___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

evet günlükcüm bundan sonra hergun plates yapmaya karar verdım 40 dk plates hergun yapılacak o kkadar

of günlükcüm az kılom kaldıgı içinmi nedir gram gram gidiyor ama forumda okudugum kadarıyla 1 ay bıle aynı kıloda kalan arkadaslar varmıs o yuzden pes etmıcem sonunda kazanan ben olucam bılıyorum
Evet evet o benim yaklaşık 1 ay hiç kilo vermedim canım sabret geçeçek bu günler benim kilo vermem harekete geçti tekrar 75.9 oldum bu hafta . Beslenmeni değiştir içtiğin bitki çayını değiştir canım bunun gibi seyler kaçamakları artır vücüdüm şaşırsın tekrar diyete dön 1 2 gün böyle yap ben ben okadar dikkat ettiğim dönem kilo veremedim kaçamaklarım artığı hafta kilo verdiM

bugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1380702
ara
2 kestane
aksam
piknikteydim pirzoladan 3 tane yedım
Eki Görüntüle 1380704
ara
armut
2.5litre su 2 bardak bıtkı cayı
40dk plates 30 dk yuruyus
evet emınım cnm ev hanımıyım 5 yasında kızım var
Çünkü iyi spor yapıyorsun vaktin var demek ki bende 17 aylık oğlum var bide KPSS çalışıyorum spora hiç vaktim yok canım bide ücretli öğretmenlik yapıyorum üstüne yorgun bitap düsünüyorum hergün

bende geçen sene gırdım kpssye ama artıkk ümidim kalmadı o yuzden rahatım bu sene kızımda 5 yasına gırecekk platesı beraber yapyıyoruz

günaydın cnm günlükcüm kahvaltımı yaptım geldım

dün yıne cok güzel bir gündü cnm günlüğüm kociişle pikniğe gittik soguktu ama bız bırbırımızı ısttık kızımla saklanbaç top oynadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…