- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Olabilirsiniz.Saçmalıyor olabilir miyim acaba
Kırılır mısınız gerçeği söylersem?Saçmalıyor olabilir miyim acaba
Kırılır mısınız gerçeği söylerse hayir
Yo sokmadim bişe demedim jetonn sonra düştüEşine lafını sokmuşsundur inşallah
Lafını sok geç , abartılacak pek birşey yok benceYo sokmadim bişe demedim jetonn sonra düştü
HayırKırılır mısınız gerçeği söylersem?
yapmayın şu hareketleri işte adamlar kendilerini ilah sanıyorlar sonra,yeryüzündeki tek adammı bu,bide kıyaslama yapabilsin diye hemen ertesi gün aynı yemeği yapmışsınız,ne gerek vardıki,canım çekti yaptım fln siz inanıyomusunuz cidden bu söylediğinize,bi erkek yapmış olsaydı o yemeği ertesi gün yapacakmıydınız yada eşiniz olmamış diyince yine buraya konu açacak kadar takacakmıydınız,başkalarıyla kıyaslamayın kendinizi eşinizide bunu yapmak durumunda bıraktırmayın,belkide kadın 50 yaşlarında çoluklu çocuklu el becerisi fazla olan bir hanımdır o yüzden çok güzel olmuştur:)Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Yok rengi niye böyle sen bu yemeğin o yemek olduğundan emin misin falan dedi ama bence tadı çok güze di.jeton geç düşer bende o an üstüne durmadım şimdi içime oturdu o yapıyor sen yapamion a mi getirdi lafı yani ne bilim işte abartıyor da olabilirim içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?