ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

önceden olsa tamam ama o da iftiralarının bedelini ödedi, hem de ağır.Yani tekrar dayak atamaz çünkü polis var korkar diyorsunuz peki korktuğu için mi atmamali yoksa saygı ve sevgidenmi?Bu sorunun cevabı canımı sıkıor

Yukardaki sebeplerden ötürü bırakamıyor. En fazla bağlanan nafaka 500 tl. Boşandıktan sonra da onu veririm gerisine karışmama kafasında oluyor erkekler.

Anladım.

Ama benim için geçerli bir neden değil .

Konu sahibi içinde olmamalı.

Anladım.

Ama benim için geçerli bir neden değil .

Konu sahibi içinde olmamalı.

Ben kesin bir şey demiyorum. Kendim aç kalırım sokakta yatarım dönüp de bakmam ama aynısını çocuğum için diyemiyorum. Hem de henüz çocuğum yokken. Anne bile olup o duyguyu tatmamışken gerekirse onun da sağlık masafından kısarım ama adama eyvallahım olmaz diye iddia edemem.

Yanlış anlama seni kinamiyorum .bu hayatta öğrendiğim su :asla kınamamak ve ben senin yerinde olsaydım ...dememek.
Çünkü ben senin yerinde olabilirim ama psikolojinde olamam ,aynı şeyleri yakıcı hissedemem .
Bak bende zor şeyler yaşadım inan herşey insanın içinde ,beyninde ,kalbinde bitiyor .özellikle anneysen bu hayatta yorulup pes etme hakkın olmuyor.
Bence sen iyi niyetli sin ama çok yorulmussun .hayat bazen insanın çok ustune geliyor ve insan doğru kararlar alamıyor.allah yardımcın olsun ama eğer esinle devam edeceksen içindeki nefreti at çünkü bu ikiyüzlülük olur ve hiçbirşey çözüm olmaz

sadece masraf da değil, ameliyat için, doktor aralıkta dedi ama öyle en az 2 doktor aynı şeyi demeden bıçak altına yatırmıcam kuzumu, kimgötürecek maddi manevi tek başıma halledemem

Es degilde ebeveyn gibi sanki.

Baska bi konu;Bide mobbing ne demek kizlar?

Nefretle evlilikler yürünmez devletin işini eşin nasıl halledecek nasıl bir yetkisi var? Yapamayacağı birşeylere söz veripde sözünde durmayanada eşiniz gibilere sözünün ERİ değilmiş derler ! Sonuç sizde olduğu gibi nefret!

Eşiniz cocugunuz icin, benden degil diyor ve sevmiyor biliyorum diyorsunuz. Isyerinde cok mutsuzsunuz. Esinizden nefret ediyorsunux, hadi nefret buyuk bir kelime ama sevmiyorsunuz bu belli. Aranizda para hep sorun ve siddet gordugunuz de olmus.
Size tum sorunlardan kurtulma onerisi veriyorum, boşanın ve tayin isteyin boşanma nedeniyle.

eşim dilekçe yazarız anlatırız müdürlere dedi, gitti konuştu bizim müdürlerle ama anlamadılar bizi bir arpa boyu yol alamadık

Es degilde ebeveyn gibi sanki.

Baska bi konu;Bide mobbing ne demek kizlar?
Mobbing iş hayatı veyahut herhangi 1 yerde size özel yapılan yıldırma savaşı her yaptığınızı eleştiri yağmuru doğruda yapsanız illaki bir hata arayıp sizin positif enerjinizi düşürmek için fırsat kollama size rahat çalışma ortamı sağlanmaması için hertürlü rezilliği kendilerinde hak sahip eden patronun yalakaları vs ....

eşim dilekçe yazarız anlatırız müdürlere dedi, gitti konuştu bizim müdürlerle ama anlamadılar bizi bir arpa boyu yol alamadık
Neyse siz yinede sabır edin sabrın sonu selamettir unutma her sıkıntı devamlı sürmez buda geçer Allah yar ve yardımcın olsun amin canım

esin allahindan b...... istiyo daha ne ya ne guzel allah ona bir tane evlat vermis daha sükredecegine bende degil diyo
evladiniz ne rahatsizligi var bu arada

esin allahindan b...... istiyo daha ne ya ne guzel allah ona bir tane evlat vermis daha sükredecegine bende degil diyo
evladiniz ne rahatsizligi var bu arada
kalbinin ilk anne karnında oluşma aşamasında nasıl olmuş olmuş koroner damarı bir ek damar oluşturmuş, kalbi beslemesi gereken damara az kan gidiyor, gitmemesi gereken bir yere gidiyor kan...kanın az olduğu yerde de sıkıntı, yol açıp gittiği yerde de sıkıntı var....
kalbinde anormal bir damar bağlantı var,100000 de 2 bebekte oluyormuş, çok nadir
türkiyedeki en iyi hocalara götürdük, adamömrü hayatımda 20 tane bu hastadan ameliyat yaptım dedi, o yüzden bu ameliyatı yapacak adam çok önemli, herkese yaptıramam
proflardan biri adam gibi dedi bu işin altından kalkamayacağını, ameliyat yapsak bile sıkıntı olur, pıhtı oluşur falan dedi, ne biliyim zor işler. ve yalnızım bu savaşta maalesef

Evdeki huzur iştekini işteki huzur evdekini etkiliyor. Ben 2 yıl mobingin babasına maruz kaldım. Hertürlü yolu denedim müdürüm üst müdürlerle kurumu soyduğu için heryerden önüm kapatıldı iş arkadaşları cesaretli değildi ya da bana dokunmayan yılan.. edasındaydı. O aralar yurtdışı görev olanağı belirdi ucu ucuna yakalayıp kafamı başka bi yere odaklamış olurum diye girdim. Şimdi yurtdışı görevdeyim. Çok şükür, bin şükür. İstersen her zaman için bi çıkış yolu vardır. Üstelik insanlar kötü olabilir ama iyiler de var..
O zamanlar bana destek olmayan arkadaşların hepsi hastanelik olacak derecede mobinge maruz kalmaya devam ettiler. Bu yıl davalar açılmış. Müdür görevden alındı hakkında birsürü iddia var(kurumu mali zarara uğratmak, işçilerin sigorta ücretlerini düşük göstermek, eşini ek iş yapıyor kurumda diye gösterip ek kazanç elde etmek, mobbing vs gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…