%99 .9 Aldatılıyorum...

aybukece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
150
0
0
Erzincan
Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.

Yazdıklarında kendimi gördüm.
Söylenecek çok şey yok.
Hazırlıklı ol diyebilirim. Bu kadar aleni yaşıyorsa o da pek çok şeyi göze almış demektir.
Her an her şey su yüzüne çıkabilir.
Korkunç bir süreç. Senin bir şeyler yapıp durdurma ihtimalin olacağını sanmıyorum. Onun aklını başına alması gerek. Ama yine de elinden geleni yap. İşe yaramasa bile ben denedim, uğraştım deme şansın olur.
Duygusal olarak dipte hissediyor kendini. Ama kendini bırakma, bırakma şansın yok. Bir taraftan evliliğin için uğraşırken gerçeklikten kopmayacak kadar güçlü olman gerek. Evliliğinin bitme ihtimalini göz ardı etme. Maddi anlamda kendini ve çocuklarını güvenceye almak için elinden ne geliyorsa yap.

Allah yardımcın olsun..

öncelikle şunu belirtmeliyimki karşıdaki kişinin aldatması için illa kadının bakımlı olamaması vs bunlar sebep değil.magazinde de görüyoruz çok bakımlı güzel kişilerde aldatılıyor.bu eşinizin zaaflarına yenik düşmesidir kısa ve öz.yani ne olursa olsun siz kendinizi anlatmışsınız ama eşinize bunlar yetmemiş farklı heyecanlar peşinde anlaşılan.ekonomik özgürlüğü olan kadınların bu tür durumlarda affetmesine kesinlikle karşıyım eğer aldatıyorsa.tabii siz kocanızı daha iyi tanırsınız bukadar yıl geçirmişsiniz.benim tavsiyem öncelikle bundan emin olduktan sonra yapacağınız şeylere karar vermek.tabii bu zaman içerisinde sizde evde zamanınızı ağlayarak üzülerek geçirmek yerine daha güçlü hiçbişey olmamış gibi davranırsanız yakalama süreniz daha kısa olur.

bu okadar acı zorlu bir süreç ki kendimi senin yerine koydumda cidden çok üzücü bişi rabbim sabır versin..onu yakalamanın tek yolu umursamamazdan geldiğin anda olucaktır. telefonunu kaıştırabilirsen belki bişilere denk gelebilirsin.

bu akıllı telefon artık kimsenin elinden düşmüyor bende dahil hatta wc bile götürür kk da konu okurum :26:

şimdi sizin teorinize göre bende mi eşimi aldatıyorum olarak gözüküyorum dışarıdan

sürekli telefonla oynamasından başka sorunlar var mı ?

% 99 beni aldatıyor demek cok iddalı olmuş

Son düzenleme:
bakımlısın ,ailesiyle iyi geçiniyorsun,iyi bir anne ve eşsin her şeye rağmen eşini seviyorsun,özelde iyisin
ama yetmiyor ,yetmiyor,yetmiyor daha ne istiyorlar bu erkekler anlamıyorum bu insana kanıtlasanda yüzüne çarpsanda
anlamaz canım boşa zamanını harcama kaç kurtul sonra o senin peşinden dolansın şansın açık olsun...........

yakalayınca boşanmayı kafaya koyuyorsan, avukata sunacağın çok iyi deliller bul, bulduğunda sakın yüzüne vurma, biriktir delilleri eğer bulamıyorsan ekonomik olarak özgür olduğunu söylüyorsun dedektif tutabilirsin, onlar delilleri sana ulaştırabilirler. Ben gönderdiği mesajı yakalamama rağmen avukat bundan bir şey olmaz demişti. Çok iyi deliller bulman lazım.

Çocuklarından varmış, Allah yar ve yardımcın olsun. Bu erkekleri anlamak çok zor, hep fedakar, bakımlı, kendinden üstün eşi varsa zaten aldatıyorlar Bence eşlerini sevmemelerinden değil, doyumsuzluk ve hastalıktan yapıyorlar. Ben bu hareketleri yapan bir erkeğin normal olduğuna inanmıyorum.

çok iddialoldu biliyorum çünkü eminim.
Bana çok saçma geliyor bu kadar net ile uğraşmak
Bende giriyorum nete ama dozunda
Ama benim ne yaptığım aleni ortada , sizinde öyledir.
Tabiki bu aldatma anlamına gelmez. Ama bu suyunu çıkarıyor.
Kadınlar anlar bence azıcık zeki ve kocasını tanıyorsa
O ise saklıyor
Ben içeri girdiğimde ekranı kapıyo hemen haber falan acıyo
Facebookda biseyler yapıyor biliyorum.
Benim face yok. Saçma geliyo o yüzden açmadım.
Oda anlıyor pc işinden . Çok çakal yani ama seleyi suya vermeye başladı.
Aslında it gibi de korkyo
ama yapıyo

Bu erkekler ne istiyor yahu .
Biz mi aldatalım, ciddiye almayalım, yalan söyleyelim, ailesiyle kavga edelim böyle yapsak sanırım bırakmazlar .

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum elle tutulur bir şeyler bulup -eğer boşanmaya da karar verdiysen- avukatına sunman.

aldatıldığını yakaladın diyelim ne yapacaksın ?boşanmayı düşünüyorsun değil mi?

Ispatlayarak boşanacağım ....
Susmalı karşımda yüzü olmamalı.
Ben eşim benden tiksinmesin , evlilikte büyük bir problem diye
Cok dikkatli omlama rağmen sigara yı bıraktım.
Ve çok dikkatliyldim dişlerimi fırçalar kokular sürerdim.
O istemedi ben bıraktım.
Bugün yine içtim.
Hata yaptım ama psikolojik bile olsa daha iyiyim.

iddalı olacak tabi...

çok klişedir ama doğrudur,

KADIN HİSSEDER...

yaratılışımız böyle...doğuran kadın...hisleriyle çocuğuna zarar gelmesin diye kollayan kadın.

e aynı hisler eşi de tartabiliyor, başkalarını da.

bazen somut kanıt olmasa bile bilirsiniz işte...

illa aldatma da değil, bir şey vardır anlarsınız nedenini..

ben bu nedenle emin olduğunuza inanıyorum.

bir haltlar karıştırıyor belli..

ve sütlükahvenin dediği gibi cesurca yapıyor bunu.

şu günlerde bir şeyler çıkacaktır ortaya..

ne yapmam lazım diyorsunuz ya,

evliliği kurtarmayla ilgili mi? evlilikten kurtulmayla mı ilgili mi?

uzun zamandır tıkanmış evliliklerde bence ikisinin de çözümü aynı ayrılık...

ayrılmadan eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyecek.

belli ki bir haltlar karıştırmadan içi rahat etmeyecek.

ve sız ne yaparsanız yapın o haltı yiyecek...

açın bakalım bir face.

yıkın tabularınızı.

günümüzde sosyal medya olmazsa olmaz.

Uyudugunda tlfunu gizlice al ve oku. Dosyaları mail adresine gönder.

iide tatlım arkadaş gece mesajlaştığını söylüyor insan en azından demezmi aşkım ahmet ten geldi mehmet ten geldi bak istersen diye kadın en nihayetinde şüphelenir ama bu şüpheyide ispatlamakla yok edebilir adam bunu yapmak yerine yataktan kalkıp gitmiş mantıksız bence..

Bu erkekler ne istiyor yahu .
Biz mi aldatalım, ciddiye almayalım, yalan söyleyelim, ailesiyle kavga edelim böyle yapsak sanırım bırakmazlar .

Babaannemin bir sözü var.
Özür dilerim ama sıçan yaranır kızım der
Hep hak verdim.
Ailesi beni çok sever bensiz birşey yapmazlar.
Kayınpeder beni görmeden duramaz
Gelir iş yerime arar
Ama oğluna bak
hep hoduk oldu.yüzüne ben güldüm
Polyanacılık oynadım durdum.

Bir erkeğin aldatması için kadının bir eksiği olması gerekmez ki. Eksiği olsa ne olur babamın arkadaşı 7 sene vajinismus olan karısına deli gibi aşık halde beraber çözdüler problemlerini 7 sene yaa... Dedemin arkadaşı tüm bedeni felçli eşine senelerce baktı evden de çıkmadı karısı çıkamıyor diye. Evlilik bu değil midir zaten? Erkek böyle birşey yaptıysa lütfen artık kendinizde aramayın suçu, ne insanlar var salmış gitmiş ama evliliği problemsiz yürüyen. Sorun siz değilsiniz, karşınızdaki karaktersiz...

bencede boşanmalısın.. ispatlaman senin için daha kazançlı olur maddi ve manevi anlamda telefonuna ulaşmaya çalış bir şekilde telefonundan simkartını çıkar sabaha doğru falan yaparsan farektmez sonra kendi telefonuna takarsın bu şekilde mesajlarına falan ulaşabilirsin belki aklıma böyle birşey geldi işte

telefonunu almak için tabi uykuda kendinden geçmesi lazım eşinin..

ama belli ki gece kuşu, sürekli nette.

elinden nasıl alacak telefonu?

ayrıca karıştırmak ve belgelemek için en az 15 dakikaya ihtiyaç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…