koşu bandı benimde vardı ama sattım cnm kireçleme yapıyormuş bence lesslie daha iyi benim bacaklarım bayagı inceldi leslie ileYa kosu bandi var ama yurumegi kosu bandinda sevmiyorum lesli daha guzel oluyor televizyonun karsindabacaklar icn leslie yurume ayni derecedemi acaba bilgin var mi
inşallah cnm hedefinize ulaşmanız dileğiyle teşekkür ederimSenin adina cok mutlu oldum canim darisi bizlere INSALLAH
koşu bandı benimde vardı ama sattım cnm kireçleme yapıyormuş bence lesslie daha iyi benim bacaklarım bayagı inceldi leslie ile
inşallah cnm hedefinize ulaşmanız dileğiyle teşekkür ederim
ay yerim ben onu allahım kucağına almayı nasip etsin canım anne olmak isteyen herkese tattırsın rabbim bu duyguyu çok sevindimKiz teyzesi oglusum oluyor bugun ogrendik
yemin ederim dün gece aklıma geldim nerde bu kız hiç uğramıyor diye geçirdim çoook sevindim yakızlar şuan ki güncel kilom 60.3
sağol cnm benim kızımın doğum gününü yaptık bayğı kkalabalıktık temizlikti pastalardı derken anca fırsatım olduyemin ederim dün gece aklıma geldim nerde bu kız hiç uğramıyor diye geçirdim çoook sevindim ya
Nice mutlu yıllarasağol cnm benim kızımın doğum gününü yaptık bayğı kkalabalıktık temizlikti pastalardı derken anca fırsatım oldu
çok sevindim canım alllah çok mutlu ve huzurlu sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallahcnm günlükcüğüm nasılsın ben çok iyim kilomda gayet iyi 60kiloyum artık ve ne istersem yiyorum akşam 7de kesiyorum yeme işini
ha bu arada ev aldık eşya toplamakla uğraşıyorum
sagol cnm allahım olmayan herkese nasip etsin inşaallahçok sevindim canım alllah çok mutlu ve huzurlu sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
inşallahsagol cnm allahım olmayan herkese nasip etsin inşaallah
Merhaba canım bende seni merak ediyordum tebrik ederim seni formunu korumana canım inş bende o günleri görürümcnm günlükcüğüm nasılsın ben çok iyim kilomda gayet iyi 60kiloyum artık ve ne istersem yiyorum akşam 7de kesiyorum yeme işini
cnm günlükcüğüm nasılsın ben çok iyim kilomda gayet iyi 60kiloyum artık ve ne istersem yiyorum akşam 7de kesiyorum yeme işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?