Merhaba azmini hayran kaldım doğrusu maşallah size tebrik ediyorum ve bende diyete giriyorum yanınıza alır mısınız beni de en fazla 89 görmüştüm tartıda suan 84 ama adet donemindeyim boyum 1.70 hedefim önce 80 sonra yavaş yavaş bana en uygun kiloya geri dönmek inşallah leslie yapıyorsunuz sanırım bende inceledim çok eglenceli görünüyor hatta 2 mil olanı denedim iyi geldi valla inşallah sizin kadar azimli olabilirim görüşmek üzere
beni de tesvik etti
Mrb canım. Kilolarımız ve hedefimiz neredeyse aynı. NE tür bi diyet uyguluyosun. Benımde sıkı bir şekilde yapmam lazım. İstersen birbirimize destek olabiliriz
tabi ki isterim :) Ben 17 yasındayım kendımı cok da zorlamıyorum aslında tam olarak uyguladıgım bı dıyet ismi yok , ev diyeti diyelim
sabah kahvaltısında yumurtamı haslıyorum , peynir zeytin domates falan istediğim kadar yiyorum ekmeği tamamen bıraktım onun yerıne hazır kızarmıs ekmek yıyorum (etimek ) öğleleri genelde oklda oldugum için yemiyorum canım da istemiyo zaten akşamları evde ne varsa yiyorum ama ekmek yemıyorum .. Genel beslenmem bu sekılde :) Meyvemi de eksık etmem tek sorunum su içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?