- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
hoşgeldin cnm emziriyorsan çok sıkmadan ara öğünlerini atlamadan başlayabilirsinSelam kızlar bende geldim. Doğum kiloları mi vermek istiyorum. Emzirdigim için çok abartmadan ama dikkat ederek. Oğlum 8. Ayına girdi sutum de sıkıntı yok onun için baslamak istedim. Burda güzel olur diye düşündüm.
afiyet olsun cnmBu gün yediklerimi yazayım hemen.
Sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık maydanoz 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen 1 dilim kepek ekmegi 1 kase çorba
Aksama. firinda sebzeli tavuk. Yicem aralarda 1 elma yedim sadece
Sadece çay içerim aksamda
Hosbuldum. Evet rahat bi diyet yapıcam ama biryerden de başlamak gerek diye düşündüm. 60 kilo ile başladım.hoşgeldin cnm emziriyorsan çok sıkmadan ara öğünlerini atlamadan başlayabilirsin
boyun hedefin kaç cnmHosbuldum. Evet rahat bi diyet yapıcam ama biryerden de başlamak gerek diye düşündüm. 60 kilo ile başladım.
Boyum 163..hedefim 54 kilo..Karın bölgeden kurtulmakboyun hedefin kaç cnm
Tostu kaşarlamı yapıyorsunbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1395904
öğle
yogurtlu karnabahar
Eki Görüntüle 1395905
ara
2mandalına
ara
2galeta
akşam
Eki Görüntüle 1395906
2.5litre su 2bardak bitki çayı
40dk plates dışarda yürüyüş ve parkta spor
bol mekik çek cnm göbek için çok faydalıBoyum 163..hedefim 54 kilo..Karın bölgeden kurtulmak
ince kaşarla yapıyorum cnm bazen biberli peynirliTostu kaşarlamı yapıyorsun
bende yemiyorum cnm beyz ekmek çavdarlı yada bugday ekmegı güzel oluyorBn 2 aydır beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeginden yapiiim barii
senın menulerını takıp edıyorum cnm ama çok az yiyorsun iyi acıkmadan duruyorsun ben kahvaltıda 2dılım yıyorumÇok tahılı ekmeğe bayılıyorum sabahları ince bir dilim çok güzel oluyor
Demek takip ediyorsun bilmiyordumsenın menulerını takıp edıyorum cnm ama çok az yiyorsun iyi acıkmadan duruyorsun ben kahvaltıda 2dılım yıyorum
begenıyorum cnm yazılarını saglıgını etkılemıyorsa sorun yok cnm ben az beslenınce tansiyonum düşüyorDemek takip ediyorsun bilmiyordumTeşekkürler yok pek acıkmıyorum açıkcası
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?midem çok ağrıyor günlücüğüm
sagol cnm şimdi daha iyim birşey mideme dokunuyor ama ne bulamadımgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
belki karnabahar belki nohut dokunmuş olabilir.. daha iyi olmana sevindimsagol cnm şimdi daha iyim birşey mideme dokunuyor ama ne bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?