür ucundan da olsa 89 ları gördüm çok mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…