___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

aksam yemegımıde yedım bugunude kapattık 9gıbıde bitki çayımı içerim

bu arada platese başladım bugun ölçülerimi aldım bakalım yılbasına kadar ne kadar incelecegim
göğüs 90
bel 71
göbek 85
basen 98

yarın tartı kaç gösterecek acaba ben 67 geldım mı takılıyorum ama bu sefer kıracagım şeytanın bacagını

yok cnm yetıyo valla bu sefer cok kararlıyım zayıflıcam düzenı bozmadan gidiyorum bakalım 1 ayda 4 küsür verdım işte
Ooo baya iyimis ekmegi kesmenin etkisi buyuk iste bide ben becersem iyi olcak
bide kis geldi salatalik domatiz su gibi yumurta zorla yutuyom kahvalti etcek bisi kalmiyo gecen seneki azim yok

Ooo baya iyimis ekmegi kesmenin etkisi buyuk iste bide ben becersem iyi olcak
bide kis geldi salatalik domatiz su gibi yumurta zorla yutuyom kahvalti etcek bisi kalmiyo gecen seneki azim yok
verırısın cnm sen azımlı kızsın bende baslayım dıyene kadar 4 ay geçtı ha basladım ha baslıcam en sonunda basladım cok ıstıkrarlı gıdıyorum bakalım

günaydın cnm günlüğüm buugn dısarda olacagım o yuzden aksamı yazamıyorum gelınce yazarım
sabah
2 dılın ç.ekm
3 dılım hindi salam
1diilim peynir
neskafe
öğle
kabak
yogurt
bugun bıtıyo bu kabak
ara elma

kilo bildirimi
başlangıç 72.6
gecen hafta 68.5
bu hafta 68.2
bak gram gram gıtmeye basladı

geçen sene diyetisyen bir arkadasımla konusmustum bana boyuma göre ideal agırlıgımın 61 olacagını ama kemıklerım iri oldugu ve vücudumdakı yag oranının az oldugu için 65iin ideal oldugunu söylemişti acaba ondanmı grm grm gıdıyo benden 2 haftada 800grm verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…