___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

aynen cnm bırazdan ne buldum içicem geçen pikniğe gitmiştik kesin orda kaptım şifayı
yada SİMSİMSten bulastı bana
sana o kadar dedim "hastayım ,öpme bulaşır" diyee.. "bişey olmaz" demiştin geçmiş olsun canım benim,seninki tez geçsin..

slm cnm günlüğüm bugun oruçtum akkksam makkarna ıstedı cnm makarna yedım saat 12 den 4 kkadarda yavas tempoda yurudum
akksamkkı menum

şimdiden 4 bardakk su içtim yatana kadar 2.5 olur
arada 1 elma yerım

günaydın cnm gunluğüm dün çok güzeldi yine kocacımla gezdık hava mis gibiydi hala ayaklarım agrıyor yürümekten ama ıyı oldu birde elbise aldım kendıme 38beden hatta beli bol oldu çok sevındım
ha birde boyumu ölçtürdüm 1.72çıktı zayıfladıkca boyuma mı verıyorum ne

hehe boyun uzuyor bence süt,yogurt yedikçe oh harika ne güzel gezmişsiniz elbiseni de güle güle güzel günlerde giy canım benim

evet evı ancak temızleyebıldım öğlen aksamkı kalan makarnayla üzerıne mantar yaptım cokmu kalorılı oldukı pişman oldum sonra 4kaşık makarna 3 kasıkk mantar salata ayran ama salatanın yarısını yıyemedım ayranıda içmedim kalorılerını düşünmekten yıyemedım neyse bırazdan plates yapıcam bırde bugun jıllıan level 1 den baslıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…