bu arada platese başladım bugun ölçülerimi aldım bakalım yılbasına kadar ne kadar incelecegim
göğüs 90
bel 73
göbek 85
basen 98
belım 73 yanlıs yazmısımbu arada platese başladım bugun ölçülerimi aldım bakalım yılbasına kadar ne kadar incelecegim
göğüs 90
bel 71
göbek 85
basen 98
Takibi nasi goruyorsun artik altta isimler yazmiyor bendeherkes takipte ama kımse yazmıyor kızlar nerdesınız
yok cnm yemıyorum gunde 2dilimKiz sabah kahvaltisindan baska ekmek yemiyormusun sen
bendede gözükmüyor cnm konuya bakanın kaç kişi oldugu yazıyoya ordan bılıyomTakibi nasi goruyorsun artik altta isimler yazmiyor bende
Cok az degilmi deli gibi kilo vermem lazim simdiyeyok cnm yemıyorum gunde 2dilim
yok cnm yetıyo valla bu sefer cok kararlıyım zayıflıcam düzenı bozmadan gidiyorum bakalım 1 ayda 4 küsür verdım işteCok az degilmi deli gibi kilo vermem lazim simdiye
Ooo baya iyimis ekmegi kesmenin etkisi buyuk iste bide ben becersem iyi olcakyok cnm yetıyo valla bu sefer cok kararlıyım zayıflıcam düzenı bozmadan gidiyorum bakalım 1 ayda 4 küsür verdım işte
verırısın cnm sen azımlı kızsın bende baslayım dıyene kadar 4 ay geçtı ha basladım ha baslıcam en sonunda basladım cok ıstıkrarlı gıdıyorum bakalımOoo baya iyimis ekmegi kesmenin etkisi buyuk iste bide ben becersem iyi olcak
bide kis geldi salatalik domatiz su gibi yumurta zorla yutuyom kahvalti etcek bisi kalmiyo gecen seneki azim yok
Ay amin amin isallah bozmazsin ne guzel kilo verdiydinverırısın cnm sen azımlı kızsın bende baslayım dıyene kadar 4 ay geçtı ha basladım ha baslıcam en sonunda basladım cok ıstıkrarlı gıdıyorum bakalım
sagol cnm 60a bı ıneydımAy amin amin isallah bozmazsin ne guzel kilo verdiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?