___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

akşam yemegin . 1tabak s pirasa yemeği salata ara 1 portakal of telden yazdıklarımı sil emiyor um hepsi bir birine girdi 0ww i

Son düzenleme:
günaydın canım gunlugun sabah kahvaltı mi yaptım 2dilim kızarmış ekmek 2üçgen peynir 3zeytin maydanoz

bugün yine aşkım la dışarda olacağız günlük cü m bilgisayar gelirse resimleri atarım bugün gelse bari sen olunca güzel motive oluyorumoluyorum

bugün yine aşkım la dışarda olacağız günlük cü m bilgisayar gelirse resimleri atarım bugün gelse bari sen olunca güzel motive oluyorumoluyorum

günaydın canııım, aslında tlf resimleri daha rahat atarsın, bi denesen,

ben 2-3 hafta yokum ,bu zaman zarfında inşallah ikimizde kilo vermiş oluruz,

sen artıdayım yazmışsın ama bildirimini göremedim, ama üzülme canım, vücut belli bir kiloda dirençli oluyor, sen sağlıklı beslenerek bir şekilde kırarsın direncini, çoook öpüyorum sevgiler canım...

yazılar i zor yazıyorum canım resim işine hiç bula s mayin tatil deyim diye bozma diyeti 3hafta da en az 2.5 kilo vermeden gelme

merhaba canımsende gayet güzel kilo vermişsin ,devamı diğer haftalara olsun inşallah

bugun 2 aylık sabır sonrası kendıme ödül verdım günlükcüm aksam sosyete mantısı yedım hemde 2tane ama pişman degılım hakettım ben

bugunku menum
sabah
öğle
ara 1incir
akkşam
2.5lite su 2fıncan bıtkı çayı turk kahvesı

günaydın cnm günlüğüm güzel günler olsun inş kahvaltımı yaptım biraz dolanıyım buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…