Abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oldum

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Yok rengi niye böyle sen bu yemeğin o yemek olduğundan emin misin falan dedi ama bence tadı çok güze di.jeton geç düşer bende o an üstüne durmadım şimdi içime oturdu o yapıyor sen yapamion a mi getirdi lafı yani ne bilim işte abartıyor da olabilirim içime oturdu

Yani beğenmeyebilir, siz de somer şef değilsiniz neticede her yemeği mükemmel yapmıyorsunuzdur. Ama çok istiyorsa kendi yapsın siz yiyin bi dahakine. Diğer kadınla karşılaştırıp alınacak bi şey yok

Sen yemek yaparken en basitinden bir emek sarf ediyorsun zaman veriyorsun. O yemek güzel olmasa bile senin elinden zehir olsa yerim emeğine eline sağlık diyerek az bile yese durumu kurtarmak var, bir de yağı yoh tuzu yoh onu yoh bunu yoh diye burun kıvırmak var. Madem öyle aç bırak yapma bir şey, senin pambıh ellerin yorulmasın anaam, d e ğ m e z nanay nanayyy de geç

yapmayın şu hareketleri işte adamlar kendilerini ilah sanıyorlar sonra,yeryüzündeki tek adammı bu,bide kıyaslama yapabilsin diye hemen ertesi gün aynı yemeği yapmışsınız,ne gerek vardıki,canım çekti yaptım fln siz inanıyomusunuz cidden bu söylediğinize,bi erkek yapmış olsaydı o yemeği ertesi gün yapacakmıydınız yada eşiniz olmamış diyince yine buraya konu açacak kadar takacakmıydınız,başkalarıyla kıyaslamayın kendinizi eşinizide bunu yapmak durumunda bıraktırmayın,belkide kadın 50 yaşlarında çoluklu çocuklu el becerisi fazla olan bir hanımdır o yüzden çok güzel olmuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…