98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence gayet güzel arkadaşım sakın bozma :)) Allah sabır versin

Bu sabah gune bi yesil elma ve bol bol su 1 avucta badem ile basladim bakalim umarim ins yaptklarimizn sonuclarini fazlasiyla gormeyi nasip etsin yuce rabbim

bugun canım kahvaltı istemedi ,
Sabah : 1 kase mısır gevreği , 2 adet mısır patlağı
1 avuca yakın cekirdek ( Yememem gerekiyodu ( ))

bugun canım kahvaltı istemedi ,
Sabah : 1 kase mısır gevreği , 2 adet mısır patlağı
1 avuca yakın cekirdek ( Yememem gerekiyodu ( ))

Ewet bu sabah benimde canim hic kahvalti istemedi elma badem ve bol su iciyorumm boyum var allahtan kilom yine fazla ama sevgilim (kendi aramizda sözlüyüz) uzun boylu kilosuda gayet iyi o ben seni tombik seviyol dese bile yinede ben rahatsizim durumumdan yaza kadar once kendm icin sonrada ailem icin zayiflamam gerek cnku erkek arkadassimin ailesi ile tanismaya gitcem evlilk planimiz var allahn izniyle

en buyuk hayalım yazın ıncecık olmak :))

pazartesileri tartılıyorum ben bu pazartesi 1 ayım bitcek bakalım kaç kg gitmiş :)

hadi hayırlısı ay sonu az kalmış:18::18::18::18:
benim için ayın 27 si çok önemli çünkü 27 sinde başladım diyete üstelik bu ayın sonunda oğlusumun dogum günü güzel görünmek istiyorum bir gr bile önemli artık kaçamak yasak
hadi yaza kadar incecik olalım da gönül rahatlığıyla tatil yapalım

ayy hayali bile heyacanlandırıyo insanı hemen yaz gelsin :)) 3 gun sonra 1 ay 5 kg olsa çok iyi olur :)) 90 lardan çok sıkıldım artık

tebrık ederım canım :) kendını nasıl güzel hissediyosan o kıloda ol diğer insanlar hiç önemli değil :))

akşam 18:00 1 dolma biber 2 parça haşlanmış tavuk 1,5 etimek yarım kase yoğurtt:)

ayy hayali bile heyacanlandırıyo insanı hemen yaz gelsin :)) 3 gun sonra 1 ay 5 kg olsa çok iyi olur :)) 90 lardan çok sıkıldım artık

hadi inş gönlüne göre olsun bellimi olur hiç tartılmadın mı nasıl sabrettın bir ay ben en az haftada iki tartılıyorum benden 6 gitmişti eger sen daha düzgün diyet yaptıysan fazla bile gitmiş olabilir

hadi inş gönlüne göre olsun bellimi olur hiç tartılmadın mı nasıl sabrettın bir ay ben en az haftada iki tartılıyorum benden 6 gitmişti eger sen daha düzgün diyet yaptıysan fazla bile gitmiş olabilir

inşallah sağol :)) her hafta tartılıyorum ama ilk ay bittiği için heyecanlıyım cünkü en uzun süren diyetim bu :)) Ben de dayanamıyorum nerdeyse her yemekten sonra cıkıyorum tartıya

sabah yine kahvaltıyı atladım (
12: 20 gibi 1 kase mısır gevreği

Öğlen 15:30 1 tabak kuru fasulye 2 kaşık pilav
Akşam 19 : 20 1 kase mısır gevreği
20:30 1 elma

**Bugün 1 kurabiye kaçırdım ama ekmek yemedım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…