kadın olmak çok zor yaz temizliği kış temizliği günlük temizlik haftalıkk temizlik hep temizlik ayyyyarın benim de yapmam lazım.. işler güçler beni beklerburası da bugün çok güzeldiii… güneşli...
hoşgeldin cnm sporla ve saglıklı bır diyetle güzelsin ama çok daha güzel olacaksınKızlar artık bende sizlerleyim :) 1.48 boyunda 61.5 kiloyum şimdi resim paylaşacağım umarım zayıf halimle de paylaşmak nasip olur :)
:) canım benim teşekkür ederim şimdiki halim çok kötü ama zayıflıycam kafaya koydum :)hoşgeldin cnm sporla ve saglıklı bır diyetle güzelsin ama çok daha güzel olacaksın
kafaya koyduysan yaparsın cnm önemli olan istemek:) canım benim teşekkür ederim şimdiki halim çok kötü ama zayıflıycam kafaya koydum :)
Kesinlikle. Hepimiz yapcaz birlikte inşallah.kafaya koyduysan yaparsın cnm önemli olan istemek
ben 3öğün beslenıyorum cnm saglıklı şeyler yıyerek aç kalmıyorum 2tanede aram var ayrıca plates yapıyorum birde bu hafta sirkeli su içiyorum yag yakıyormuş ama dogrulugundan emın degılım günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve en önemlisi su 2.5 a tamamlıyorum su içmessek eriyen yagları atamayızKesinlikle. Hepimiz yapcaz birlikte inşallah.
Sen neler yapıyorsun zayıflamak için :)
Sirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)ben 3öğün beslenıyorum cnm saglıklı şeyler yıyerek aç kalmıyorum 2tanede aram var ayrıca plates yapıyorum birde bu hafta sirkeli su içiyorum yag yakıyormuş ama dogrulugundan emın degılım günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ve en önemlisi su 2.5 a tamamlıyorum su içmessek eriyen yagları atamayız
balla karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadıSirkeli su midene zarar vermesin canım dikkat et ben de aynen senin gibi yapıyorum tek eksiğim su :)
İnşallah faydası olur canım :) olursa haber ver de biz de başlayalımballa karıştırıp içiyorum yeni başladım faydaları çokmuş şimdilik birşey olmadı
suyu ihmal etme cnm su hatta kalk şimdi bir bardak su iç benım için
tmm cnm spordan önce içiyorum ben yagları yakacakmı görücezİnşallah faydası olur canım :) olursa haber ver de biz de başlayalım
Hemen içiyorum canım
Iyi geceler canım harikasınız gene menülerinde Yaptığın sporla darısı Başıma inşiyi geceler günlükcüğüm
sagol cnm benim sendende güzel menuler beklıyoruz paylaşım yapmıyorsun artıkIyi geceler canım harikasınız gene menülerinde Yaptığın sporla darısı Başıma inş
kolay gelsin canımtemizlik zamanı
evet kaçak yaptım ayy bende bir 57 görsem allah deyme keyfı e sabah tartıldım 60.5 çıktım bugun 6 pataes kızartma 1 zeytin 1 tatlı kaşıgı tahın pekmez ve cay ara öğün türk kahvesi 1 tane lokumkaçak seni 2 gün geldin 3.ye kaçtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?