65.5 kılodakı halım 60olunca neler olacak görelim günlükcüğümkızlar kendimi çekmekte çok zorlandım bakın bakalım
Eki Görüntüle 1396628
Ay ne güzel bn 65 olucağımı hayal bile edemiyorum65.5 kılodakı halım 60olunca neler olacak görelim günlükcüğüm
olursun cnm bende 73le başaladım biraz sabır ve irade ama zor vermeye başladım bu hafta sadece 100 grm gitmişAy ne güzel bn 65 olucağımı hayal bile edemiyorum
Tebrikler canm 65 kiloya gelmen büyük başarıolursun cnm bende 73le başaladım biraz sabır ve irade ama zor vermeye başladım bu hafta sadece 100 grm gitmiş
Çok güzel görünüyorsun canım ama sen hakettin bunu canım65.5 kılodakı halım 60olunca neler olacak görelim günlükcüğüm
sagol cnm benımÇok güzel görünüyorsun canım ama sen hakettin bunu canım
teşekkür ederim cnm hemen iyileşte gel basenler için spor yapabilirsincanımm güzelsin gerçekten ama mutlu olcan bir kiloda olmak istiorsun boyun kaçtı senin bende 60 .4 çıktımhastayım diet yapamiom yatiorum ama bir iyleşim bomba gibi gelecegim inşallah bende bir resim çekip atarım kızlar benim basenlerim var kalçam okdar yok ama basen maşşlah
ay inşaallah canım şuan 70 kiloyum boyum 1.70sagol cnm darısı sanada olsun inş
afiyet olsun öğlen ne yedin canımbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1398677
öğle
Eki Görüntüle 1398678
ara
mandalina
aksam
Eki Görüntüle 1398679
2.5litre su 2 bardak yeşilçay
40dk plates
ay inşaallah canım şuan 70 kiloyum boyum 1.70
boyumuz aynıymış cnm bende 170 diyordum boyuma ama 2 kere ölçtürdüm 1 72 çıktıafiyet olsun öğlen ne yedin canım
slm cnm menun gayet saglıklı gözüküyor su içmeyi ihmal etme mekik ve yürüyüş süperGünaydın. .
Dün yoğunum gelemedim. Ama çok sağlıklı beslendim. 30 tane mekik çektim.
Bu günde sabah oglumla birlikte kahvaltı yaptık. Klasik bir kahvaltı peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi.
Öğlene yogurtlu kereviz hazırladım. Aksama kuru fasulye ve pilav yapıcam ama pilav yemeyi 2 kaşık fasulye yiyeceğim yoğurtla.
Mekiği Çekicek inşallah. Ve hava güzel giderse oglunda yürüyüşe çıkacak.
afiyet olsun cnm öğle yokmusabah kahvemi içtim kahvaltımıda yaptım akşamda meyva salatası yicem
zaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemeginiafiyet olsun cnm öğle yokmu
sen bilirsin cnm ama sabah kahvaltı yapmazsan zor kılo verirsinzaten geç kahvaltı yapioruz sabahta erkenciydim hemen yiyemem kalktımda kahve içtim bilmiormki duruma göre kuru yemiş atıştırabilirim biz zaten 5 6 arası yiyoruz akşam yemegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?