Tesekkurler canım denicem en kısa zamanda[/QUOTE]Teşekkürler cbet, post: 38980826, member: 378280"]tabı verıyım cnm
hamuru..1bardak süt
1 bardak ılık su
yarım bardak sıvıyağ
maya
tuz un 2 kaşık şeker
bunu yap simit şeklını ver sonra pekmezle suyu karıştırıp ona batırıp heryerını susama bula aynı dışarı simiti gibi oluyor bız çokk seviyoruz
Maya toz mu yaş mı[/QUOTE][QUOTtgurbet, post: 38980826, member: 378280"]tabı verıyım cnm
hamuru..1bardak süt
1 bardak ılık su
yarım bardak sıvıyağ
maya
tuz un 2 kaşık şeker
bunu yap simit şeklını ver sonra pekmezle suyu karıştırıp ona batırıp heryerını susama bula aynı dışarı simiti gibi oluyor bız çokk seviyoruz
yaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorumUn için bi miktar yok dimi kıvamı olana kadar bi de bekletiyormusun hamuru bekletincede güzel oluyormuş ta
Maya toz mu yaş mı
Tamam canım cooook teşekkürler sayende misss gibi bir sahur yapıcamyaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorum
bugün hafif aksamalı da paylaşıcam menümü,senin simit harika gözüküyor,ellerine saglıksagol cnm teskler sende bır ıyıles menulerını beklıyoruz
teşekkür ederim canım..Aynen cok geçmiş olsn canm
İçinden mibiraz daha buyusun oda bırakır cnm merak etme
iç anadoluda yasıyorum cnm
teşkkürler cnmbugün hafif aksamalı da paylaşıcam menümü,senin simit harika gözüküyor,ellerine saglık
teşekkür ederim canım..
Tamam canım cooook teşekkürler sayende misss gibi bir sahur yapıcamyaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorum
tamam cnm sen arkadasına uyma tamammıYok cnm tarifi yazdım bugün oruc tutamadım arkadaşım gelcek diye ama yarın insallah bise olmassa sahur da yapıcam
yaparsın sen sankı pastaların tadını bılmıyormusun şimdiye kadar ne faydası oldu bıze bence makkul kaçamaklardan başkasını yeme bak nasıl ugrasıyoruz verecez kkıloları diyeİnsallah bana dua et bugün zor bi sınav vercem
nefsını köreltmek için çok incecik bir dilim yıyebılırsın cnm ama yemesen daha ıyı olur sen azımlı bır kızsınEvet yemicem insallah kararlıyım mı evet evet kararlıyım arkadaşım pastasını yerken bnde form limonlu kepekli biskuvimi ve yeşil sayımı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?