bu akıllı telefon artık kimsenin elinden düşmüyor bende dahil hatta wc bile götürür kk da konu okurum :26:
şimdi sizin teorinize göre bende mi eşimi aldatıyorum olarak gözüküyorum dışarıdan
sürekli telefonla oynamasından başka sorunlar var mı ?
% 99 beni aldatıyor demek cok iddalı olmuş
yakalayınca boşanmayı kafaya koyuyorsan, avukata sunacağın çok iyi deliller bul, bulduğunda sakın yüzüne vurma, biriktir delilleri eğer bulamıyorsan ekonomik olarak özgür olduğunu söylüyorsun dedektif tutabilirsin, onlar delilleri sana ulaştırabilirler. Ben gönderdiği mesajı yakalamama rağmen avukat bundan bir şey olmaz demişti. Çok iyi deliller bulman lazım.
Çocuklarından varmış, Allah yar ve yardımcın olsun. Bu erkekleri anlamak çok zor, hep fedakar, bakımlı, kendinden üstün eşi varsa zaten aldatıyorlarBence eşlerini sevmemelerinden değil, doyumsuzluk ve hastalıktan yapıyorlar. Ben bu hareketleri yapan bir erkeğin normal olduğuna inanmıyorum.
aldatıldığını yakaladın diyelim ne yapacaksın ?boşanmayı düşünüyorsun değil mi?
çok iddialoldu biliyorum çünkü eminim.
Bana çok saçma geliyor bu kadar net ile uğraşmak
Bende giriyorum nete ama dozunda
Ama benim ne yaptığım aleni ortada , sizinde öyledir.
Tabiki bu aldatma anlamına gelmez. Ama bu suyunu çıkarıyor.
Kadınlar anlar bence azıcık zeki ve kocasını tanıyorsa
O ise saklıyor
Ben içeri girdiğimde ekranı kapıyo hemen haber falan acıyo
Facebookda biseyler yapıyor biliyorum.
Benim face yok. Saçma geliyo o yüzden açmadım.
Oda anlıyor pc işinden . Çok çakal yani ama seleyi suya vermeye başladı.
Aslında it gibi de korkyo
ama yapıyo
bu akıllı telefon artık kimsenin elinden düşmüyor bende dahil hatta wc bile götürür kk da konu okurum :26:
şimdi sizin teorinize göre bende mi eşimi aldatıyorum olarak gözüküyorum dışarıdan
sürekli telefonla oynamasından başka sorunlar var mı ?
% 99 beni aldatıyor demek cok iddalı olmuş
Bu erkekler ne istiyor yahu .
Biz mi aldatalım, ciddiye almayalım, yalan söyleyelim, ailesiyle kavga edelim böyle yapsak sanırım bırakmazlar .
Ispatlayarak boşanacağım ....
Susmalı karşımda yüzü olmamalı.
Ben eşim benden tiksinmesin , evlilikte büyük bir problem diye
Cok dikkatli omlama rağmen sigara yı bıraktım.
Ve çok dikkatliyldim dişlerimi fırçalar kokular sürerdim.
O istemedi ben bıraktım.
Bugün yine içtim.
Hata yaptım ama psikolojik bile olsa daha iyiyim.
bencede boşanmalısın.. ispatlaman senin için daha kazançlı olur maddi ve manevi anlamda telefonuna ulaşmaya çalış bir şekilde telefonundan simkartını çıkar sabaha doğru falan yaparsan farektmez sonra kendi telefonuna takarsın bu şekilde mesajlarına falan ulaşabilirsin belki aklıma böyle birşey geldi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?