hastayken diyet yapılmıyor cnm zaten kkendını kasma ılk iyi ol gerisi olur zaten geçmiş olsunben her zaamn giremiom evde bebiş var iki tane malum aralarda kaçiom ben hastyım galibaistesemde yiyemicem bogazlarım fena hep içicem herlde geçene kadar bide su içsemm
tebrikler cnm devamını getirmen dileğiyleslm bugun bende spora başladım
en dogrusu,en güzeli :) kesmezse bie bardak tarçınlı süt içebilirsinbugun karnım çok acıktı 1tane havuç yarım salatalık yedim
çikolata bana baktı ben çikolaya cnm ama yemedim bunlar kesti hala çikolatada gözüm ama yemicem tarçınlı süt güzel fikir cnm sagol duramazsam içerimen dogrusu,en güzeli :) kesmezse bie bardak tarçınlı süt içebilirsin
yaa birazdan sayfama bak tam sana göre bir tarif vericem.evde kayısı ve kakao var mı?çikolata bana baktı ben çikolaya cnm ama yemedim bunlar kesti hala çikolatada gözüm ama yemicem tarçınlı süt güzel fikir cnm sagol duramazsam içerim
var cnm paylaş hemenyaa birazdan sayfama bak tam sana göre bir tarif vericem.evde kayısı ve kakao var mı?
ay inşaaallah canım bugün yediklerimede dikkat ettimtebrikler cnm devamını getirmen dileğiyle
böyle devam et cnmay inşaaallah canım bugün yediklerimede dikkat ettim
inşaallah canım seni gördükçe gaza geliyorum iradene hayranım hem spor hem diyet çok güzel gidiyorsunböyle devam et cnm
sagol cnminşaallah canım seni gördükçe gaza geliyorum iradene hayranım hem spor hem diyet çok güzel gidiyorsun
geçmiş olsun cnm iyileşte bir sonra başlarsın diyeteevet evdeki herkez hasta yarım gzleme yedim kaşarlı şimdi okdar hastayken olmuyor ama yinede dikatt etmem lazımm bu sabah tartıldım çok mutsusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?