Abartıyor muyum?

Rutine bindirmemekle birlikte arada bi olabilir neden olmasın. Tabi çocuk hazırsa... Bazen kızım anneanne/babanneden gelmek istemiyor. Ben işteyken onlar bakıyor.
Orada misafir varsa özellikle yaka paça götürüyoruz Daha 2 yaşında değil. Biraz büyüsün sütten kesilsin o zaman arada bırakırız neden olmasın yabancı değiller ki.

Bence anneanne yada babaanne de istekliyse arada sırada yatılı bırakılabilir .
Gündüz ya da akşam getir bırak diye söylüyorlar ama gece hiç teklif etmediler. Belki de benim düşüncemi tahmin ettikleri içindir

Gündüz veya akşam bırakıyoruz ama gece hiç onlar da teklif etmedi benim kızım da huysuz biraz sağolsun ağlar diye korkuyorlar galiba

Anne olmadığım için daha objektif bakıyorum olaya . Bence bırakılabilir . Anne babanın da kendine böyle kaçamaklar yapılması taraftarıyım . Bence eşin haklı .
Valla çoğu kişi eşime hak vermiş. Ben de ona göre düşüneceğim bakalım. Teşekkürler

Bence bırakmanız da fayda var eğer tabi olanağınız varsa. Eşinizin karısına ihtiyacı olabilir. Hem de çocuk için de iyi olur. Allah korusun size bir şey olsa hastalık vs bişey çıksa çocuk için bayağı kötü olacak. Hem küçük de çok anlamlandiramayabilir. Hem siz kendinize zaman ayirirsiniz hem de çocuk için iyi olur.

Kızım çok seviyor anneanneyi de babaaaneyi de ama işte yatılı bırakmaya gelince durur mu bilemiyorum. Denemek lazım. Teşekkürler

Evet sağolsun benim kızım da çok yoruyor. Gündüz ve ya akşam bizde bıraktık 3,4 saatliğine ama gece bırakma fikri uzak geliyor bana bakalım denenebilir ama yine de.

Keşke bizimki de kendisi istese gitmeyi istiyor ama kalmayı hiç konuşmadık kendi söylese bırakırım belki bende

Evet hastalık falan Allah korusun olursa nolur bilmiyorum.

Kızıma sorup belki tepkisine göre hareket edebilirim bakalım. Teşekkürler

İllaki rutin şekilde haftada iki olmasa da bence de bırakılabilir,yakın şehirlere gezmeye gidersiniz,gece dışarda takılırsınız falan,belki de eşiniz sizinle vakit geçirmeyi özlüyordur

İllaki rutin şekilde haftada iki olmasa da bence de bırakılabilir,yakın şehirlere gezmeye gidersiniz,gece dışarda takılırsınız falan,belki de eşiniz sizinle vakit geçirmeyi özlüyordur
Hayali bile güzel geliyor aslında ama hiç düşünmemiştim şimdiye kadar kızımla konuşup duruma göre bakabilirim belki

Biz bırakıyoruz ya ama öyle haftada bir iki kesin falan değil kafamıza estikçe kayınvalideniz bırak bakarım falan diyor mu demiyorsa belki o yüzden de aklınıza gelmiyordur
Benim bebeğim şuan çok küçük bide kaynanama öteki torunlari geliyor 2-4 yaşlarında onlar. Ben guvenemiyorum bişey falan olur diye. Bırak diyor ama bı iki kere acil bı isim vardı bakmamisti bende ağız açmıyorum o yuzden

Hayali bile güzel geliyor aslında ama hiç düşünmemiştim şimdiye kadar kızımla konuşup duruma göre bakabilirim belki
Bence bu yönden düşünün,erkekler bizim gibi her düşündüğünü söyleyemiyorlar ima ediyorlar,bu sizin durum da bi yakınımın başına geldi ordan biliyorum,evet evlat mükemmel birşey ama sizde bir çift olarak zaman geçirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…