sagol cnmkolay gelsin canım
bildirim pazartesi yapıyorum cnm sen hala sabah kahvaltı yapmıyormusuninaşallahh çarşamba bildirim yapicam 57.9 görücemmm
slm cnm pazartesiye kadar dikkat et bakalım bildirim günü pazartesi bence haftada 1 tartıl böylece kafan karışmaz kayseride havalar nasıldıKızlar ben bugün kayseriye gittim ondan hiç dikkat edemedim siz ne güzel dikkat etmişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum
burdada hava çok güzel canım yaz gelse artıkgünaydın cnm günlükcüğüm yine güzel bir gün yine güzel bir hava kızımla beraber kahvaltımızı yaptık birazdan temizlik yaparım
aynen bende yazı çok seviyorum ama her mevsim ayrı güzelburdada hava çok güzel canım yaz gelse artık
beklerim cnm herzamanbende biraz işlerimi toparlayım sana katılacağım canım
aaa harika olmuşşşş ellerine saglıkara öğün simsims arkadaşım aracılığıyla
simsims cnm 3 tane yedim bunlardan 2elma 1tatlı kaşıgı tarçın yulaf kepeği hindistan cevizi kalorısı gercekten cok az
3tanenınkı daha azdır gerisini kızım yedi çok güzel olmuş diyorEki Görüntüle 1392948
sagol cnm sayende tattımaaa harika olmuşşşş ellerine saglıkafiyet olsun canım...
Harikasınız canım ya azmine hayranımlesie ablayla 3 mil yürüdük hemencecik bitti ben yıne akşam platesimi yaparım bu hafif geldi
sagol cnm sende cok ıyı gıdıyorsun takıpteyimHarikasınız canım ya azmine hayranım
bogazlarım şişmiş ondan sadece cay kahve içtim hastayım 2 parça çikolta yedim oadar çorba içtim 3 tas şimdi ekmeksiz su 2 bardak anca içiomm tam bnde pazrtesi bildirim buraa ama 1 haftam çarsamba dolcak fark etmez kilo veryim sanada rakip olyım yeter :) çok heveslendirorsun beniibildirim pazartesi yapıyorum cnm sen hala sabah kahvaltı yapmıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?