Abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oldum

ya o hiç öyle değil biliyomusun,bazı insanların bir el ayarı yokki bal olsa yenmiyor o derece yani,şimdi her seferinde emek vermiş güzel diym dersen ömür boyu aç kalırsın,bizim bi tanıdık var annemin en yakın arkadaşı azda değil hani 35 yıllık evli kadın ayyy bir yemek yapıyor ağlayarak yiyorum ayıp olmasın diye,tuzlu böreğe pekmez döküp getirdi geçen önüme tmm var öyle tarifler ama tuzsuz peynirle olur yani bu tuzlu peynirle yapmış ara ara hala rüyalarıma giriyor

Kıyaslamis olabilir ama takılmayin çok anliyorsa kendi yapsın ayrıca ben olsam hemen aynı yemeği yapmazdım

O kadınla kendinizi kıyaslayıp ondan daha güzel yapacağınızı ve eşinizin de sizin yemeği daha güzel bulacağını sanmışsınız ama sadece sanmışsınız işte. Demek ki olmamış

O kadınla kendinizi kıyaslayıp ondan daha güzel yapacağınızı ve eşinizin de sizin yemeği daha güzel bulacağını sanmışsınız ama sadece sanmışsınız işte. Demek ki olmamış
Herifte kendini Michellin şefi sanmış ama. Öylesine çölde su vermem la.

Bence onu aşırı sevdiğinizi sürekli belli ettiğiniz için bu havalar. Nerden anladın demeyin belli oluyor. Erkeklere her zaman senden başka seçeneklerim de var sana mecbur değilim havasında olmalısınız. Hemen ertesi gün bu yemeği yapmanız çok sevgisine muhtaç göstermiş. Hayatınızın merkezine bu kadar almamalısınız. Sadece kendi istediğiniz yemekleri yapın. Eğer özellikle söylerse onun istediklerini arada yapın.

Çok sevdiğim kadın arkadaşım var değişik yemek yapınca ona da ayiririm. Arkadaşım da bir gün yapmış eşi x in yaptığı gibi olmamış demisti. Arkadaşım da bir dahaki yaptığında beni çağırdı gülüp eğlendik. Arkadaşım böyle düşünse kahrolurdum.
Herkesin el lezzeti farklıdır. Güzel yapmış beğenmiş. çok da takılmayın bunun tribini yaparsanız gereksiz bir şey olur ve durduk yere canınız sıkılır.

ne olursa olsun insanı kırmaya değer mi? onunla vakit geçirip bilmediğini öğretmek birlikte yapıp eğlenmek varken ona kendisini beceriksiz hissettirmek ve kötü muammele yapmak iyi değil ki, en kötü herkes kendi yemeğini kendisi yapar olur biter

Evet abartıyorsunuz.

Hepimizin kendince yaptığı lezzetli yemekler farklıdır. Benim yayla çorbam güzeldir kayınvalidem patlıcan yemeği, iş arkadaşımın keki böreği... Alınacak hatta kıskanacak bir durum yok.

Çok güzel yemek yapma zorunluluğunuz mu var? O kadın sizden daha güzel yapsa ne olmuş? Eşiniz çok biliyorsa kendisi yapsın. Ayrıca kıskanılacak bir şey yok benim de evli arkadaşlarım var.

Lafı oraya getirmek istememiş olabilir ama beğenmediysen de bu kadar belli etme kardeşim. Atıyorum bi gün önce onu çok iyi yapan birinden yediyse ve gerçekten arada çok fark varsa da söylemenin yolları var.
beğenmeyen daha iyisini kendi yapar derim

Başroldeki yemeğin adı ne ?

Yapamasanız ne olacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…