gayet güzelde başarıyorsunuz hedefınıze az kalmışçokk teşekkür ederim hedefım saglıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamak
simit gerçekten çok güzel dururyor afiyet olsunbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1382061
öğle
Eki Görüntüle 1382063
ara
1 elma
ara
leblebi
akşam
Eki Görüntüle 1382065
2.5litre su 2 bardak bitki çayı
30dk plates 30 dk zumba
teşekkürler evet hedefıme az kaldı gelın beraber zayıflayalımsimit gerçekten çok güzel dururyor afiyet olsun
sana o kadar dedim "hastayım ,öpme bulaşır" diyee.. "bişey olmaz" demiştinaynen cnm bırazdan ne buldum içicem geçen pikniğe gitmiştik kesin orda kaptım şifayı
yada SİMSİMSten bulastı bana
Kızartacak sadece suyu kaybolur canım sabahları yumurta cevizi ekle menüne bence canımekmeği kızartarak tüketiyorum cnm
evet cnm hep sen bulastırdın zatensana o kadar dedim "hastayım ,öpme bulaşır" diyee.. "bişey olmaz" demiştingeçmiş olsun canım benim,seninki tez geçsin..
sabah sabah mıdem yumurta hiç istemıyorkkı cnmKızartacak sadece suyu kaybolur canım sabahları yumurta cevizi ekle menüne bence canım
Bnde oruçtum bugün allah kabul etsin cnmgur: 3güz: 378280 .!.:slm cnm günlüğüm bugun oruçtum akkksam makkarna ıstedı cnm makarna yedım saat 12 den 4 kkadarda yavas tempoda yurudum
akksamkkı menum
Eki Görüntüle 1384839
şimdiden 4 bardakk su içtim yatana kadar 2.5 olur
arada 1 elma yerım
sagol cnm senınkını de allah kabul etsınBnde oruçtum bugün allah kabul etsin cnm
Allah kabul etsin canımslm cnm günlüğüm bugun oruçtum akkksam makkarna ıstedı cnm makarna yedım saat 12 den 4 kkadarda yavas tempoda yurudum
akksamkkı menum
Eki Görüntüle 1384839
şimdiden 4 bardakk su içtim yatana kadar 2.5 olur
arada 1 elma yerım
iyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyor izin dikkat et yediklerinemerhaba canım, nasılsın demek için uğradım,
sagol cnmAllah kabul etsin canım
hehe boyun uzuyor bence süt,yogurt yedikçegünaydın cnm gunluğüm dün çok güzeldi yine kocacımla gezdık hava mis gibiydi hala ayaklarım agrıyor yürümekten ama ıyı oldu birde elbise aldım kendıme 38beden hatta beli bol oldu çok sevındım
ha birde boyumu ölçtürdüm 1.72çıktı zayıfladıkca boyuma mı verıyorum ne
ondanmı acaba önceden hiç yogurt yemezdımhehe boyun uzuyor bence süt,yogurt yedikçeoh harika ne güzel gezmişsiniz elbiseni de güle güle güzel günlerde giy canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?