Abartıyor muyum?

Yani abartmışsın biraz demekki eşin seninle bas basa vakıt gecırmek ıstedı belkı arada bi böyle seyler yapabılırsınız böyle seyler ıcın tartışmaya gerek yok bazen de iyi tarafından bakmak lazım olaylara

Oy icim yandı öyle diyince
Valla komşum olsanız koşardım inşallah bir kız kardeş karşınıza çıkar

Maşallah büyük gerçekten akıllıymış ben daha bu yaşımda kampa gitmedim kolay gelsin diyorum şimdiden ya aslında böyle okuyunca çok keyifli geldi çocuklar açısından

Estağfurullah karşınıza size dost çocuklarınıza teyze olacak biri çıksa inşallah diyorum ve dua ediyorum sizin için. Güçlü birisiniz belli hiç destek almadan çocuk büyütmek çok zor gerçekten

Yani evet iyi tarafı da bu. Ben galiba hep önce çocuk diye şartladım kendimi.

Ücretsiz içindeyken gündüz bırakıp çıktığımız oldu. Ama gece bırakmadık hiç. Eşime teklif ettim ama o istemedi. Şimdi 7 yaşında, akşam yemeğine yada hafta sonu gündüz larada anneanneye kaçıyor.. bize iyi geliyor de dedesine pek iyi gelmiyor yatılı istemezseniz gündüz gezebilirsiniz...

Ya reels videolarında bile bebekler nerdeyse 2 yaş öyle kendilerine güvenli konuşuyor ki yürüyüp işlerini yapıyorlar ki şok oluyorum.Benimkine süt koyacağım küçücük bardak getiriyor okulda çalışkan ama hayat tecrübe yok dış dünyaya kapalı algıları

Gündüz veya akşam üç dört saatliğine bırakıyoruz sıkıldığımız zaman genelde ayda 1,2 oluyor bu. Sizinkinin yaşında isterse seve seve yollarım bende valla şimdi küçük geliyor sanki..

Gündüz veya akşam üç dört saatliğine bırakıyoruz sıkıldığımız zaman genelde ayda 1,2 oluyor bu. Sizinkinin yaşında isterse seve seve yollarım bende valla şimdi küçük geliyor sanki..
Aslında birkaç çocuk psikiyatristi 6 yaşına kadar çocuğu gece bırakmayı önermiyo...

Benim oğlan 7 yaşında ama gece yatmaya gitmek istemiyor. Bende gitsin istemiyorum... eşimde aynı fikirde...

Hemen eşinizim gönlünü alın ve bu planın uygulanabilir olduğunu söyleyin bence bu durum ayda bir kez veya iki ayda bir kez şeklinde olduğu sürece kimseye zararı olmaz hem siz birbirinizle vakit geçirmiş olursunuz hemde bir nefes almış olursunuz

Maşallah büyük gerçekten akıllıymış ben daha bu yaşımda kampa gitmedim kolay gelsin diyorum şimdiden ya aslında böyle okuyunca çok keyifli geldi çocuklar açısından

Evet o yüzden yazdım ztn.
Hem çocuk kendi yolunu çiziyor hemde bizim icin keyifli
Annemin balkonunda kizkiza çay partisi yapıp kendilerine yıldız seçiyorlar - birebir kendi ifadesi
Büyük çok kolay bir çocuktu ama bir gün annemde cam kapak eline alıyor. Daha bırak derken çamaşır makinesi sesinden korkup koşuyor düşüp elini kesti 10 aylık flndi kendi yürüyordu annem aradı nasil ağlıyor hemen götürdük dikis atildi en zor olay oydu. Ama kardeşim ztn guveniyordu bizi biliyordu. Sonra aylarca parmağını gösterip duygu sömürüsü yaptı
Plastik kano aldılar beni zorla kanoya bindirdi çok eğlenceli teyze diye diye
Bizim açımızdan hep öncelik onlar ama, herhangi bir işin önemli olması söz konusu olamaz
Küçük olan ile çok ilgilenemedim uzun bir hastalık sürecim oldu ona rağmen o kdr bağlı ki anne babadan önce teyze dedi, buzdolabinda fotoğrafımı gosterirmis
İnanın çok güzel zaman geçiriyoruz aileniz istekli ise kabullenmiş ise hiç korkmayın biz uykusuz kalmayı yada herhangi bir şeyi onemsemiyoruz

Aslında birkaç çocuk psikiyatristi 6 yaşına kadar çocuğu gece bırakmayı önermiyo...

Benim oğlan 7 yaşında ama gece yatmaya gitmek istemiyor. Bende gitsin istemiyorum... eşimde aynı fikirde...
Aa pardon ya ben önceki mesajda 7 yaşında kendi isteğiyle gidiyor falan diye okurken direkt kalıyor diye düşünmüşüm

Aslında hiç araştırmadım psikiyatristler ne diyor diye merak da ediyordum yazdığınız iyi oldu teşekkürler

Gelip gidiyor bu düşünce ya arada kaldım bakalım eşime tekrar konuyu açınca ne der.

Yalnız sizin aile bayağı eğlenceli benim bile gelesim geldi şu an bizimkiler hiç teklif etmedi gece için heralde kızım ağlarsa diye korkuyorlar çok yaygaracı bebekliğinden beri

Yalnız sizin aile bayağı eğlenceli benim bile gelesim geldi şu an bizimkiler hiç teklif etmedi gece için heralde kızım ağlarsa diye korkuyorlar çok yaygaracı bebekliğinden beri

Buyurun gelin belki bizim evde size de bir supriz vardır
Anne baba ne kdr rahatsa çocuk o kdr keyifli ve mutlu büyüyor evet mizaç önemli ama küçük daha evcildi asla durmaz uyumazdi ama ona uymadilar şimdi bambaşka çocuk alıştı gezmeye rahatlıkla annesiz kalıyor ay huysuz ay evde rahat dese şimdi iyice eve hapisti şubat ayında sezaryen doğum ile 20 günde kamp yapmış insan benim kardesim
En zor dönem 3 7 ay arası ne anneden başkasına alışık ne kendini ifade edebiliyor
Ama onun dışında bizim açımızdan bir sorun yok olabilir çocuktur günü kötü geçmiştir çok kesfetmistir beyni yorgundur 1 gece uyumasak ölmeyiz

Ben de git gel yaşıyorum arada ama sonra bırakmamak ağır basıyor
Belki bir gün bizimde düsüncemiz deyisir…
Bende bazen yigenlerimi aliyorum bende kaliyorlar ama ben birakamiyorum sanki bir yarim eksik kalicak mis gibi oluyorum. Ama yapilmasi güzel aslinda eslerinde kendine ayiricak vakitleri oluyor.
Ama iste biz 7 sene cocuk yapmayinca bol bol vakit gecirdik esimle, galiba bununla alakali. Birde cok cabuk büyüyorlar. Bazen kendime diyorum her anin keyfini cikar dolu dolu gecir, yarin birgün büyüyünce zaten onlar kendi hayatlarini yasayinca sende esinle kalicaksin, istedende heran yaninda olmicaklar. Yanindayken dolu dolu gecir zamani diye.

Yaa evet ağlar durmaz pandemiydi virüstü bi yandan derken eve kapanıp kaldık. İlk yaşı öyle geçti insanlara çok zor alıştı doğal olarak anneanneye babaanneye bile. Şuan telafi etmeye çalışıyoruz tabi ama belki o günlerinde etkisi kaldı.

Siz güzel bir teyzesiniz ya yazılarınızdan bile ilginiz sevginiz anlaşılıyor ne güzel

Evet bizde iki sene istemedik sonra da tedavi falan derken iki sene de öyle geçti dört sene sonra oldu bence bunun da etkisi var dediğiniz gibi. Ben kendimden ziyade çocuğumu düşünüyorum yine üzülmeyeceğini mutlu olacağını bilsem belki bırakırım nadir de olsa. Kendimi alıştırmaya çalışırım bu düşünceye.

Kizzzz bu adamlar ne yapsa suç ne guzel iste ufaklığı atalım anane babanne bin başına bizde gezelim tadını çıkaralım biraz demiş ne var ne güzel. Ne demişler evlenirken ben bu adamla yaslanirim diyorsanız evlenin demişler çocuk için katlanirim diyorsanız evlenmeyin çocuklar eninde sonunda sizi bırakıp gidecek valla bekarım ama ilerde evlenir ve çocuğum olursa sanırım sevmeye uğrarım anneme arada hsgshsgjshshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…