İnşallah iyi gittiğim söylenemez amagörürsün cnm sende gayet ıyı gıdıyorsun
boyun kaçtı cnm bence ıyı gıdıyorsun yazın daha güzel kılolar verırız kısın böyleysekİnşallah iyi gittiğim söylenemez ama
170 seninboyun kaçtı cnm bence ıyı gıdıyorsun yazın daha güzel kılolar verırız kısın böyleysek
İnşallah cnm inşallah 65 olsam bana yeter kibenımde 170 cnm verırız bız bu kıloları
olursun cnm inş benım hedef 60 kılo azaldıgı için az gidiyor artıkİnşallah cnm inşallah 65 olsam bana yeter ki
Hic üzülme bnm 2 hafta durmuştu hic umidini kesme bn ayda bir kilo versede mutlu olurum artkolursun cnm inş benım hedef 60 kılo azaldıgı için az gidiyor artık
aynen cnm durmak yok yola devamHic üzülme bnm 2 hafta durmuştu hic umidini kesme bn ayda bir kilo versede mutlu olurum artk
Evet evet o benim yaklaşık 1 ay hiç kilo vermedim canım sabret geçeçek bu günler benim kilo vermem harekete geçti tekrar 75.9 oldum bu hafta . Beslenmeni değiştir içtiğin bitki çayını değiştir canım bunun gibi seyler kaçamakları artır vücüdüm şaşırsın tekrar diyete dön 1 2 gün böyle yap ben ben okadar dikkat ettiğim dönem kilo veremedim kaçamaklarım artığı hafta kilo verdiMof günlükcüm az kılom kaldıgı içinmi nedir gram gram gidiyor ama forumda okudugum kadarıyla 1 ay bıle aynı kıloda kalan arkadaslar varmıs o yuzden pes etmıcem sonunda kazanan ben olucam bılıyorum
evet günlükcüm bundan sonra hergun plates yapmaya karar verdım 40 dk plates hergun yapılacak o kkadar[/QUOTE tatlım sen ev hanımısın bide çoçuğun var mı
bugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1380702
ara
2 kestane
aksam
piknikteydim pirzoladan 3 tane yedım
Eki Görüntüle 1380704
ara
armut
2.5litre su 2 bardak bıtkı cayı
40dk plates 30 dk yuruyus
Çünkü iyi spor yapıyorsun vaktin var demek ki bende 17 aylık oğlum var bide KPSS çalışıyorum spora hiç vaktim yok canım bide ücretli öğretmenlik yapıyorum üstüne yorgun bitap düsünüyorum hergünevet emınım cnm ev hanımıyım 5 yasında kızım var
bende geçen sene gırdım kpssye ama artıkk ümidim kalmadı o yuzden rahatım bu sene kızımda 5 yasına gırecekk platesı beraber yapyıyoruzÇünkü iyi spor yapıyorsun vaktin var demek ki bende 17 aylık oğlum var bide KPSS çalışıyorum spora hiç vaktim yok canım bide ücretli öğretmenlik yapıyorum üstüne yorgun bitap düsünüyorum hergün
Ne güzel Canım benim oğlum bırakmıyor ben bu sene çalışıyorum KPSS ye.senm Bölümün ne canımbende geçen sene gırdım kpssye ama artıkk ümidim kalmadı o yuzden rahatım bu sene kızımda 5 yasına gırecekk platesı beraber yapyıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?