___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Yarından itibaren yediklerimi resimli olarak paylasmaya devam edicem günlükcügum

bugunku sabah menum
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
8 zeytın
1çatal recel
1 bardak nescafe

Kahvaltım
1 Haşlanmış yumurta,5 zeytin
1 kk peynir,1 ç.b ıhlamur çayı
Ara
1 elma,yarım kase yoğurt
Öğle
1 kase kepekli sqagetti
1 kase tavuk sote
Ara
1 kupa kuşburnu çayı
2 tane ceviz
Akşam
1 bardak ayran
1 avuç tavuk ızgara
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 kupa ıhlamur çayı

3 litre su
QUOTE="gurbet, post: 44199372, member: 378280"]Evet cnm kahvaltimi gec yaptim isten gucten yeme firsatim olmadi ama yavas yavas duzene oturtcagim sen neler yedin bugun[/QUOTE]

Ben bugün baya zorlandım midem doymuyor hep aç alışacak zamanla

Merhaba kızlar eskilerden birini görmek çok iyi geldi ben de yerim de sayıyorum herkese kolay geldin

slm günlükcüğüm ben yıne 69 kılo oldum aferın bana
ve artık diyete başlayamıyorum buraya yazmanın faydalı olacagını düşündüm umarım tekrardan başlayabılırım
Cnm hoşgeldin sen benim idolüm sün kilo almana üzüldüm senin günlüğünü baştan sona iki kere okudum ne yaptı nasıl verdi herşeyden yiyerek bu kadar kiloyu diye dışarı dan bir göz olarak söyleye bilirim ki geçen sefer kilo vermende sana yardımcı olan düzenli plates yapmandı inşallah tekrar başarırsın bende geçen sene ile aynı kilo dayım 68 civarında yazın bir ara 64 kilo ya kadar inmiştim iki bayram sonrasında tekrar aldımsimdi yine verme çabası içindeyim sen verdi geri aldın biz yerimizde saydık ama aynı noktada buluştutekrar hoşgeldin

Sagol cnm benim super sekilde baslicam tekrardan insallah sizin sozleriniz beni cok guzel gaza getiriyor once yaptiysam simdide yapabilirim
Plates konusunda haklisin tekrardan baslicam kilo almamin 1.nedeni sporu birakmak ve saatine uygun beslenmemek

Gunluk kurallari
1 sabah erken kalkilacak
2 gunde en az 1.5 litre su icilecek
3 ogun aralari atlanmiyacak
4 haftada 3 gun spor yapilacak
5 aksam 7den sonra meyve dahi yenmeyecek
6 her bir saatte aynaya bakilip fazlaliklar kontrol edilecek

slm günlükcüğüm ben yıne 69 kılo oldum aferın bana
ve artık diyete başlayamıyorum buraya yazmanın faydalı olacagını düşündüm umarım tekrardan başlayabılırım

selam cnm nasılsınn hoşgeldin

biz hala buralarda sürünüyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…