Merhabalar fikir almak istediğim bi konu var. Birlikte olduğunuz kişi siz öncesinde yüz kere olmasın diye fikrinizi belirttiğiniz halde
sizin istemediğiniz bi arkadaşıyla görüşse tepkiniz ne olurdu?
Benim buna benzer bi durum başıma geldi. Söz konusu olan bayan bir çocukluk arkadaşı. Ancak uzaklıktan dolayı benim tanışmadığım biri. Hem bu yüzden hem de benim öncesinde yapma dediğim bişeyi yapması, tepki verilmesi gereken bi durum mu?
Yoksa ben mi abartıyorum?
Çocukluk arkadaşı olabilir.. Uzun yıllardır arkadaşlarsa ve uzun yıllardır aynı samimiyette görüşüyorlarsa bence endişe etmene gerek yok. Aralarında bir şey olacağı vardıysa senden önce olurdu zaten..
Çocukluk arkadaşı olabilir.. Uzun yıllardır arkadaşlarsa ve uzun yıllardır aynı samimiyette görüşüyorlarsa bence endişe etmene gerek yok. Aralarında bir şey olacağı vardıysa senden önce olurdu zaten..
Yok zaten sevgilisi var, mesele aralarında bişey olur mu değil aslında. Çocukluk derken ortaokuldan beri bi arkadaşlık var ama yaklaşık 7-8 yıldır görüşülmedi sadece olursa telefon konuşması arayıp sorma yani.
Esasında problem ben istemediğimi belirttiğim halde tamam denilip, sonra böyle olması.
uzun süredir tanışıyorlarsa bence abartıyorsunuz. hem şöyle düşün yıllardır tanışıyorlar aralarında birşey olacak olsaydı çoktan olurdu ayrıca dip not olarak söylüyorum kimse baskıyla bir iş yapmaz rahatsız olduğunuz noktalarda misilleme yapın derim
Yok zaten sevgilisi var, mesele aralarında bişey olur mu değil aslında. Çocukluk derken ortaokuldan beri bi arkadaşlık var ama yaklaşık 7-8 yıldır görüşülmedi sadece olursa telefon konuşması arayıp sorma yani.
Esasında problem ben istemediğimi belirttiğim halde tamam denilip, sonra böyle olması.
ben şunu anlamadım,neden görüşmesini istemiyosunuz ki??
üstelik de o siz yokken de bir bireydi,şimdi de öyle,kendi kararlarını kendi verebilr diye düşünüyorum.kimden gelrise gelsin böyle yasaklamalar saçma geliyo..tabii bazı olaylar güvensizlikler vs yaşanmadı ise,ki yazdıklarınızdan olmadığı anlaşılıyor...
Şu hayatta hiç kimse bir başka insan üzerinde otoriter bir rejim uygulamamalı.Her insan kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine kendi karar vermeli.Üzgünüm ama bana çok çirkin geliyor.
Normalde herkesin arkadaşı olacak tabii. Ancak zamanında samimi olmaya elverişli bir arkadaştı bu.
Bu düşüncenin sebebi de o sanırım ve bir de hiç tanımamam. Yine de abartmış olabilirim.
Daha sakin yaklaşacağım konuya :)
arkadaşının özellikle bayan olması sizi rahatsız ediyor bu kadar anladığm kadarıyla... belki herhangi bir erkek arkadaşı işden,askerden vs.. olsaydı onunla görüşseydi böyle rahatsız olmazdınınız ben sizi anlayabiliyorum çünkü aynı durumda ben de olsam rahatsız olabilirdim ama madem görüşüyor erkek arkadaşımdan beni de onunla tanıştırmasını, üçümüz hep beraber zaman geçirmeyi de teklif edebilirdim bence gayet mantıklı böyle düşünmedinizmi? içim rahat edecek en azından derseniz belki kabul edebilir...