ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

o köpek olayını yine konuştum dün, köpekten kaçması refleksmiş

basit bir köpek olayı değildi aslında o, tüm bilinçaltını gördüm orada o olayı ölsemunutmam

Kaç tane konunu okudum .

Evlilik böyle bir şey mi ? , her gün aynı rutin ... sıkıldım.

İş yerimde mobing vardı , eşim hallederiz dedi ... halletmedi.

Eşimle rakip gibiyiz , keşke benden az maaş alsa , güvenmiyorum ...

Köpek vardı , korktu çocuğu almadı ...

Ya sen bunların etrafında dert diye dönüp dururken ; asıl sorunu görmez olmuşsun.

Eşinin çocuğun kendinden olmadığını bir dönem iddia etmesi!
Şu an çocuğu sevmiyor olması !
Şiddet uygulamış , hamileyken dövmüş olması!

Bunları hep sonradan satır aralarında okuduk.

İşini asla bırakma .

Eşini bırakmayıda ciddi ciddi düşün .

Eşinin çocuğun kendinden olmadığını bir dönem iddia etmesi!
Şu an çocuğu sevmiyor olması !
Şiddet uygulamış , hamileyken dövmüş olması!

dayak atamaz, polise gittim ve bir daha vuramaz
çocuğu görünürde seviyor ama daha önce bir köpek olayı yaşandı yazdım buraya, sevdiğini göremedim orada maalesef...Kafamda hep soru işareti olarak kalacak, seviyor mu sevmiyor mu, ona çocuğu emanet edebilir miyim edemez miyim, güvenmiyorum açıkçası bu son olaydan sonra, bakamıyor çocuğa, daha önce kuruntu olabilir mi diyordum ama kuruntu değil sanırım
ayrıca o sevmiyorsa ben de sevmiyorum artık

şu an büyük ihtimal terfisini alamıcak, işyerindeki herkes gerçek yüzünü gördü, çünkü şiddet olayı şirketin misafirhanesinde oldu, yaşanan onca şeyden sonra da bir mail yazıp anlattım herşeyi ama keşke oğlum sağlıklı olsaydı

O sevmiyorsa bende sevmiyorum dediğin eşini mi çocuğunu mu ??

Köpek olayını okudum .

O olayı tek değerlendirince de sizi haklı bulmamış , yazmıştım.

Eğer sadece o olay ve benzer şeylerden eşinin çocuğu sevmediğini düşüyor olsa idin ; sana kafanda kurduklarına inanıyorsun derdim.

Ama kaç erkek öz çocuğu için ; bu çocuk benden değil der yahu ?

Kaç kadın bunu yutar ? Normal karşılar ?

Ee vurmuş ama bi daha vurmazmış , ona da peki .

Madem sevmiyorsun , madem sevmiyor ... neden evlisiniz mübarek ?

eşimden bahsettim, ne demek çocuk mu?

Hiç bir şey anlamıyorum , kusura bakma .

Matruşka gibi sürekli bir şey daha çıkıyor .

Terfi almasın , mevzumuz bu mu ???

Çocuğunuzun sağlık sorunu mu var ?

Hiç bir şey anlamıyorum , kusura bakma .

Matruşka gibi sürekli bir şey daha çıkıyor .

Terfi almasın , mevzumuz bu mu ???

Çocuğunuzun sağlık sorunu mu var ?
şiddet gösterdi ama bedelini ağır ödedi, herkes duydu
çocuğum kalbinden rahatsız ve aralık gibi anjiyo olacak ve belki ameliayt bilmiyorum

şiddet gösterdi ama bedelini ağır ödedi, herkes duydu
çocuğum kalbinden rahatsız ve aralık gibi anjiyo olacak ve belki ameliayt bilmiyorum

Geçmiş olsun , Rabbim şifa versin .

Senin şuan odaklanman gereken tek şey oğlun .

Onunla ilgilenirken , önüne çıkan tüm engelleri , sıkıntıları at hayatından .

Eşin de olsa .

Isinizin kıymetini bilin derim bu zamanda maasli ve sigorta li is bulmak zor. Her isin zorlukları var bence esinize isle ilgili konulari anlatmayin

Geçmiş olsun , Rabbim şifa versin .

Senin şuan odaklanman gereken tek şey oğlun .

Onunla ilgilenirken , önüne çıkan tüm engelleri , sıkıntıları at hayatından .

Eşin de olsa .
şu an normalbir çocuk sıkıntısı yok ama ciddi bir operasyon geçirecek o zaman ölüp ölüp dirilecem

Yukardaki sebeplerden ötürü bırakamıyor. En fazla bağlanan nafaka 500 tl. Boşandıktan sonra da onu veririm gerisine karışmama kafasında oluyor erkekler.

Bence bir anne yeri geldiğinde sığınılacak bir liman ,yeri geldiğinde bir kaplan olmalı.bence sen bunları birbirine karistirmissin .
Bence içindeki nefrete odaklanmak yerine yapici olmalısın yoksa bu zalim dünyada ozellikle hasta yavrunun koruyamazsin.
Eşin sana en büyük hakaretleri zaten vurarak ,çocuk benden değil diyerek yapmış .para ve iş mevzusu yapincami onurumuz zedeleniyor .
Yani tekrar dayak atamaz çünkü polis var korkar diyorsunuz peki korktuğu için mi atmamali yoksa saygı ve sevgidenmi?
Bunca curumusluk içinde işiniz sizin kurtariciniz ve yakiniyorsunuz.is arkadaşlarınız ve mudurunuzu eleştirip onlarla nasıl calisicam diyorsunuz.peki dayak atıp ,iftira atan bir insanla nasıl 24saat geciriyorum demiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…