Ne güzel canım berde yaşıyorsundün yıne cok güzel bir gündü cnm günlüğüm kociişle pikniğe gittik soguktu ama bız bırbırımızı ısttıkkızımla saklanbaç top oynadık
Ne güzel Canım benim oğlum bırakmıyor ben bu sene çalışıyorum KPSS ye.senm Bölümün ne canım
biraz daha buyusun oda bırakır cnm merak etmeNe güzel canım berde yaşıyorsun
evet cnm sagol az kaldı oda bır çırpıda gıder inşGurbet cnm
Maşallah çok iyi gidiyorsun
hedefine az kaldııııııı
evet cnm sagol az kaldı oda bır çırpıda gıder inş
öyle cnm napalım artık en azından saglıklı beslenmeye alıstım öncede 2 ögun yıyordum öglene adar uyuyodum şimdi sabah kahvaltımı yaparak baslıyorum guneinşallah diyecem amma
son kilolar zor gidiyor
aman zor gitsinde bida gelmesinnnn
boyun zaten uzunmuş canım az gitmesi çok normal bence şuan bıle ıyı görünüyorsundurgünaydın cnm günlüğüm
kılo bıldırımı
baslangıç 72.6
geçen hafta 66.1
bu hafta 66.0
100 grmcık vermısım sanırım artık duraklamya gırdım
hem diyet hem spor süpersiniz aktıf olamasamda takip ediyorum sizi
çokk teşekkür ederim hedefım saglıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamakboyun zaten uzunmuş canım az gitmesi çok normal bence şuan bıle ıyı görünüyorsundur
sagol cnm teskler sende bır ıyıles menulerını beklıyoruz
Off off simite bayılırm ama anca istabula gidince orada alabiliyorum kahvaltıda yemek icin burda yok maalesefgurbet .!.:bugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1382061
öğle
Eki Görüntüle 1382063
ara
1 elma
ara
leblebi
akşam
Eki Görüntüle 1382065
2.5litre su 2 bardak bitki çayı
30dk plates 30 dk zumba
ben kendım yaptım cnm ev simidi küçük mini boylarda yaptım daha az kalorılıOff off simite bayılırm ama anca istabula gidince orada alabiliyorum kahvaltıda yemek icin burda yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?