insaallah canım hepimiz veririz ben yine mevsimler den roma yi kendime uyar li cam gayet sağlıklı çünküE
vet canım bende senin gibi kurallara uyamıyorum ama sağlıklı beslenerek veririz umarım
bugün yine aşkım la dışarda olacağız günlük cü m bilgisayar gelirse resimleri atarım bugün gelse bari sen olunca güzel motive oluyorumoluyorum
yazılar i zor yazıyorum canım resim işine hiç bula s mayin tatil deyim diye bozma diyeti 3hafta da en az 2.5 kilo vermeden gelmegünaydın canııım, aslında tlf resimleri daha rahat atarsın, bi denesen,
ben 2-3 hafta yokum ,bu zaman zarfında inşallah ikimizde kilo vermiş oluruz,
sen artıdayım yazmışsın ama bildirimini göremedim, ama üzülme canım, vücut belli bir kiloda dirençli oluyor, sen sağlıklı beslenerek bir şekilde kırarsın direncini, çoook öpüyorum sevgiler canım...
yazılar i zor yazıyorum canım resim işine hiç bula s mayin tatil deyim diye bozma diyeti 3hafta da en az 2.5 kilo vermeden gelme
sagol cnm hep beraber inelim aşağılaramerhaba canımsende gayet güzel kilo vermişsin ,devamı diğer haftalara olsun inşallah
yok yok verırsın sen2,5 kilo mu?çok fazla dedin , 64 ile 64,5 arası diyorum :)
bayılırım sosyete mantısına.. afiyet olsun canım..bugun 2 aylık sabır sonrası kendıme ödül verdım günlükcüm aksam sosyete mantısı yedım hemde 2tane ama pişman degılım hakettım ben
aynen cnm dün ödül verdim kendıme ıyımı yaptım kötümü bilmiyorumbayılırım sosyete mantısına.. afiyet olsun canım..
adı üstünde" ödül" bu,kötüsü olmaz.. hak ettin canımaynen cnm dün ödül verdim kendıme ıyımı yaptım kötümü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?