Ayy noldu bizim hamarat günlükçülere nazar deydi çok dikkat et zencefil iyi gelir dene istersengünlükcüm bugun bende hastalandıiyi gem faranjıtım başladı hem grip dün bogazımın kurumasından uyuyamadım bır türlü bugun bol adaçayı falan içeyim bari
aynen cnm bırazdan ne buldum içicem geçen pikniğe gitmiştik kesin orda kaptım şifayıAyy noldu bizim hamarat günlükçülere nazar deydi çok dikkat et zencefil iyi gelir dene istersen
Çok geçmiş olsun canım bende hastayım ama bırakmayacağım kendimi. Birşey soracak cumbalı nerde yapıyorsunaynen cnm bırazdan ne buldum içicem geçen pikniğe gitmiştik kesin orda kaptım şifayı
yada SİMSİMSten bulastı bana
sagol cnm netten video açıp yapıyorum zumbayıÇok geçmiş olsun canım bende hastayım ama bırakmayacağım kendimi. Birşey soracak cumbalı nerde yapıyorsun
Ayy canm yaaa inşallah hemen iyilesirsinay ölüyorum burnum boğazım
Her sabah tost kilo yapmaz mı? Cnmbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1383585
öğle
Eki Görüntüle 1383586
ara
elma
ara
2kare bıtter
aksam
Eki Görüntüle 1383588
2.5litre su 2 bardak bitki çayı
40dk plates
ekmeği kızartarak tüketiyorum cnmHer sabah tost kilo yapmaz mı? Cnm
O zaman zararlı değil doğru bnde yapıcam artk hep sana imreniyordmekmeği kızartarak tüketiyorum cnm
kızarmış ekmegın kalorısı daha düşük cnm arada tosta yıyorum tabıkıO zaman zararlı değil doğru bnde yapıcam artk hep sana imreniyordm
Öylemi bn 1 ay hiç ekmek yemedim bu ay başladm kepek ekmeğine bnde kızartmadan yiyemiyorum kepek ekmeğiniben kansızım cnm kepek ekmegıyiyemiyor yapıyor
ben sabah gereklı oldugu zamanda öğlen yiyorum ekmek aksamları yemıyorum bence ayda değiştirerek tüket cnm ben bugday çavdarlı tam tahıllı değiştiriyorum sürekliÖylemi bn 1 ay hiç ekmek yemedim bu ay başladm kepek ekmeğine bnde kızartmadan yiyemiyorum kepek ekmeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?