___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

yarın benim de yapmam lazım.. işler güçler beni bekler burası da bugün çok güzeldiii… güneşli...
kadın olmak çok zor yaz temizliği kış temizliği günlük temizlik haftalıkk temizlik hep temizlik ayyy
burada öyleydi cnm güneş huzur veriyor insana bana hep aşkı hatırlatıyor nedense

Kızlar artık bende sizlerleyim :) 1.48 boyunda 61.5 kiloyum şimdi resim paylaşacağım umarım zayıf halimle de paylaşmak nasip olur :)

hoşgeldin cnm sporla ve saglıklı bır diyetle güzelsin ama çok daha güzel olacaksın

Kesinlikle. Hepimiz yapcaz birlikte inşallah.
Sen neler yapıyorsun zayıflamak için :)
ben 3öğün beslenıyorum cnm saglıklı şeyler yıyerek aç kalmıyorum 2tanede aram var ayrıca plates yapıyorum birde bu hafta sirkeli su içiyorum yag yakıyormuş ama dogrulugundan emın degılım günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve en önemlisi su 2.5 a tamamlıyorum su içmessek eriyen yagları atamayız

Sirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)

Sirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)
balla karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadı
suyu ihmal etme cnm su hatta kalk şimdi bir bardak su iç benım için

balla karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadı
suyu ihmal etme cnm su hatta kalk şimdi bir bardak su iç benım için
İnşallah faydası olur canım :) olursa haber ver de biz de başlayalım
Hemen içiyorum canım

günaydın cnm günlüğüm bugun kahvaltıyı 9da yapabıldım uyuyakalmışım bugun camları silecektim dışarda yagmur kkar ne ararsan var

kaçak seni 2 gün geldin 3.ye kaçtın
evet kaçak yaptım ayy bende bir 57 görsem allah deyme keyfı e sabah tartıldım 60.5 çıktım bugun 6 pataes kızartma 1 zeytin 1 tatlı kaşıgı tahın pekmez ve cay ara öğün türk kahvesi 1 tane lokum

inaşallahh çarşamba bildirim yapicam 57.9 görücemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…