- 1 Mayıs 2023
- 512
- 804
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
ya o hiç öyle değil biliyomusun,bazı insanların bir el ayarı yokki bal olsa yenmiyor o derece yani,şimdi her seferinde emek vermiş güzel diym dersen ömür boyu aç kalırsın,bizim bi tanıdık var annemin en yakın arkadaşı azda değil hani 35 yıllık evli kadın ayyy bir yemek yapıyor ağlayarak yiyorum ayıp olmasın diye,tuzlu böreğe pekmez döküp getirdi geçen önüme tmm var öyle tarifler ama tuzsuz peynirle olur yani bu tuzlu peynirle yapmış ara ara hala rüyalarıma giriyorSen yemek yaparken en basitinden bir emek sarf ediyorsun zaman veriyorsun. O yemek güzel olmasa bile senin elinden zehir olsa yerim emeğine eline sağlık diyerek az bile yese durumu kurtarmak var, bir de yağı yoh tuzu yoh onu yoh bunu yoh diye burun kıvırmak var. Madem öyle aç bırak yapma bir şey, senin pambıh ellerin yorulmasın anaam, d e ğ m e z nanay nanayyy de geç
Kıyaslamis olabilir ama takılmayin çok anliyorsa kendi yapsınEşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Yok rengi niye böyle sen bu yemeğin o yemek olduğundan emin misin falan dedi ama bence tadı çok güze di.jeton geç düşer bende o an üstüne durmadım şimdi içime oturdu o yapıyor sen yapamion a mi getirdi lafı yani ne bilim işte abartıyor da olabilirim içime oturdu
Herifte kendini Michellin şefi sanmış ama. Öylesine çölde su vermem la.O kadınla kendinizi kıyaslayıp ondan daha güzel yapacağınızı ve eşinizin de sizin yemeği daha güzel bulacağını sanmışsınız ama sadece sanmışsınız işte. Demek ki olmamış
Bence onu aşırı sevdiğinizi sürekli belli ettiğiniz için bu havalar. Nerden anladın demeyin belli oluyor. Erkeklere her zaman senden başka seçeneklerim de var sana mecbur değilim havasında olmalısınız. Hemen ertesi gün bu yemeği yapmanız çok sevgisine muhtaç göstermiş. Hayatınızın merkezine bu kadar almamalısınız. Sadece kendi istediğiniz yemekleri yapın. Eğer özellikle söylerse onun istediklerini arada yapın.Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Yok rengi niye böyle sen bu yemeğin o yemek olduğundan emin misin falan dedi ama bence tadı çok güze di.jeton geç düşer bende o an üstüne durmadım şimdi içime oturdu o yapıyor sen yapamion a mi getirdi lafı yani ne bilim işte abartıyor da olabilirim içime oturdu
Çok sevdiğim kadın arkadaşım var değişik yemek yapınca ona da ayiririm. Arkadaşım da bir gün yapmış eşi x in yaptığı gibi olmamış demisti. Arkadaşım da bir dahaki yaptığında beni çağırdı gülüp eğlendik. Arkadaşım böyle düşünse kahrolurdum.Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
E ama beğenmediyse napsın adam dümdüz söylemiş cdjdjsndHerifte kendini Michellin şefi sanmış ama. Öylesine çölde su vermem la.
ne olursa olsun insanı kırmaya değer mi? onunla vakit geçirip bilmediğini öğretmek birlikte yapıp eğlenmek varken ona kendisini beceriksiz hissettirmek ve kötü muammele yapmak iyi değil ki, en kötü herkes kendi yemeğini kendisi yapar olur biterya o hiç öyle değil biliyomusun,bazı insanların bir el ayarı yokki bal olsa yenmiyor o derece yani,şimdi her seferinde emek vermiş güzel diym dersen ömür boyu aç kalırsın,bizim bi tanıdık var annemin en yakın arkadaşı azda değil hani 35 yıllık evli kadın ayyy bir yemek yapıyor ağlayarak yiyorum ayıp olmasın diye,tuzlu böreğe pekmez döküp getirdi geçen önüme tmm var öyle tarifler ama tuzsuz peynirle olur yani bu tuzlu peynirle yapmış ara ara hala rüyalarıma giriyor
Zihhim yisinbdbbdbdbdbdE ama beğenmediyse napsın adam dümdüz söylemiş cdjdjsnd
Lafı oraya getirmek istememiş olabilir ama beğenmediysen de bu kadar belli etme kardeşim. Atıyorum bi gün önce onu çok iyi yapan birinden yediyse ve gerçekten arada çok fark varsa da söylemenin yolları var.Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Eşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
Yapamasanız ne olacakkiEşim dün çalışırken mesai arkadaşları ile ortak bir yemek yapmışlar .Yani bayan bı arkadaş i yapmış.Oglen x bunu yaptı dedi.malzemeleri ortak almışlar.neyse o öyle diyince canım çekti yemek yaptım ertesi gün yanına da ondan yaptım eşim ggeldi tadına baktı.
Yok baharatı az
Yok yağı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?