Zamanında o kadınlara bakacağına, sana bakıp kalsaydı ya??? Ne oldu zılgıtı yeyince mi sana bakakaldı... Böyle samimiyetsiz erkeklerden nefret ediyorum.. Birkaç güzel sözle her şeyi unutturacaklarını sanırlar... 2 hafta sonra evleniyorum, müstakbel eşimin de internetle alakası yoktur. Ne facebook bilir ne twitter. Özünün sözünün eridir. Değil beni, bakkal amcayı bile kandırmaz. Kişiliği çok güven veriyor zaten hoşuma giden, evliliğe beni alıştıran özelliklerinden biri de buydu. Sırtımı yaslayabileceğimi biliyorum. Durum böyle olsa da, sizin gibi güzel ve mutlu çiftlerin bir anda bocaladığını görünce içimi bir korku kaplıyor.
Zaman en büyük ilaç derler bacım.. Umarım bir gün unutabilirsin.
Sağol canım arkdaşım. Inan birkaç yerde de yazdım. Çok iyi arkdaslar var burada. Keşke reel de görüşebilsek.
Çok isterim. Eminim ki sağlam dostluklar çıkar. Başka şehirlerde başka yaşamlardayız maalesef. Ama sürekli görüşmeyi isterdim.
Böyle bir organizasyon kadınlar kulübü tarafından yada bizlerin çabası katkıları ile düzenlense koşarak katılırım.
Öpüyorum güzel yüreğinizden.
Inşallah arkdaşım şimdilik güzel gidiyor. Hâlâ yataklar ayrı. O konuda daha aşamadım kendimi
Ama en azından çok iyi davranıyor. Pişkinlik yapmıyor.
köprüyü geçene kadar hesabı kendini eve atınca değişmedi.
Bayağı bi fark var bir çok konuda.
Ama görsen yiyecek gibi bakıyor bazen bana. Takılıp kaliyo .
Gülesim geliyo. Yüzüme bakıp kaliyo. Sonra bir dönüyorum hemen kafayı çeviriyor.
Dün akşamda tv izliyorum. Baktım yine takıldı. Süzdürüyor beni dedim noldu daldın.
Çok özlemişim seni dedi. Hiç cevap vermedim.
Bi yerde artık saldırmazsa gayet istikrarlı yürüyorum.
Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
Selam kızlar.
Uzun zamandır konuma girmedim.
Giremedim de desek daha iyi olur.
Okudukça canım acıyo. Düzeltemiyorum kendimi.
Agresifliği üzerimden atamıyorum.bazen çok iyiyim bazen tırnaklarım dışarda geziyorum resmen.
Atamadım o şoku hâlâ kısacası.
Çokmu kötü durumdayım dersek değilim.
Pişmanmıyım dersek değilim çünkü çocuklarım için herşey her yol mübahtır.
uzatıp sizleri sıkmadan kapansın istedim ama özel mesajlar aldım.
Beni ve eşimle son durumu merak edenler için yazmak istedim.
güzel geçti bayram. Herkes çok mutlu huzurluydu. Bende öyleydim. Ama hüznüm hiç gecmiyecek sanırım.
Burukluk var sürekli ifadelerimde.
Ama bakıyorum düzelme var adamda bende biraz öfkemi yeniyorum.
Eşime ve son durumumuza bakarsak herşey aynı sayılır.
Inanılmaz değişim var. Evrim geçirmiş gibi adam. Mükenmel ev erkeği ve baba şu haliyle.
Güvenim ne zaman oluşur onu bilmiyorum tabi.
Yatak konusu hâlâ aynı ayrı yatıyorum yani.
Evdeki herşey normale döner gibi olsada bu konu zor dönecek gibi.
Adeta bazı psikolojik türdeki vajinismus hastaları vardır onlar gibiyim.
Korkuyorum, bana dokunmasın canımı yesin diyorum kendi kendime, elimi tutsa kalbim çarpıyor, tanımadığım biri tutmuş sankigülüyorum kendime bazen tek kalıp düşündüğümde.
Trajikomedi durumdayım yani.....
Sıkmamak üzmemek ve zorlamamak istiyor. Üzerime gelmiyor konuyu bile açmıyor ama delirmiş durumda aslında.
Psikolojik destek mi alsam bimiyorum.
sonuçta cinsellik evlilikte çok önemli bir faktör bende daha farklı olurum belki.
Ama acayip isteksizim.
Neyse bu kadarı bile mucize bana gerisi düzelir inşallah.
Öpüyorum hepinizi....
Öcelikle Yaşadıklarin İçin çok Üzgünüm caniimmSabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
Selam kızlar.
Uzun zamandır konuma girmedim.
Giremedim de desek daha iyi olur.
Okudukça canım acıyo. Düzeltemiyorum kendimi.
Agresifliği üzerimden atamıyorum.bazen çok iyiyim bazen tırnaklarım dışarda geziyorum resmen.
Atamadım o şoku hâlâ kısacası.
Çokmu kötü durumdayım dersek değilim.
Pişmanmıyım dersek değilim çünkü çocuklarım için herşey her yol mübahtır.
uzatıp sizleri sıkmadan kapansın istedim ama özel mesajlar aldım.
Beni ve eşimle son durumu merak edenler için yazmak istedim.
güzel geçti bayram. Herkes çok mutlu huzurluydu. Bende öyleydim. Ama hüznüm hiç gecmiyecek sanırım.
Burukluk var sürekli ifadelerimde.
Ama bakıyorum düzelme var adamda bende biraz öfkemi yeniyorum.
Eşime ve son durumumuza bakarsak herşey aynı sayılır.
Inanılmaz değişim var. Evrim geçirmiş gibi adam. Mükenmel ev erkeği ve baba şu haliyle.
Güvenim ne zaman oluşur onu bilmiyorum tabi.
Yatak konusu hâlâ aynı ayrı yatıyorum yani.
Evdeki herşey normale döner gibi olsada bu konu zor dönecek gibi.
Adeta bazı psikolojik türdeki vajinismus hastaları vardır onlar gibiyim.
Korkuyorum, bana dokunmasın canımı yesin diyorum kendi kendime, elimi tutsa kalbim çarpıyor, tanımadığım biri tutmuş sankigülüyorum kendime bazen tek kalıp düşündüğümde.
Trajikomedi durumdayım yani.....
Sıkmamak üzmemek ve zorlamamak istiyor. Üzerime gelmiyor konuyu bile açmıyor ama delirmiş durumda aslında.
Psikolojik destek mi alsam bimiyorum.
sonuçta cinsellik evlilikte çok önemli bir faktör bende daha farklı olurum belki.
Ama acayip isteksizim.
Neyse bu kadarı bile mucize bana gerisi düzelir inşallah.
Öpüyorum hepinizi....
Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Şimdi hiç kalkmıyor.
bu yorumu yeni gördüm pardon çok sevindim toparladığına ama dediğin gibi yatak ilişkisi evlilikte önemli derler inşallah onuda atlatırsın
Bence siz anlattığınız gibi 4-4 lük bir eş değilsiniz. Fazla özveri, verilen fazla değer başlı başına bir kusurdur.
Eşinizi yakaladığınız zaman kendinden utanmayacak, yani bu sebeple yakalamak istiyorsanız yine bir hayal kırıklığı yaşamanız kuvvetle muhtemel. Büyük ihtimal aldatılıyorsunuz, karşınıza alıp konuşmayı, bize anlattıklarınızı anlatıp ayrılmayı düşündüğünüzü söyleyin. Tepkisi sizin aradığınız cevap olacaktır.
Minnoşum konu açılalı aylar olmuş, köprünün altından sular akmış, konu hortlamış sen de yeni sanmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?