98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni uzun zamandıır görmeyen akrabalar arkadaslar vs nasıl zayıfladın dıye sordukca cok mutlu oluyorum :)) Ama iyice saldım kendımı yarın adam gibi baslıyorum diyetime insallah :)

Evett normal düzenime dün döndüm :) Hemen listemi yazayım

Sabah : 1 poğaça
Öğle : simit ayran
akşam : 4 köfte , 1 kase tarhana corbası

Bugun sabah : 1 haslanmış yumurta salatalık 1 bardak cay ( azcık şeker attım :))

uzun aradan sonra gördüğüm akrabalarımın hepsi ne kadar zayıfladıgımı soyluyor tam gaz devam :d

sabah : haslanmıs yumurta , beyaz peynir , az sekerli cay , 1 etimek
aksam : 1 tabak patates yemeği , 1 kase yoğurt , 2 köfte , 1 dilim kek

sabah : 1 tabak menemen 1,5 etimek 1 bardak az sekerli cay
aksam : 1 kase yeşil mercimek , 1 etimek

Fazlalıklar : 1 çikolata , 1 bisküvi

Merhaba azmini hayran kaldım doğrusu maşallah size tebrik ediyorum ve bende diyete giriyorum yanınıza alır mısınız beni de en fazla 89 görmüştüm tartıda suan 84 ama adet donemindeyim boyum 1.70 hedefim önce 80 sonra yavaş yavaş bana en uygun kiloya geri dönmek inşallah leslie yapıyorsunuz sanırım bende inceledim çok eglenceli görünüyor hatta 2 mil olanı denedim iyi geldi valla inşallah sizin kadar azimli olabilirim görüşmek üzere

teşekkür ederim :) istediğiniz zaman buraya gunluklerınızı yazabılırsınız hem daha kontrollu olur . leslie vaktım oldukca yapıyorum hem eğlencelı hem etkılı inşallah hedefinize ulaşırsınız kolay gelsin :)

sevgili günlüğüm dün yazamadım
sabah : yumurta , biraz peynir , cay
akşam : 1 kase yeşil mercimek , 1 etimek , biraz tavuk sote

bugun biraz fazla kaçırdım gibi

sabah : yumurta , kasar peynir , 3 zeytin , 1 bardak cay
öğle : 5 yk ıspanak , 1 etimek
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 4 yk ıspanak 1 kase kayısı kompostosu

Ara öğünlerde toplam : 2 elma , 2 portakal , 1 bardak greyfurt suyu
Arada 1 parça gözleme kaçırdım ((

sabah : yumurta , kasar peynir , 1 zeytin , portakal suyu
öğlen : 1 tabak kısır 1 dilim kek
akşam : kuruyemişi çok kaçırdım

Yarın 1 hafta oluyo bakalım ne kadar gıtmış

bu sabah 88 e düştüğümü gördüm ve acayip mutluyum :)) En son 4 yıl once bu kıloyu gormustum :)) Haftada 1 öğün kaçamak yapıcam bugun yapayım kı etkısı az olsun dedım o yuzden menuyu hiç yazmıyorum (

İnşallah 70 leri görürüm birkaç aya :))))

bugun sabah ve oylen ıyıydı ama akşam balığı çok kaçırdım + 1 dilim ekmek maalesef

Soğuk çay zayıf noktam napıcam ben

sevgılı gunlugum 2 gundur cok bosladım dıyeti ama düzeime dönüyorum yarın

sabah : 1 yumurta , domates , peynir

akşam : 2 kase yoğurt çorbası 1 tabak mantı :/

Mrb canım. Kilolarımız ve hedefimiz neredeyse aynı. NE tür bi diyet uyguluyosun. Benımde sıkı bir şekilde yapmam lazım. İstersen birbirimize destek olabiliriz

Mrb canım. Kilolarımız ve hedefimiz neredeyse aynı. NE tür bi diyet uyguluyosun. Benımde sıkı bir şekilde yapmam lazım. İstersen birbirimize destek olabiliriz

tabi ki isterim :) Ben 17 yasındayım kendımı cok da zorlamıyorum aslında tam olarak uyguladıgım bı dıyet ismi yok , ev diyeti diyelim
sabah kahvaltısında yumurtamı haslıyorum , peynir zeytin domates falan istediğim kadar yiyorum ekmeği tamamen bıraktım onun yerıne hazır kızarmıs ekmek yıyorum (etimek ) öğleleri genelde oklda oldugum için yemiyorum canım da istemiyo zaten akşamları evde ne varsa yiyorum ama ekmek yemıyorum .. Genel beslenmem bu sekılde :) Meyvemi de eksık etmem tek sorunum su içemiyorum

dünki listemi yazayım

sabah : yumurta , peynir , 2 zeytin , 1 bardak cay

akşam : 1 kase yogurt corbası , 1 tabak karnabahar yemeği , 3 köfte , az salata

Anladim cnm. Bn calisiyrm benim durum biraz daha farkli kahvalti yapamiyrm tek ogun besleniurum :/ duzensiz bi yeme seklim var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…