___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Tesekkurler canım denicem en kısa zamanda[/QUOTE]
dene cnm afıyet olsun şimdiden yalnız senın alıntılarda sorun oluyo harflerın tam bıttı yerden yazmaya basla o zaman karısmaz

[QUOTtgurbet, post: 38980826, member: 378280"]tabı verıyım cnm
hamuru..1bardak süt
1 bardak ılık su
yarım bardak sıvıyağ
maya
tuz un 2 kaşık şeker
bunu yap simit şeklını ver sonra pekmezle suyu karıştırıp ona batırıp heryerını susama bula aynı dışarı simiti gibi oluyor bız çokk seviyoruz[/QUOTE]
Maya toz mu yaş mı

Un için bi miktar yok dimi kıvamı olana kadar bi de bekletiyormusun hamuru bekletincede güzel oluyormuş ta

Maya toz mu yaş mı[/QUOTE]

Un için bi miktar yok dimi kıvamı olana kadar bi de bekletiyormusun hamuru bekletincede güzel oluyormuş ta
yaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorum

Maya toz mu yaş mı

yaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorum[/QUOTE]
Tamam canım cooook teşekkürler sayende misss gibi bir sahur yapıcam

yaşmaya cnm unu elıne yapışmayana kadar koyuyorsun ben hamuru 30 dk bekletıp yapıyorum sonra tepsidede 30 dk bekletiyorum
Tamam canım cooook teşekkürler sayende misss gibi bir sahur yapıcam [/QUOTE]
afiyet olsun cnm fazla kaçırma

Tamam canım cooook teşekkürler sayende misss gibi bir sahur yapıcam [/QUOTE]
yaptınmı cnm simiti

günaydın cnm günlüğüm yine erkenden kalktım mis gibi yaptım kahvaltımı güne güzel başladım

Yok cnm tarifi yazdım bugün oruc tutamadım arkadaşım gelcek diye ama yarın insallah bise olmassa sahur da yapıcam

İnsallah bana dua et bugün zor bi sınav vercem
yaparsın sen sankı pastaların tadını bılmıyormusun şimdiye kadar ne faydası oldu bıze bence makkul kaçamaklardan başkasını yeme bak nasıl ugrasıyoruz verecez kkıloları diye

Evet yemicem insallah kararlıyım mı evet evet kararlıyım arkadaşım pastasını yerken bnde form limonlu kepekli biskuvimi ve yeşil sayımı yicem

Evet yemicem insallah kararlıyım mı evet evet kararlıyım arkadaşım pastasını yerken bnde form limonlu kepekli biskuvimi ve yeşil sayımı yicem
nefsını köreltmek için çok incecik bir dilim yıyebılırsın cnm ama yemesen daha ıyı olur sen azımlı bır kızsın

Bakalım b"gurbet, post: 38990556, member: 378280"]nefsını köreltmek için çok incecik bir dilim yıyebılırsın cnm ama yemesen daha ıyı olur sen azımlı bır kızsın[/QUOTE]
Bakalım inşallah öyleyimdir

günlükcüm bugun bende hastalandım hem faranjıtım başladı hem grip dün bogazımın kurumasından uyuyamadım bır türlü bugun bol adaçayı falan içeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…