- 14 Haziran 2023
- 102
- 124
- 23
- 33
Gündüz ya da akşam getir bırak diye söylüyorlar ama gece hiç teklif etmediler. Belki de benim düşüncemi tahmin ettikleri içindirBence anneanne yada babaanne de istekliyse arada sırada yatılı bırakılabilir .
Gündüz veya akşam bırakıyoruz ama gece hiç onlar da teklif etmediBence yapılabilir ya büyük kızım akıllıydı hep annemde de babaannesinde kalırdı ama küçük kız birqz zordu kimseden de teklif gelmedi4.5 yaşında 1 defa kaldı babaannesinde
Bu teklifi geçen gün ben. Eşime yaptım eşim şehirdışı çalışıyor 2 aya bir geliyor bayramdan sonra beraber gideceğiz dedim valla anneni de çağır gelsin 2 3 gün kalsın kızın yanında benim kafa dinlemeye ihtiyacım var bi yerlere gidelim diyeana gibi ana
Valla çoğu kişi eşime hak vermiş. Ben de ona göre düşüneceğim bakalım. TeşekkürlerAnne olmadığım için daha objektif bakıyorum olaya . Bence bırakılabilir . Anne babanın da kendine böyle kaçamaklar yapılması taraftarıyım . Bence eşin haklı .
Çocuksuz gez toz 3,4 saat yapıyoruz ama yetmemiş demekkiEvet,özür dilemiş ve bitmiş..
Adam.gez toz işine hasret kalmış olacak ki kendinden geçmiş.
Çokça da sıkılıyor sanki.
Onu da bir gezdirin bence,yazık
Bence bırakmanız da fayda var eğer tabi olanağınız varsa. Eşinizin karısına ihtiyacı olabilir. Hem de çocuk için de iyi olur. Allah korusun size bir şey olsa hastalık vs bişey çıksa çocuk için bayağı kötü olacak. Hem küçük de çok anlamlandiramayabilir. Hem siz kendinize zaman ayirirsiniz hem de çocuk için iyi olur.Merhabalar, dün gece eşimle yaptığımız konuşmadan dolayı bu konuyu açmak istedim.
Eşimin iş yerinde bir arkadaşı var. Dün konuşurken arkadaşı eşime demiş ki; biz haftada 1,2 bizim oğlanı (2 yaşında çocuğu varmış) annemlere yatılı bırakıyoruz. Hanımla geziyoruz, dinleniyoruz demiş. Eşim de bana biz de yapsak demeye getirdi. Ben de her çocuk farklı bizimkiyle o iş olmaz dedim. 3 yaşında kızımız var ve bize düşkündür. Eşim de sen böyle yetiştirdiğin için gibi bir laf etti ben de bozuldum. Sanki kendisinin çocuk üzerinde hiç etkisi yok gibi. Neyse sonra eşim özür diledi. Sen haklısın bi an güzel olur gibi geldi falan dedi konuyu kapattık. Bizde ayda bir iki babaaneye anneanneye bırakıyoruz ama yatılı değil.
Bugün durup bir düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye, sizce?
Kızım çok seviyor anneanneyi de babaaaneyi de ama işte yatılı bırakmaya gelince durur mu bilemiyorum. Denemek lazım. TeşekkürlerBence kesinlikle iyi fikir biz Türklerde var çilekeş saçını süpürge etmek kişi kendine eşine vakit ayırmalı psikolojik olarak daha iyi olacağı için çocuğa da iyi enerji geçer bu sayede mutlu bir aile olunur hem babannesi ananesi ne olacak sanki onlarlada doya doya vakit geçirir
Ayy çok zor işte ya düşünemedim bile şu anHiç belli olmaz ki ne olacağı. Gorumcemin bir çocuğu kv diğer çocuğu annesindeydi pandemi bir patladı yasaklar geldi 1 ay göremedi çocuklarını.
Evet sağolsun benim kızım da çok yoruyor. Gündüz ve ya akşam bizde bıraktık 3,4 saatliğine ama gece bırakma fikri uzak geliyor bana bakalım denenebilir ama yine de.Çocuk olunca anneliğe kendimizi çok kaptirabiliyoruz ama biz önce karı kocayız bunu unutmamak gerekir, işim oldugunda babaanneye bırakıyorum bazı geceler kendi isteğiyle de kalır.
Eşim dile getirmeden ben ona şıklık yaparım, eşin istemesi gerekmiyor, benim duygularım da önemli bizim eşlerimizden daha çok ihtiyacımız var nefes almaya, özellikle anne babayı çok yoran çocuklarin aileleri için, biz bazen gündüz bırakıp yarım saat eve kaçıp kaçamak yaparızbazen film izleriz ara ara da gece bırakırız ama belli bir rutini yok. Vicdan yapicak bsy yok bu sizi kötü anne yapmaz. Mutlu olan kadın çiçek gibi açar ve tüm aile mutlu olur
Valla orası öyle 1 saat bile bırakınca nefes alıyor insanAy hazır yanınızda bırakabilceğiniz insanlar varza bırakın bi deneyin. Bu bi lüks bence
Keşke bizimki de kendisi isteseRutine bindirmemekle birlikte arada bi olabilir neden olmasın. Tabi çocuk hazırsa... Bazen kızım anneanne/babanneden gelmek istemiyor. Ben işteyken onlar bakıyor.
Orada misafir varsa özellikle yaka paça götürüyoruzDaha 2 yaşında değil. Biraz büyüsün sütten kesilsin o zaman arada bırakırız neden olmasın yabancı değiller ki.
Evet hastalık falan Allah korusun olursa nolur bilmiyorum.Bence bırakmanız da fayda var eğer tabi olanağınız varsa. Eşinizin karısına ihtiyacı olabilir. Hem de çocuk için de iyi olur. Allah korusun size bir şey olsa hastalık vs bişey çıksa çocuk için bayağı kötü olacak. Hem küçük de çok anlamlandiramayabilir. Hem siz kendinize zaman ayirirsiniz hem de çocuk için iyi olur.
İllaki rutin şekilde haftada iki olmasa da bence de bırakılabilir,yakın şehirlere gezmeye gidersiniz,gece dışarda takılırsınız falan,belki de eşiniz sizinle vakit geçirmeyi özlüyordurMerhabalar, dün gece eşimle yaptığımız konuşmadan dolayı bu konuyu açmak istedim.
Eşimin iş yerinde bir arkadaşı var. Dün konuşurken arkadaşı eşime demiş ki; biz haftada 1,2 bizim oğlanı (2 yaşında çocuğu varmış) annemlere yatılı bırakıyoruz. Hanımla geziyoruz, dinleniyoruz demiş. Eşim de bana biz de yapsak demeye getirdi. Ben de her çocuk farklı bizimkiyle o iş olmaz dedim. 3 yaşında kızımız var ve bize düşkündür. Eşim de sen böyle yetiştirdiğin için gibi bir laf etti ben de bozuldum. Sanki kendisinin çocuk üzerinde hiç etkisi yok gibi. Neyse sonra eşim özür diledi. Sen haklısın bi an güzel olur gibi geldi falan dedi konuyu kapattık. Bizde ayda bir iki babaaneye anneanneye bırakıyoruz ama yatılı değil.
Bugün durup bir düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye, sizce?
Aradaki güvenle alakalı ben babaanne ve teyze dışında kimseye bırakamamEvet sağolsun benim kızım da çok yoruyor. Gündüz ve ya akşam bizde bıraktık 3,4 saatliğine ama gece bırakma fikri uzak geliyor bana bakalım denenebilir ama yine de.
Keşke bizimki de kendisi istesegitmeyi istiyor ama kalmayı hiç konuşmadık kendi söylese bırakırım belki bende
Hayali bile güzel geliyor aslında ama hiç düşünmemiştim şimdiye kadarİllaki rutin şekilde haftada iki olmasa da bence de bırakılabilir,yakın şehirlere gezmeye gidersiniz,gece dışarda takılırsınız falan,belki de eşiniz sizinle vakit geçirmeyi özlüyordur
Evet babaanne çok sabırlı kesin bakar ama annemi bilemiyorum gece delirtebilirAradaki güvenle alakalı ben babaanne ve teyze dışında kimseye bırakamam
Benim bebeğim şuan çok küçük bide kaynanama öteki torunlari geliyor 2-4 yaşlarında onlar. Ben guvenemiyorum bişey falan olur diye. Bırak diyor ama bı iki kere acil bı isim vardı bakmamisti bende ağız açmıyorum o yuzdenBiz bırakıyoruz ya ama öyle haftada bir iki kesin falan değil kafamıza estikçekayınvalideniz bırak bakarım falan diyor mu demiyorsa belki o yüzden de aklınıza gelmiyordur
Bence bu yönden düşünün,erkekler bizim gibi her düşündüğünü söyleyemiyorlar ima ediyorlar,bu sizin durum da bi yakınımın başına geldi ordan biliyorum,evet evlat mükemmel birşey ama sizde bir çift olarak zaman geçirebilirsinizHayali bile güzel geliyor aslında ama hiç düşünmemiştim şimdiye kadarkızımla konuşup duruma göre bakabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?