- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
o köpek olayını yine konuştum dün, köpekten kaçması refleksmişYa kusura bakma ama ben en çok su köpek olayında koptum.. ne demek eşim köpekten korktu gidip çocugumuzu alamadı. . Bilemiyorum ama erkek ya o.
Benim eşim de sorumsuz ama adım gibi eminim degil kopek Kaplan olsa giderdi almaya.. bende çok korkarım köpekten ama aynen bende öyle. . Gözümü bile kirpmam çocuğum söz konusu olduğunda. .
Eşinde normal değil. Tamamen seni suçlamak yanlış. Senin aileden gelendi sevgi eksikliğin mevcut ve bunu aile kurarak gidermeye calismissin. Bilmiyorum belki karşına daha iyi bi adam çıksa daha mı farklı olurdu hersey..
Esin sanırım çocuğu sevmiyor olmasi gerektiği gibi hani bir baba gibi..
Yanılıyor muyum.
Sana karşı davranışları nasıl hep mi böyle
Hiç hissettirmezmi sevdiğini. .
Konu sahibinin 8000 lira maaşa 400 lira nafaka veriliyor cevapı üzerine demistim sadece. Yani zorlasa alabilir fazla nafaka.
basit bir köpek olayı değildi aslında o, tüm bilinçaltını gördüm orada o olayı ölsemunutmamYa kusura bakma ama ben en çok su köpek olayında koptum.. ne demek eşim köpekten korktu gidip çocugumuzu alamadı. . Bilemiyorum ama erkek ya o.
Benim eşim de sorumsuz ama adım gibi eminim degil kopek Kaplan olsa giderdi almaya.. bende çok korkarım köpekten ama aynen bende öyle. . Gözümü bile kirpmam çocuğum söz konusu olduğunda. .
Eşinde normal değil. Tamamen seni suçlamak yanlış. Senin aileden gelendi sevgi eksikliğin mevcut ve bunu aile kurarak gidermeye calismissin. Bilmiyorum belki karşına daha iyi bi adam çıksa daha mı farklı olurdu hersey..
Esin sanırım çocuğu sevmiyor olmasi gerektiği gibi hani bir baba gibi..
Yanılıyor muyum.
Sana karşı davranışları nasıl hep mi böyle
Hiç hissettirmezmi sevdiğini. .
Kaç tane konunu okudum .
Evlilik böyle bir şey mi ? , her gün aynı rutin ... sıkıldım.
İş yerimde mobing vardı , eşim hallederiz dedi ... halletmedi.
Eşimle rakip gibiyiz , keşke benden az maaş alsa , güvenmiyorum ...
Köpek vardı , korktu çocuğu almadı ...
Ya sen bunların etrafında dert diye dönüp dururken ; asıl sorunu görmez olmuşsun.
Eşinin çocuğun kendinden olmadığını bir dönem iddia etmesi!
Şu an çocuğu sevmiyor olması !
Şiddet uygulamış , hamileyken dövmüş olması!
Bunları hep sonradan satır aralarında okuduk.
İşini asla bırakma .
Eşini bırakmayıda ciddi ciddi düşün .
şu an büyük ihtimal terfisini alamıcak, işyerindeki herkes gerçek yüzünü gördü, çünkü şiddet olayı şirketin misafirhanesinde oldu, yaşanan onca şeyden sonra da bir mail yazıp anlattım herşeyi ama keşke oğlum sağlıklı olsaydıKaç tane konunu okudum .
Ya sen bunların etrafında dert diye dönüp dururken ; asıl sorunu görmez olmuşsun.
İşini asla bırakma .
dayak atamaz, polise gittim ve bir daha vuramaz
çocuğu görünürde seviyor ama daha önce bir köpek olayı yaşandı yazdım buraya, sevdiğini göremedim orada maalesef...Kafamda hep soru işareti olarak kalacak, seviyor mu sevmiyor mu, ona çocuğu emanet edebilir miyim edemez miyim, güvenmiyorum açıkçası bu son olaydan sonra, bakamıyor çocuğa, daha önce kuruntu olabilir mi diyordum ama kuruntu değil sanırım
ayrıca o sevmiyorsa ben de sevmiyorum artık
Kaç tane konunu okudum .
İşini asla bırakma .
eşimden bahsettim, ne demek çocuk mu?O sevmiyorsa bende sevmiyorum dediğin eşini mi çocuğunu mu ??
Köpek olayını okudum .
O olayı tek değerlendirince de sizi haklı bulmamış , yazmıştım.
Eğer sadece o olay ve benzer şeylerden eşinin çocuğu sevmediğini düşüyor olsa idin ; sana kafanda kurduklarına inanıyorsun derdim.
Ama kaç erkek öz çocuğu için ; bu çocuk benden değil der yahu ?
Kaç kadın bunu yutar ? Normal karşılar ?
Ee vurmuş ama bi daha vurmazmış , ona da peki .
Madem sevmiyorsun , madem sevmiyor ... neden evlisiniz mübarek ?
şu an büyük ihtimal terfisini alamıcak, işyerindeki herkes gerçek yüzünü gördü, çünkü şiddet olayı şirketin misafirhanesinde oldu, yaşanan onca şeyden sonra da bir mail yazıp anlattım herşeyi ama keşke oğlum sağlıklı olsaydı
şiddet gösterdi ama bedelini ağır ödedi, herkes duyduHiç bir şey anlamıyorum , kusura bakma .
Matruşka gibi sürekli bir şey daha çıkıyor .
Terfi almasın , mevzumuz bu mu ???
Çocuğunuzun sağlık sorunu mu var ?
şiddet gösterdi ama bedelini ağır ödedi, herkes duydu
çocuğum kalbinden rahatsız ve aralık gibi anjiyo olacak ve belki ameliayt bilmiyorum
Isinizin kıymetini bilin derim bu zamanda maasli ve sigorta li is bulmak zor. Her isin zorlukları var bence esinize isle ilgili konulari anlatmayinDün avm ye gidiyoruz, ben eşim oğlum, konu döndü dolaştı benim ücretsiz izinimin biteceği şubat ayında takıldı, bu konu zaten sinirimi bozuyor, çünkü işimi sevmiyorum, işimi yapamıyorum, hamileyken bile bir sürü mobbinge maruz kaldım ve eşim o zaman demişti ki 2 sene içinde bir çözüm buluruz ve 2 sene sonra sen orada çalışmıcaksın, o kadar kendinden emindi ki ben işyerindeki herkese restimi çekmiştim ama gel görki o kadar dilekçe yazdık uğraştık vs tayin bile yaptıramadık,sonuç şu ki paşa paşa o gerizekalıların yanında işime başlıcam, iş berbat bir iş, yoğun sıkıntılı mesaili, daha doğrusu evli çocuklu bayana uygun değil...Bunlar aklıma gelince kavga ettik eşimle, ona güvenmiştim, kendinden emindi, hep böyle yapıyor, konuşuyo konuşuyo ortada bişi yok.Bir de diyemiyor karıcım işten çık diye, beni koşulsuz sevmiyo işte, ille de çalışıcakmışım, iş çok kavgalı duruma gelince yüksek puan alsaydın da daha iyi yeri kazasaydın diyo ya da ben yarın o müdürlüğe gidip müdürünle görüşücem bu kız neden bu kadar şikayet ediyo diye diyo, sinirlerim oynuyo, nedenlerimi eşim biliyor, ne biliyim olay ne biliyor musunuz eşime de güvenmiyorum, her an anlattıklarımı başkasından duyabilirim ve ondan nefret ediyorum
şu an normalbir çocuk sıkıntısı yok ama ciddi bir operasyon geçirecek o zaman ölüp ölüp dirilecemGeçmiş olsun , Rabbim şifa versin .
Senin şuan odaklanman gereken tek şey oğlun .
Onunla ilgilenirken , önüne çıkan tüm engelleri , sıkıntıları at hayatından .
Eşin de olsa .
sadece eşime değil kimseye anlatmıcam kimseye güvenmiyorumIsinizin kıymetini bilin derim bu zamanda maasli ve sigorta li is bulmak zor. Her isin zorlukları var bence esinize isle ilgili konulari anlatmayin
Bu durumda eşiniz ne yapsın iyide? Dilekçede yazmışsınız adam bakan fln mi sizi istediğiniz yere atayacakdilekçe yazarız durumumuzu anlatırız dedi, biz de gittik konuştuk kimse bizi anlamadı üstelik mazeretlerimiz de vardı olmadı yani
o zaman sallamasın ne biliyim biri bizi anlar dedim ben deBu durumda eşiniz ne yapsın iyide? Dilekçede yazmışsınız adam bakan fln mi sizi istediğiniz yere atayacak
işte ben de onu diyorum kreşi maması giyimi doktoru servisi 800-900 masraf var üstelik kalbi için de en iyi prof kimse ona götürüyoruz muayesi 600 aralıkta ankaraya götüreceğiz bunları yalnız yapmam mümkün değil, allah korusun yanlış bir yerde ameliyat olursa ölür kuzucuğum, kalp anomalisi çok nadir, çok iyi prof gerek ve kendim sağlayamam
Eşin de olsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?