ay sorma cnm bu ara iştah patlaması yasıyorum motıve olmam lazımHoşgeldin ya geçen aklıma geldin oçime doğdun sanki
Bende sana eşlik ediyim mi?Yarından itibaren yediklerimi resimli olarak paylasmaya devam edicem günlükcügum
et cnm benı gaza getır baslayamıyorum bır türlüBende sana eşlik ediyim mi?su aralar diyet topiğinde kimse aktif degil sıkıldım.
Baska birşey yemedin mi cidden bi kahvaltı bide aksam mıAksam ki menum
Eki Görüntüle 1723444
Evet cnm kahvaltimi gec yaptim isten gucten yeme firsatim olmadi ama yavas yavas duzene oturtcagim sen neler yedin bugunBaska birşey yemedin mi cidden bi kahvaltı bide aksam mı
Cnm hoşgeldin sen benim idolüm sün kilo almana üzüldüm senin günlüğünü baştan sona iki kere okudum ne yaptı nasıl verdi herşeyden yiyerek bu kadar kiloyu diye dışarı dan bir göz olarak söyleye bilirim ki geçen sefer kilo vermende sana yardımcı olan düzenli plates yapmandı inşallah tekrar başarırsın bende geçen sene ile aynı kilo dayım 68 civarında yazın bir ara 64 kilo ya kadar inmiştim iki bayram sonrasında tekrar aldımslm günlükcüğüm ben yıne 69 kılo oldum aferın bana
ve artık diyete başlayamıyorum buraya yazmanın faydalı olacagını düşündüm umarım tekrardan başlayabılırım
Sagol cnm benim super sekilde baslicam tekrardan insallah sizin sozleriniz beni cok guzel gaza getiriyor once yaptiysam simdide yapabilirimCnm hoşgeldin sen benim idolüm sün kilo almana üzüldüm senin günlüğünü baştan sona iki kere okudum ne yaptı nasıl verdi herşeyden yiyerek bu kadar kiloyu diye dışarı dan bir göz olarak söyleye bilirim ki geçen sefer kilo vermende sana yardımcı olan düzenli plates yapmandı inşallah tekrar başarırsın bende geçen sene ile aynı kilo dayım 68 civarında yazın bir ara 64 kilo ya kadar inmiştim iki bayram sonrasında tekrar aldımsimdi yine verme çabası içindeyim sen verdi geri aldın biz yerimizde saydık ama aynı noktada buluştu tekrar hoşgeldin
Gunaydin cnm zararin neresinden donsek kar diyorum ve yeniden basliyorumgünaydın gur
bet,hoşgeldin, yeniden vereceksin kilonu tabiki,
slm günlükcüğüm ben yıne 69 kılo oldum aferın bana
ve artık diyete başlayamıyorum buraya yazmanın faydalı olacagını düşündüm umarım tekrardan başlayabılırım
Hosbulduk cnm bende yedim ictim aldim kilolari geldim ama suc bende yedim yani senin kilo durumun nasilselam cnm nasılsınn hoşgeldin
biz hala buralarda sürünüyoruzzzz
Hosbulduk cnm bende yedim ictim aldim kilolari geldim ama suc bende yedim yani senin kilo durumun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?