%99 .9 Aldatılıyorum...

Yürekten söylüyorum umarım yanılmaz ve hep mutlu olursun.
Bizlerde emin ol kendinden emin karşısındakinden emin evlilikler yaptık.
Kendi adıma söylersem eğer bana gıpta eden aşık kıskanç deli gibi gözü kara seven bir erkekle evlendim bende.
Dünyaları yakardı ben diye. Ağlardı beni ne kadar seviyorsun dediğimde.
Ben böyle ve daha anlatmakla bitmeyecek aşka sahip bir adamla evlenmiştim.
Ufak tefek evliliğin cilveleri olan sorunlarımız tabiki olurdu ama hep âşık ve örnek bir çift olduk 12 sene.
Ilk günkü gibi hatta daha fazla seviyorum derdik birbirimize.
Ama sonra.......
Diyecek söz bulamıyorum.
Allah ıslah etsin. Nefsine uydurmasın kimseyi. En büyük düşmanımız nefsiniz. Onu tutabilsek geçtik demektir sınavı.
ne oldum değil ne olacağım diyip Allaha sığınıyorum

Aybukece ablacim konuyu bastan sona okudum helal olsun sana tebrik ediyorum vikmadan usanmadan tekip edip bulmussunbutun delilleri nr diyelim buyuk gecmis olsun bundan sinra cok mutlu ol ins cocuklarinla
Benim esiminde tel elinden dusmuyor evde yenimdayken bilw iki kelam edemiyoruz acaba benimde basima bole birsey gelebilirmi die ddusunmedm deil fakat esimde fave falan yokta oyun bagimlisi simdilik neyse iyi geceler:)))
Tahmin ediyorum zor ama cocuklarinla cok mutlu ol.kafana takma degmez..

aybükeeeeeee' güldürdun beni yaa.. yiyeck gibi bakar tabii.. baksn baksin , sabrin sonuuu Selaaaamet demisler dimi amaa. Ama su da var, inan hersey daha da guzelvolacak snn icin , inaniyorum tüm kalbimlee.. kocamin gelme saati yaklasti diee giyindm suslendm genee. Ama okapidan iceri girdignde bnaa o süslenms bnm icn diyerek bakmssna bayiliyorummm napimmm . Bi de kendmi daha guzel hissedyrm süslenince . Sende ona inat hergun süslü ol, dha da guzelles ki anlasn kiymetni .

bayram tatili malum hiç giremedim siteye
seni merak ettim aybükece nasıl geçti bayram?
neler yaptınız eşinle
sabah sabah güldürdün beni yiyecek gibi bakıyo demişsin ya alemsin
baksın baksın burnunda tüt iyice
mutlu günler çocukların ve sizi bulsun canım..

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Uzun zamandır konuma girmedim.
Giremedim de desek daha iyi olur.
Okudukça canım acıyo. Düzeltemiyorum kendimi.
Agresifliği üzerimden atamıyorum.bazen çok iyiyim bazen tırnaklarım dışarda geziyorum resmen.
Atamadım o şoku hâlâ kısacası.
Çokmu kötü durumdayım dersek değilim.
Pişmanmıyım dersek değilim çünkü çocuklarım için herşey her yol mübahtır.
uzatıp sizleri sıkmadan kapansın istedim ama özel mesajlar aldım.
Beni ve eşimle son durumu merak edenler için yazmak istedim.
güzel geçti bayram. Herkes çok mutlu huzurluydu. Bende öyleydim. Ama hüznüm hiç gecmiyecek sanırım.
Burukluk var sürekli ifadelerimde.
Ama bakıyorum düzelme var adamda bende biraz öfkemi yeniyorum.
Eşime ve son durumumuza bakarsak herşey aynı sayılır.
Inanılmaz değişim var. Evrim geçirmiş gibi adam. Mükenmel ev erkeği ve baba şu haliyle.
Güvenim ne zaman oluşur onu bilmiyorum tabi.
Yatak konusu hâlâ aynı ayrı yatıyorum yani.
Evdeki herşey normale döner gibi olsada bu konu zor dönecek gibi.
Adeta bazı psikolojik türdeki vajinismus hastaları vardır onlar gibiyim.
Korkuyorum, bana dokunmasın canımı yesin diyorum kendi kendime, elimi tutsa kalbim çarpıyor, tanımadığım biri tutmuş sanki gülüyorum kendime bazen tek kalıp düşündüğümde.
Trajikomedi durumdayım yani.....
Sıkmamak üzmemek ve zorlamamak istiyor. Üzerime gelmiyor konuyu bile açmıyor ama delirmiş durumda aslında.
Psikolojik destek mi alsam bimiyorum.
sonuçta cinsellik evlilikte çok önemli bir faktör bende daha farklı olurum belki.
Ama acayip isteksizim.

Neyse bu kadarı bile mucize bana gerisi düzelir inşallah.
Öpüyorum hepinizi....

Madem o kadar özgür ruhluydu o zaman niye evlendi ki?Bu ne özgür ruh ne başka bir şey meselesi.Bu maymun iştahlılık,açgözlülük,doyumsuzluk ve basitlik meselesi...

psikolojik destek al bence daha çabuk atlatırsın eminim... biz burdan ne desek boş profesyonel bi destek almak en iyisi...

Aycaaaaa mucizee sensiinn.
Sende bitiyor herseeey.
Olumsuz olmaa lutfen, bunlar gececek bende eski ayca olucam de. Aaaa benim arkadasim adama da iskence cektirme. Aylar oldu. Olumlama yap her zaman.
Lutfen lutfeeen sen kocan icin xok onemlisin senicok sewiorr bunlari dusun.
Destek almano tbi bende istermmm
İyi ol degerlisin, adanan hikmet sewgiler

Öcelikle Yaşadıklarin İçin çok Üzgünüm caniimm((((((
Baya dolu oldugunda bellii ..
Bence yakala onu .. Ve o S.. karşısına da gec agzına gelenı soyle . eşininde. ve evden çıkart eşini ve pişman olacak ..2-3 gunluk dunyanın onun bunun ıcın degıl kendın ıcın yaşa.. soylemesı cok kolay dıyeceksın ama bence bu boyle.. bemn olsam boyle yapardım .. bas baya aldatıyor canım .. 2-3 gunluk dunyada kendın ıcın Yaşşaaa!!!! sonra pısman olursun . sevıyor olabılırsın ama sevmek yetmıyor. bı bakarsın aynaya vay halıme dersın!!!! gec olmadan yap yapacagını..

Abla ben seni çok daha iyi anlıyorum bende aldatıldım kısaca yıkıldı dünyam nefes bile alamıyordum canından çok sevdiğin insanın seni aldatması gibi hayatda kötü bir şey yoktur,1 yıllık ilişkim vardi 3 gün önce bitdi kızla yazışmalarını gördüm elimde deliler vardı ve ayrıldım akrabalarını karıştırdı bu işe neymiş efendim bu yapmamış bilgisayarı arkadaşındaymış arkadaşı yapmış yalanlar işte bende hemen yazdığı senaryoya inanmıştım saf gibi neyse sana tasfiyem boşan gitsin hiç bi şans verme zaten hiç bi şansıda haketmiyorlar hayat devam ediyor çocuklarınla birlikde mutlu Mesut yaşa hayatına devam et seni aldatan biriyle asla ama asla evli kalma.

bu yorumu yeni gördüm pardon çok sevindim toparladığına ama dediğin gibi yatak ilişkisi evlilikte önemli derler inşallah onuda atlatırsın

Bence siz anlattığınız gibi 4-4 lük bir eş değilsiniz. Fazla özveri, verilen fazla değer başlı başına bir kusurdur.

Eşinizi yakaladığınız zaman kendinden utanmayacak, yani bu sebeple yakalamak istiyorsanız yine bir hayal kırıklığı yaşamanız kuvvetle muhtemel. Büyük ihtimal aldatılıyorsunuz, karşınıza alıp konuşmayı, bize anlattıklarınızı anlatıp ayrılmayı düşündüğünüzü söyleyin. Tepkisi sizin aradığınız cevap olacaktır.

ay ne diyim bilemedim yaa bu olayları yaşamakta bir yıkım ama inan boşanmak daha büyük bir yıkım psikolojik olarak kaybetmiş moduna giriyorsun öyle değil o hassas psikolojiyle öyle düşünüosun bu daha da yıkıyor insanı ben senin yerinde olsam kesinlikle psikolojik yardım alırdım en azından sen güçlü kalırsan ailene daha çok sahip çıkabilirsin evliliklerde belli bir süreden sonra soguma vs. oluyormuş hergün neler duyup ögreniyoruz sabretmen lazım kendisiyle otur bir arkadaş gibi konuşmaya çalış tatlı dille uzmanlar tehditkar ve suçlayıcı konuşmaların geri teptiğini söylüyor canım benim asla neolursa olsun saygı çerçevesinde olursa herşey çözersin biz kadınlar neleri çözememişiz ki bunuda çözemeyesin rabbim inşallah kimin evinde huzursuzluk varsa huzura kavuştursun boşan bırak çek git demek bu satten sonra kolay değil canım benim sen elinden geleni yap gerisi nasip kısmet köşene çekilip çocuklarına adama kendini ama eşinide tekrar kazanmaya çalış neden niçin diye kendini yiyip bitirme

Minnoşum konu açılalı aylar olmuş, köprünün altından sular akmış, konu hortlamış sen de yeni sanmışsın

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam affetmezdim desem çok mu büyü konuşmuş olurum:26:

çünkü ilşkinin temeli olan güven gitmiş....hayır gelmez yani artık...tamamen kabus olur senin açından herşey...

kangrenli kolu kesmektir tek çözüm ..

umarım hayırlısı olur sizin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…