%99 .9 Aldatılıyorum...

adamdaki yüzsüzlüğe bakar mısın yaa? mahkemeye versen boşanmak için aldatıyor desen telindeki arama konuşma geçmişlerini araştırmazlar mı?

burdan okuduğum kadarıyla
Herseyiyle dört dörtlük
kendine evlatlarına yetebilen hatta fazlasıyla özverili olan
eşini cok seven bir kadınsın
senin yanında olmayı hakeden adam bu değil
cok yazık çokkk..
bu kadar keskin söylemek istemezdim ama
O saksı herif olmadan senin hayatın cok daha güzel olacaktır eminim....

Çocuklarımı görseniz ablasi çiçek ikiside
Bütün çocuklar gibi masum ve melek
Delikanlı oğlum var gurur duyuyorum yanında
Koluna gir gez.
Bir kızımız varki cindy bebek 3 yaşında
Allah sağlıklı iki evlat bağışlamış
Böylesine belâmı istiyor sun denir.

bencede araştırma yapmana gerek yok bir insan karşıdakinin yalanmı gerçekmi söylediğini anlar. yani bunca yıl arif olan anlar.ben de senin yaşlarında evlendim eşim konuşmadan ben onun yüz ifadesinden aklından neler geçirdiğini bile anlıyorum.üzerine gittiğimde aşırı derecede inatlaşıyor bi ara benimkide elinden telefonu düşmezdi ben hiç ilgilenmedim kendi sölerdi anlatırdı.bi ara kıskandım telefonunu yastığın altına koyup yatar oldu.yani bazen yaptığın inat asabilik karşıdakine ters tepebiliyor benim için de geçerli bu senin içinde eşim bana gecenin bir yarısı kalk bunu açıkla dese sinirimden çatlar ağzıma geleni sayarım yani.ama seninle bişey konuşmak istiyorum akşam telefonuna mesaj geldi uyuduğunda bende baktım istemeyerek ve beni üzen bir mesaj gördüm açıklama yapmak istermisin diye sor. sürekli laptop dizinde diyosunya bazen çocuk için babasının eve geldiği zaman ilgisi olmasa bile varlığı yetiyor.tabii en doğru kararı sen vericeksin yine hayat senin hayatın yaptığı birşey varsa orasını bilemem.bundan sonra ne yapacağını düşün ona göre hareket et

Son düzenleme:

Önce yakalamalıyım ispatlamalı
Utanmalı
Mahkemeye bunu sunmam boşanırsak eğer
Ne olursa olsun kuzularımın babası
Bilmemeli kimse
Anlaşmalı olur
Sadece benden utansın yeter
Rezillik çıkarmam
Ama önce öğrenmeliyim
Inşaallah yanılırım ve ben utanırım biliyormusunuz
Kaldıramam yoksa
Bu çok acı
Şimdi rahatım bile....

Delilin olunca.
Inan herşey kolay olacaktır
Utanacanacak...Sonra. .
Mahkemeye onun tlf numarasini ver
Tüm mesajları ve aramaları cikarttir
Hem nafaka hem tazminat talep et.

internete gir. orda spy 007 programı var. tamindir diye bi sitede. indir onu 20 gün sanırım bütün konuşmaları nereye girmiş neye bakmış. ne konuşmuş herşeyi görebiliyorsun canım. ücretsiz. çok kolay ve o hiç bir şekilde anlayamaz. programı çözemezsen sor bana ben sana y6ardımcı olcam.

Son düzenleme:

Anlamaz mı peki kurduğumda bu programı kısayol falan olmayacak mı masa üstünde nasıl olacak bilmiyorum ki
Çok iyi olur tabii düşünmedim değil bende
Fakat çok kurnaz bilgisayar kurdu resmen
Bilgisyarı kapatırken bile herşeyi temizleyip çıkıyor
Araştırıyorum yoksa o evde yokken

Herşey senin elinde.. Kendine fazla acı çektirme canm..

Kadınlar hisseder zaten. RABBİM yardımcın olsun..

sen programı yükliceksin cancağızım dosyaların hepsini siliceksin. çöp kutusunu da temizliyeceksin. sadece senin bildigin bi girişi olucak. tuşlara basıcaksın girerken. ctrl alt ve f7 ye aynı anda basınca girdigi herseyi goruceksin. çok kolay bak. gir simdi siteye indir programı sonra devam edicem. o kurnazsa biz de kurnazız. deveden büyük fil varr :)))

Son düzenleme:

Eve gidince deneyeceğim çok sağol canım.olursa haber vereceğim.

Canım eşini en iyi sen tanırsın,kadınlık iç güdüsü tutuyor
Umursamamaya çalış,sanki hiç dikkatini çekmemiş gibi davran
Elbet su yüzüne çıkacaktır herşey
Ama önemli olan senin bu sürece hazırlıklı olup olmadığın
Daha çok üzüleceksen bir de üstüne affedeceksen ,deşme derim
Sonra devam ettirmeye çalıştığın evlilik cehennem azabı gibi bişey olur
Face şifre kırma programları var canım,bu programlar sayesinde eşinin face'ine ulaşabilirsin
Evde olmadığı yada iş de olduğu bi gün rahatlıkla ararsın sorularının cevabını
Kolay gelsin

Son düzenleme:

Face kırmayı denedim birkaç kere olmadı açılmadı bi türlü

canım şimdi okudum denofintrigue sana daha güzel bi yol önermiş
Önce bu programı kur ,o daha iyi daha önce kullanmıştım
Aleni herşeyi görebiliyosun bilgisayarda yapılan

Bence hiç öyle ajanlık işlerine kalkışma derim.

Aldatma olmasa bile sen eşinin şu anki tavırlarından memnun değilsin.
Farzet oyun oynuyor veya bir forumda filan yazıyor diyelim.Yine memnun değilsin.

Ayrılmayı istemiyorsan,önce karşına alıp konuşabilirsin : Bak ben bu durumdan memnun değilim.Dahası bazı hareketlerini şüpheli görüyorum.Birşey varsa bileyim,insan gibi ayrılalım.Birşey yoksa kendine çeki düzen ver.Beni de çocukları da ihmal ediyorsun...

Ayrılmayı göze aldıysan,telefon elindeyken "ver bakayım şu telefonu" dersin.Vermezse ne saklıyorsun dersin.Veya pc başında iken aniden yanına gidersin.Sayfayı kapatırsa aç dersin.O zaten kendini belli eder.
O senin kocan,telefon isteme veya ekrana bakma hakkın var.O gizlemekten çekinmiyorken sen sormaktan çekinme.

canım şimdi okudum denofintrigue sana daha güzel bi yol önermiş
Önce bu programı kur ,o daha iyi daha önce kullanmıştım
Aleni herşeyi görebiliyosun bilgisayarda yapılan

Deneyeceğim eve gidince inşllah geç gelir
Kurma işi uğraştırmaz ise hallederim hemn

bence sende face ac kendine twitter ne varsa sende surekli gir oda huylansin senin biseyler yapabilceni dusunsun senden ummadigi icin rahat bence sende istesen seninde yapabilceni goster ufaktan abartmadan dene bakalim bu isler hep bole olmustur kacan kovalanir yani simdi onun ustune gitmen demek onu digerine birakman demek gitmiceksin ustune onun dikkatini kendi ustune topla seninle ugrassin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…