Abartıyor muyum?

Sevindim sizin adınıza ben çok pimpirikliyim galiba aklıma bile getirmedim hiç duyana kadar.
bence yavastan baslayin, size bagimli kalmasin, okul dönemi de zor olur böyle. Bu arada esinizin bunu teklif etmesi cok guzel, sizinle bir seyler yapmak/bas basa kalmak istiyor.

Okuyunca ben de ablanız gibi olmak istemem diyecektim ama uygulama oraya doğru gidiyor gibi aslında ben de küçükken kuzenlerimle çok kalırdım ama ilkokul çağında falan tabi. Hala unutmam o günleri çok güzeldi.

Kızım bu Elif serisini çok seviyor, bunu ilk defa gördüm. Kreşte böyle pijama partisi ben de ilk kez duydum :)

Son satırlar doğru aslında 25,30 yaşında hala göbek bağı kopmuyor bazılarının.

Ben zorunlu bikac hal haricinde çocuklarımı gözümün önünden ayırma taraftarı değilim. Babaanne, anaanne bile olsa. Biri 6 diğeri 3 yaşında. Bu zamana kadar zorunlu bikac durumumda en fazla bikac saat birakmisimdir bu kadar. Yapan var mı evet var ama ben yapmam. Eşime göre de değil mesela o da hiç bu konuya sıcak bakmaz. Ama görümcem falan bırakır gunlerce,haftalarca,aylarca. Yada kendi ablamda annemde bırakır yeğenlerimi. Onlara göre normal ama bana göre değil mesela. Ama yengenc in ablası gibi de değilim yani parka, sinemaya vs goturebilirler :)

Evet biz de unuttuk el ele tutuşmayı kızım izin vermiyor bir yanım dene diyor bir yanım boşver diyor kararsız kaldım

Yani dimi ben napim çocuk düşkün hatta bu benim için daha zor. Yok demem ya insan bazen kafasını dinlemek istiyor gerçekten ama ne biliyim yatılı bırakmak hiç aklıma gelmedi. Kızımın tepkisine bakmam lazım sanırım.

Biz kuzenlerimle kalırdık ama ilkokul çağında falan tabi. Bana 2 yaş çok küçük geldi haftada 2 için. Benimde aklıma deprem falan geliyor Allah korusun pimpirikliyim zaten.

Tek dogru yok,

Benimkiler baya buyuk, sadece tatillerde imkan oluyor da birakiyorum, onun disinda zaten imkan yok. Sizinki kadar kucukken hic bir yerde yatiya birakmadim, saniyorum 6 yas civari baslamisizdir birakmaya.

Ama komsumun 2 yetiskin cocugu var, ikisi de cocuklari ( 1 3 4 yasinda )duzenli olarak birakiyorlar, haftada 1 gun komsum bakiyor torunlarina, o gunun gecesi de cogu zaman cocuklardan biri kaliyor gece yatisina, 3 torunu var, 3u ayni gun olmayacak sekilde duzenleri var sanirim, tam emin degilim , az gideyim kapi dinleyim

Annemde bazen der senin çocukların sana nie bu kadar düşkün diye.
Ya çocuk annesine düşkün olmaz mı.
Hastalıklı duygusuz düşüncesiz insan olmak gerekiyor bunu diyebilmek için.
Annene güveniyorsan bırak valla bi nefes alırsın.

bence yavastan baslayin, size bagimli kalmasin, okul dönemi de zor olur böyle. Bu arada esinizin bunu teklif etmesi cok guzel, sizinle bir seyler yapmak/bas basa kalmak istiyor.
Evet eşim sağolsun sen haklısın dedi ama şimdi bırakalım desem bırakır kızımın tepkisine bakmam lazım sanırım.

Hiç yapmam derken heveslenmeye başladım haha ben bıraksam acaba napıyor, ağlıyor mu derken adama zindan ederim günü geceyi

Hiç yapmam derken heveslenmeye başladım haha ben bıraksam acaba napıyor, ağlıyor mu derken adama zindan ederim günü geceyi

Yok yahu, öyle düşünme hiç, sonuçta sen ne kadar mutlu ve enerjik olursan çocuğuna da o kadar faydalı oluyorsun öyle düşün

Yani bizde ve eşimin ailesinde de kimse bırakmıyor ben de ondan yadırgadım galiba. Hatta itiraf edeyim 2 yaşında ve haftada 2 kere kaldığını ilk duyunca yok artık gibi bir tepki verdim. Ben küçükken kalırdım kuzenlerimle ama ilkokul dönemi falandı hatırlıyorum yani o normal geliyor mesela.

Ben kızımı 3 yaştan itibaren anneannesine bırakıp yurt dışı tatillerine bile gittim 3,4 gecelik. Yani alıştırmak mühim olan. Döndüğümde de hiç tepki ile karşılaşmadım ya da bırakırken ağlama, onlarda kalmak istememe gibi bir durum yaşamadım.

Ben sadece anneme ablama kız kardesime bıraka bilirim gözü gibi bakarlar ama yinede içim rahat etmez aklımdan çıkmaz

Ya bu yatılı bırakma işi bayağı yaygınmış demekki ben çok geride kalmışım

6 yaş gayet normal işte 2,3 bana küçük geliyor ya ne biliyim

İkinizde de bir yanlışlık yok bence uzatılacak bir durum da yok tabi :) ama bence sizin dediğiniz gibi yatılı değil de birkaç saatlik bırakmak en iyisi bencede

Ya bu yatılı bırakma işi bayağı yaygınmış demekki ben çok geride kalmışım

6 yaş gayet normal işte 2,3 bana küçük geliyor ya ne biliyim

Ben kendim birakmadigim icin birakin diyemem. Ama arada bir esle yanliz olmak da cok gerekli. Imkanim olsaydi degerlendirirdim saniyorum. Bilemiyorum evler misafire uygun mu ama, o yasta direk gidip siz de kalabilirsiniz kayinvalidenizde, atiyorum gece esinizle ciktiniz, cocugun uyku saati erken olur uyur zaten, 12 gibi eve donup orada yattiniz. Ertesi gun hep beraber kahvalti yapip hem aile aktivitesi, hem esinizle romantik gece, hem de cocugunuz icin anne babasiz uyku deneyimi, bir tasla 3 kus olur

Bana abartı gelmedi bende bırakamam diye düşünüyorum.

Yakın bı akrabam bu şekilde yapıyor her hafta bı iki gün ananeye bırakıyor çocuğu esiyle geziyor tatile gidiyor.. Çokça çocuğun görüntülü aratip agladigina özledim beni alın dedigine şahit oldum. Anne ve çocuk arasındaki güven bağını zedeledigini düşünüyorum gereğinden fazla yapılan şeylerin. Arada bir 3-5 saat bırakmak olabilir ama öteki türlüsü iyi değil gibi geliyor bana.

Annem de bana aman sen ikinci çocuğu yapma diyor şakasına annem 3,4 saatliğine bakıyor ama diğer türlü bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…