___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Ya kosu bandi var ama yurumegi kosu bandinda sevmiyorum lesli daha guzel oluyor televizyonun karsinda bacaklar icn leslie yurume ayni derecedemi acaba bilgin var mi
koşu bandı benimde vardı ama sattım cnm kireçleme yapıyormuş bence lesslie daha iyi benim bacaklarım bayagı inceldi leslie ile

slm cnm günlüğüm havalar çok güzel gidiyor burda ya temizlik yapıyorum ya dışardayım kiloda almadım cnm ne isterse yiyorum çikolatamıda tatlımıda umarım bu kılo yapışır üzerime gören herkes bayıldı bu halime

cnm günlükcüğüm nasılsın ben çok iyim kilomda gayet iyi 60kiloyum artık ve ne istersem yiyorum akşam 7de kesiyorum yeme işini
ha bu arada ev aldık eşya toplamakla uğraşıyorum
çok sevindim canım alllah çok mutlu ve huzurlu sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

cnm günlükcüğüm nasılsın ben çok iyim kilomda gayet iyi 60kiloyum artık ve ne istersem yiyorum akşam 7de kesiyorum yeme işini
Merhaba canım bende seni merak ediyordum tebrik ederim seni formunu korumana canım inş bende o günleri görürüm

merhaba canım, tebrik ederim, kilonu karumuşsun,

ayrıca ev almışın hayırlı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…