evet cnm karnabahardan şüpheleniyorum geçende ağrımıştı sankibelki karnabahar belki nohut dokunmuş olabilir.. daha iyi olmana sevindim
Mekik çekiyorum her gün yeni başladım. Inşallah ise yarar.bol mekik çek cnm göbek için çok faydalı
afiyet olsun cnm ekmeği evde yapmak daha güzel tabiki mekikte işe yarar merak etme ben sezeryandan sonra göbeğimi öyle erittimMekik çekiyorum her gün yeni başladım. Inşallah ise yarar.
Bende evde çavdar ekmegi yapiyorum ogluma ikimiz çok guzel oluyor.
Bu sabah kepek ekmegi yumurta peynir zeytin domatesle kahvaltımi tamamladım. Az açılmalı bir gün diliyorum herkese
canım fıstık gibi gözüküyorsun maşallahkızlar kendimi çekmekte çok zorlandım bakın bakalım
Eki Görüntüle 1396628
sagol cnm benım güzel sözlerin için inan bura beni motıve ediyor iyiki varsınızcanım fıstık gibi gözüküyorsun maşallahherkes mutlu oldugu kiloda olsun tabi ama cidden birşeyin yok,zayıfsın
iyi ki sen de varsın canım benimsagol cnm benım güzel sözlerin için inan bura beni motıve ediyor iyiki varsınız
ama dediğin gibi 6 kılo gıtse daha mutlu olucam
inş cnm yaza kadar hepimiz hedefimize ulaşalımiyi ki sen de varsın canım benimson kalan 6 kiloyu da verirsin sen,yanındayım
afiyet olsun cnm ekmeği evde yapmak daha güzel tabiki mekikte işe yarar merak etme ben sezeryandan sonra göbeğimi öyle erittim
Ya bencede çok diyet yapacak kadar kilom yok canım dal gibisin. Masallah.kızlar kendimi çekmekte çok zorlandım bakın bakalım
Eki Görüntüle 1396628
gidiyor cnm o göbek sen mekik çekmeye devam et sabah akşam 50 çekiyordum benBenimkide sezeryan göbeği
Gidecek ama inanıyorum.
Ya bencede çok diyet yapacak kadar kilom yok canım dal gibisin. Masallah.
Bu arada ben öğlen bi parca Ispanaklı borek yedim çok suçlu hissediyorum kendimi
ama ama sen kilolu değilsin ki bende istiyorumkızlar kendimi çekmekte çok zorlandım bakın bakalım
Eki Görüntüle 1396628
sagol cnm darısı sanada olsun inşama ama sen kilolu değilsin ki bende istiyorum
sagol cnm sendende çok ümitliyim verecegiz bu pis kilolarıAz kalmış canım.
Darısı başımıza
Ben de nisan ayı ortasında 6 kilom kaldı kızlaryazicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?