___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

canımm güzelsin gerçekten ama mutlu olcan bir kiloda olmak istiorsun boyun kaçtı senin bende 60 .4 çıktım hastayım diet yapamiom yatiorum ama bir iyleşim bomba gibi gelecegim inşallah bende bir resim çekip atarım kızlar benim basenlerim var kalçam okdar yok ama basen maşşlah

teşekkür ederim cnm hemen iyileşte gel basenler için spor yapabilirsin

Günaydın. .
Dün yoğunum gelemedim. Ama çok sağlıklı beslendim. 30 tane mekik çektim.
Bu günde sabah oglumla birlikte kahvaltı yaptık. Klasik bir kahvaltı peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi.
Öğlene yogurtlu kereviz hazırladım. Aksama kuru fasulye ve pilav yapıcam ama pilav yemeyi 2 kaşık fasulye yiyeceğim yoğurtla.
Mekiği Çekicek inşallah. Ve hava güzel giderse oglunda yürüyüşe çıkacak.

slm cnm menun gayet saglıklı gözüküyor su içmeyi ihmal etme mekik ve yürüyüş süper
dün kilo bildirimi yaptım sende suankı boy ve kılonu hesapla haftaya ne kadar vermşsin görelim

slm cnm günlüğüm bugun oruç tutuyorum akşam ne yicegim belli degıl hava güzele benziyor yürüyüşe çıkabilirim

afiyet olsun cnm öğle yokmu
zaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemegini

zaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemegini
sen bilirsin cnm ama sabah kahvaltı yapmazsan zor kılo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…