___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

cidden çok mu zor?ben de bi ara başlayacaktım ama izleyince gözüm korktu
zorlugundan bılmıyorum cnmda dün ısınmadan başladım birazda ondan oldu valla wc ye oturamıyorum o derece agrıyor ama bayagı sıkılastırıyomus cnm önerırım

zorlugundan bılmıyorum cnmda dün ısınmadan başladım birazda ondan oldu valla wc ye oturamıyorum o derece agrıyor ama bayagı sıkılastırıyomus cnm önerırım
yarın kısmetse biraz hareket edicem bakalım

slm cnm günlüğüm burda hava çok güzeldi cnm kocacıgımla 2saat yürüdük spor aletlerınde spor yaptık son 1 saatte beraber bisiklet sürdük hala ter atıyorum ayrıca bugun reglı oldum yarın kılomu etkılemez inş

harikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etme

harikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etme
evde olunca daha çok agrı çekıyorum cnm dışarı çıkınca unutuyorum ama kızımdan sonra bayagı azaldı agrılarım
ay inş bir 65i görseydım

Süoersin canım Kızın kaç Yaşında nasıl onunla bu kadar dolasabikşyırsunuz

bugunku menum
sabah ve öğle birlikte

ara
2galeta
kkefir
akşam

2.5litre su 2bardak yeşilçay
2saat yürüyüş 1saat bisiklet
30dk plates

nısanda 5 e girecek cnm valla biz 5gunlukken bıle gezıyorduk cnm alıştık artık oda bize ayakkk uyduruyor
Masaaalah canım ne güzel ya biz çıkmaya korkuyoruz Dışarıya iyi yapıyorsun nereleri gezi yorsunuz canım

yarın arkadaslarla toplantımız var günlükcüm sabah kahvaltımı yapar çıkarım öğlen orda ne olursa en masumlarından yerim artık

günaydın günlükcüğüm buugun arkadaslarla buluşucam akşama görş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…