zorlugundan bılmıyorum cnmda dün ısınmadan başladım birazda ondan oldu valla wc ye oturamıyorum o derece agrıyor ama bayagı sıkılastırıyomus cnm önerırımcidden çok mu zor?ben de bi ara başlayacaktım ama izleyince gözüm korktu
yarın kısmetse biraz hareket edicem bakalımzorlugundan bılmıyorum cnmda dün ısınmadan başladım birazda ondan oldu valla wc ye oturamıyorum o derece agrıyor ama bayagı sıkılastırıyomus cnm önerırım
başla cnm spor yaptıgım günler gerçekten kkendımı daha ıyı hıssedıyorum nefes alısım degısıyoryarın kısmetse biraz hareket edicem bakalım
bende yapıyorum canım ama sürekli aktif olamıyorumteşekkürler evet hedefıme az kaldı gelın beraber zayıflayalım
sen bilirsin cnmbende yapıyorum canım ama sürekli aktif olamıyorum
harikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etmeslm cnm günlüğüm burda hava çok güzeldi cnm kocacıgımla 2saat yürüdük spor aletlerınde spor yaptık son 1 saatte beraber bisiklet sürdük hala ter atıyorum ayrıca bugun reglı oldum yarın kılomu etkılemez inş
evde olunca daha çok agrı çekıyorum cnm dışarı çıkınca unutuyorum ama kızımdan sonra bayagı azaldı agrılarımharikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etme
görürsün görürsün :)evde olunca daha çok agrı çekıyorum cnm dışarı çıkınca unutuyorum ama kızımdan sonra bayagı azaldı agrılarım
ay inş bir 65i görseydım
Süoersin canım Kızın kaç Yaşında nasıl onunla bu kadar dolasabikşyırsunuzslm cnm günlüğüm burda hava çok güzeldi cnm kocacıgımla 2saat yürüdük spor aletlerınde spor yaptık son 1 saatte beraber bisiklet sürdük hala ter atıyorum ayrıca bugun reglı oldum yarın kılomu etkılemez inş
nısanda 5 e girecek cnm valla biz 5gunlukken bıle gezıyorduk cnm alıştık artık oda bize ayakkk uyduruyorSüoersin canım Kızın kaç Yaşında nasıl onunla bu kadar dolasabikşyırsunuz
Masaaalah canım ne güzel ya biz çıkmaya korkuyoruz Dışarıya iyi yapıyorsun nereleri gezi yorsunuz canımnısanda 5 e girecek cnm valla biz 5gunlukken bıle gezıyorduk cnm alıştık artık oda bize ayakkk uyduruyor
farklı yerler cnm o an canımız nereyı isterseMasaaalah canım ne güzel ya biz çıkmaya korkuyoruz Dışarıya iyi yapıyorsun nereleri gezi yorsunuz canım
tebrik ederim son 5 kilonuz kaldıkılo bıldırımı
başlangıç 72.6
geçen hafta 66
bu hafta 65.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?