___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

ben her zaamn giremiom evde bebiş var iki tane malum aralarda kaçiom ben hastyım galiba istesemde yiyemicem bogazlarım fena hep içicem herlde geçene kadar bide su içsemm
hastayken diyet yapılmıyor cnm zaten kkendını kasma ılk iyi ol gerisi olur zaten geçmiş olsun

en dogrusu,en güzeli :) kesmezse bie bardak tarçınlı süt içebilirsin
çikolata bana baktı ben çikolaya cnm ama yemedim bunlar kesti hala çikolatada gözüm ama yemicem tarçınlı süt güzel fikir cnm sagol duramazsam içerim

çikolata bana baktı ben çikolaya cnm ama yemedim bunlar kesti hala çikolatada gözüm ama yemicem tarçınlı süt güzel fikir cnm sagol duramazsam içerim
yaa birazdan sayfama bak tam sana göre bir tarif vericem.evde kayısı ve kakao var mı?

günaydın cnm günlüğüm artık 8 de kalkamıyorum 2 gündür 9 da uyanıyorum ama buna bir dur demek lazım 8de kahvaltı yapınca daha dinç oluyorum

evet evdeki herkez hasta yarım gzleme yedim kaşarlı şimdi okdar hastayken olmuyor ama yinede dikatt etmem lazımm bu sabah tartıldım çok mutsusuzum

slm cnm günlükcüğüm kocacımla parka gittik ordaki aletlerle spor yaptık evdede platesımı yaparım

Selam kızlar bende geldim. Doğum kiloları mi vermek istiyorum. Emzirdigim için çok abartmadan ama dikkat ederek. Oğlum 8. Ayına girdi sutum de sıkıntı yok onun için baslamak istedim. Burda güzel olur diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…