- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
En iyisini yaarsin gunluk tutabilirsin rahatlatıyorsadece eşime değil kimseye anlatmıcam kimseye güvenmiyorum
Yanlış anlamayın ama doğruya doğru yanlışa yanlis demek zorundayız. Sadece bu olayı degerlendirirsek sizin ona birsey yapmıyor diye kızmaniz yanlış. Ama durumunuz varken sizi çalışmaya zorlaması da yanlış onuno zaman sallamasın ne biliyim biri bizi anlar dedim ben de
önceden olsa tamam ama o da iftiralarının bedelini ödedi, hem de ağır.Yani tekrar dayak atamaz çünkü polis var korkar diyorsunuz peki korktuğu için mi atmamali yoksa saygı ve sevgidenmi?Bu sorunun cevabı canımı sıkıorBence bir anne yeri geldiğinde sığınılacak bir liman ,yeri geldiğinde bir kaplan olmalı.bence sen bunları birbirine karistirmissin .
Bence içindeki nefrete odaklanmak yerine yapici olmalısın yoksa bu zalim dünyada ozellikle hasta yavrunun koruyamazsin.
Eşin sana en büyük hakaretleri zaten vurarak ,çocuk benden değil diyerek yapmış .para ve iş mevzusu yapincami onurumuz zedeleniyor .
Yani tekrar dayak atamaz çünkü polis var korkar diyorsunuz peki korktuğu için mi atmamali yoksa saygı ve sevgidenmi?
Bunca curumusluk içinde işiniz sizin kurtariciniz ve yakiniyorsunuz.is arkadaşlarınız ve mudurunuzu eleştirip onlarla nasıl calisicam diyorsunuz.peki dayak atıp ,iftira atan bir insanla nasıl 24saat geciriyorum demiyorsunuz?
Yukardaki sebeplerden ötürü bırakamıyor. En fazla bağlanan nafaka 500 tl. Boşandıktan sonra da onu veririm gerisine karışmama kafasında oluyor erkekler.
keşke o kadar basit konuşabilseydim, ama işin içinde farklı oluyor...Anladım.
Ama benim için geçerli bir neden değil .
Konu sahibi içinde olmamalı.
Anladım.
Ama benim için geçerli bir neden değil .
Konu sahibi içinde olmamalı.
Yanlış anlama seni kinamiyorum .bu hayatta öğrendiğim su :asla kınamamak ve ben senin yerinde olsaydım ...dememek.önceden olsa tamam ama o da iftiralarının bedelini ödedi, hem de ağır.Yani tekrar dayak atamaz çünkü polis var korkar diyorsunuz peki korktuğu için mi atmamali yoksa saygı ve sevgidenmi?Bu sorunun cevabı canımı sıkıor
sadece masraf da değil, ameliyat için, doktor aralıkta dedi ama öyle en az 2 doktor aynı şeyi demeden bıçak altına yatırmıcam kuzumu, kimgötürecek maddi manevi tek başıma halledememBen kesin bir şey demiyorum. Kendim aç kalırım sokakta yatarım dönüp de bakmam ama aynısını çocuğum için diyemiyorum. Hem de henüz çocuğum yokken. Anne bile olup o duyguyu tatmamışken gerekirse onun da sağlık masafından kısarım ama adama eyvallahım olmaz diye iddia edemem.
Ya asıl çocuğunu korumak olmalı idi refleks..o köpek olayını yine konuştum dün, köpekten kaçması refleksmiş
eşim dilekçe yazarız anlatırız müdürlere dedi, gitti konuştu bizim müdürlerle ama anlamadılar bizi bir arpa boyu yol alamadıkNefretle evlilikler yürünmez devletin işini eşin nasıl halledecek nasıl bir yetkisi var? Yapamayacağı birşeylere söz veripde sözünde durmayanada eşiniz gibilere sözünün ERİ değilmiş derler ! Sonuç sizde olduğu gibi nefret!
Mobbing iş hayatı veyahut herhangi 1 yerde size özel yapılan yıldırma savaşı her yaptığınızı eleştiri yağmuru doğruda yapsanız illaki bir hata arayıp sizin positif enerjinizi düşürmek için fırsat kollama size rahat çalışma ortamı sağlanmaması için hertürlü rezilliği kendilerinde hak sahip eden patronun yalakaları vs ....Es degilde ebeveyn gibi sanki.
Baska bi konu;Bide mobbing ne demek kizlar?
Neyse siz yinede sabır edin sabrın sonu selamettir unutma her sıkıntı devamlı sürmez buda geçer Allah yar ve yardımcın olsun amin canımeşim dilekçe yazarız anlatırız müdürlere dedi, gitti konuştu bizim müdürlerle ama anlamadılar bizi bir arpa boyu yol alamadık
esin allahindan b...... istiyo daha ne ya ne guzel allah ona bir tane evlat vermis daha sükredecegine bende degil diyoiçinde en ufak şüphesi varsa gidelim ankarada dna testini yaptıralım diyorum kabul etmiyo, sanırım kayıtlara geçiyo diye yarın birgün mahkemede sunarımdiye korkuyo...aslında dna testişart ama yaptırmıyo ben napıyım, çocuk benim diyo ama onu sevmediğini biliyorum
kalbinin ilk anne karnında oluşma aşamasında nasıl olmuş olmuş koroner damarı bir ek damar oluşturmuş, kalbi beslemesi gereken damara az kan gidiyor, gitmemesi gereken bir yere gidiyor kan...kanın az olduğu yerde de sıkıntı, yol açıp gittiği yerde de sıkıntı var....esin allahindan b...... istiyo daha ne ya ne guzel allah ona bir tane evlat vermis daha sükredecegine bende degil diyo
evladiniz ne rahatsizligi var bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?