___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Kızlar ben bugün kayseriye gittim ondan hiç dikkat edemedim siz ne güzel dikkat etmişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum

Kızlar ben bugün kayseriye gittim ondan hiç dikkat edemedim siz ne güzel dikkat etmişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum
slm cnm pazartesiye kadar dikkat et bakalım bildirim günü pazartesi bence haftada 1 tartıl böylece kafan karışmaz kayseride havalar nasıldı

günaydın cnm günlükcüğüm yine güzel bir gün yine güzel bir hava kızımla beraber kahvaltımızı yaptık birazdan temizlik yaparım

ara öğün simsims arkadaşım aracılığıyla
simsims cnm 3 tane yedim bunlardan 2elma 1tatlı kaşıgı tarçın yulaf kepeği hindistan cevizi kalorısı gercekten cok az
3tanenınkı daha azdır gerisini kızım yedi çok güzel olmuş diyor

aaa harika olmuşşşş ellerine saglık
afiyet olsun canım...

bugunku menum
sabah

öğle

ara
yulaf kepeklı toplar 3tane
ara
2mandalına
akşam

2.5litre su 2 bardak bitki çayı
leslıe 3mıl
40dk plates

bildirim pazartesi yapıyorum cnm sen hala sabah kahvaltı yapmıyormusun
bogazlarım şişmiş ondan sadece cay kahve içtim hastayım 2 parça çikolta yedim oadar çorba içtim 3 tas şimdi ekmeksiz su 2 bardak anca içiomm tam bnde pazrtesi bildirim buraa ama 1 haftam çarsamba dolcak fark etmez kilo veryim sanada rakip olyım yeter :) çok heveslendirorsun benii

ben her zaamn giremiom evde bebiş var iki tane malum aralarda kaçiom ben hastyım galiba istesemde yiyemicem bogazlarım fena hep içicem herlde geçene kadar bide su içsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…