- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi ShellShock
-
Ameliyat sonrası dedeme moral olsun diye pasta kesmiştik,onu bile kıskanıp mum üflemişti, dedemle yarışır hep.Hahahahbabaanneniz çok tatlıymış
Temelli kapatıp kaçmak lazım bence
HahahahAmeliyat sonrası dedeme moral olsun diye pasta kesmiştik,onu bile kıskanıp mum üflemişti, dedemle yarışır hep.
Neyse babaannemle konunu sabote etmiyim, oluyor böyle kıskançlıklar işte naparsın
Doğru dediniz O da olabilir kadının günahını almayayımMuhtemelen sizin kayınvalideniz kendi kayınvalidesi çenesiyle yıldırdığı için mecbur kalıp eşinizi aramıştır.
Çok da dert etmeyin
Biraz alinganlik yapmissin alti ustu bir fotograf bukadar polemige girmene gerek yok cnm hamileligin vermis oldugu hormonal degisimler birazda seni hassas yapmis insanlar ne sorunlarla ugrasiyorlar inanki seninki devede kulak birde benim kv deyi gorsen yaptiklarini gorsen inan haline bin sukur ederdin bebegin icin bu kadar stres yapmamalisin bosver gorsunler En cirkin halini herkes hamis olunca. Kilo alir ister istemezMerhaba güzel kadınlar. Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.
Bende dert bitmiyor. Sakinleşsem bile buraya yazıp fikir almak beni rahatlatıyor..
Geçen gün eşimin doğum günüydü. Küçük bir kutlama yapıp fotoğraf falan çektirdik. Velhasıl ben bunları sosyal medyaya attım. Dün akşam kayınvalidem arayıp annemle (kendi kayınvalidesi) olan fotoğrafı niye koymadın dedi bende anne ben orada çok çirkin çıkmışım inan shop yaptım o hali bile kurtarmadı dedim güldük kapattık. Gece mj atmış whatsapptan canım o fotoğrafı bana atar mısın diye bende sabah gördüm. Fotoğraftan kendimi kırpıp attım. Belki sosyal medyaya kendisi atar diye. İşe geldim bir bakayım şu f...a dedim. Eşim fotoğrafı atmış beni kırpmadan. Mj attım eşime, canım o fotoğrafın benim olmadığım haliyle atar mısın çok çirkin çıkmışım ışık çok kötüymüş zaten ellerim falan çok çirkin duruyor burnum parlıyor kocaman duruyor resmen dedim. O da yok işte babaannem alınmış beni beğenmiyor mu demiş. Yarın kaldırırım dedi. Bende yarına kadar herkes görmüş olcak ve ben rahatsız oluyorum bu fotoğraftan kırptığım halini at, neden beğenmeyeyim babaanneni dün zaten annene izah ettim hala bu fotoğrafın derdine düşüyorsunuz. Size atmayın demiyorum kırptığım halini atın. Ben sizin bütün güzel fotoğraflarınızı özenle seçiyorum siz hep benim eblek gibi çıktıklarımı atıyorsunuz dedim biraz daha diretti yok işte kaldırmıcam yarın kaldırırım falan dedi. Bende napıyosanız yapın artık sizinle hiçbir karede yan yana bulunmayacağım dedim. kocaman harflerle lanet olsun sildim lanet olsun ya demiş. Sonra ben o fotoğrafı kırpıp o albüme ekledim. Yani kayınvalidem biraz inat yapıyormuş gibime geldi. Dün izah ettim belliki bugün eşime şikayet eder gibi konuşmuş olacak ki eşim hemen atmış fotoğrafı. Ya zaten o günde hamile olduğun hemen belli oluyor yok çok kilo almışsın vs. diye moralimi bozdular sabaha kadar yatamadım üstelik sadece 2 kilo almışım. insan der ki kızın canını yeterince sıktık kendini iyi hissetmiyor bari biraz anlayışlı olalım demiyorlar.
Ben nedense böyle düşündüm.Doğru dediniz O da olabilir kadının günahını almayayımBende eşimin başının etini yiyip kaldırdım başa döndüler.
çok haklısınız ne dertler var bugüne şükür ama işte ben sinirlenince meselenin ufaklığını gözüm görmüyor olsa gerek çocuklaşıyorumBiraz alinganlik yapmissin alti ustu bir fotograf bukadar polemige girmene gerek yok cnm hamileligin vermis oldugu hormonal degisimler birazda seni hassas yapmis insanlar ne sorunlarla ugrasiyorlar inanki seninki devede kulak birde benim kv deyi gorsen yaptiklarini gorsen inan haline bin sukur ederdin bebegin icin bu kadar stres yapmamalisin bosver gorsunler En cirkin halini herkes hamis olunca. Kilo alir ister istemez
Ben kırpıp attım onu atsaydı mademBen nedense böyle düşündüm.
Sizinle konuştuktan sonra tekrar sizi arayıp ısrar etmek istememiştir.
Alınganlık yapmışsınız :)
Ahh ahh nerde o anlayışş... Ben de sormayacağım bundan sonra bütün çirkin fotolarını atacağım özellikle eşimin.. O zaman anlarlar herhalde. Ben özen gösterdikçe onlar fikrimi bile sormaya tenezzül etmiyorlarbence abartmıyorsun. sonuçta her fotoğrafı koymak zorunda değilsin. kiiii buna rağmen durumu açıklamışssın. arkandan hala iş çevrilir gbi atılmış felan. brde hamilesin üstelik. hiç doğru şeyler değil. eşinde belli ki arada kalmş. konuyu fazla üsteleme kapat gitsin. biride konuyu tekra açarsa güler yüzle sebebini sakin sakin tekrar açıkla. kapanır gider. insanlarn çok daha kötü dertleri varken böyle minik şeyler saçma geliyordur belki ama. sinekte küçüktür mide bulandırır diye bir söz var. bir olur iki olur büyür farklı bişe olur ama herne olursa olsn mutluluk huzurlu olmak birbirine saygı göstermek varken çirkinlik yapmamalı
yok bende photosop yapmayı sevmiyorum ama bu fotoğrafı atmak için onu bile denedim yok valla kurtarmadı o kadar çirkindiNe olacak ki hamilesin kilo alacaksın tabi bir fotoğrafla tacını mı elinden alacaklar? :) Ki ben photoshop yapanları anında anlıyorum ve daha komik geliyorlar. Bir resimden birşey olmaz.
siz haklısınız ama olan olmuş , düşünüp de sinirlenmeyin.Evet çok abarttılar hem arayıp soruyor, sonra whatsapptan mj atıyor yetmiyor eşime attırıyor fotoğrafı.. Ben onlara on kere sorarken bir kez fikrimin alınmaması da beni gerdi ..
Merhaba güzel kadınlar. Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.
Bende dert bitmiyor. Sakinleşsem bile buraya yazıp fikir almak beni rahatlatıyor..
Geçen gün eşimin doğum günüydü. Küçük bir kutlama yapıp fotoğraf falan çektirdik. Velhasıl ben bunları sosyal medyaya attım. Dün akşam kayınvalidem arayıp annemle (kendi kayınvalidesi) olan fotoğrafı niye koymadın dedi bende anne ben orada çok çirkin çıkmışım inan shop yaptım o hali bile kurtarmadı dedim güldük kapattık. Gece mj atmış whatsapptan canım o fotoğrafı bana atar mısın diye bende sabah gördüm. Fotoğraftan kendimi kırpıp attım. Belki sosyal medyaya kendisi atar diye. İşe geldim bir bakayım şu f...a dedim. Eşim fotoğrafı atmış beni kırpmadan. Mj attım eşime, canım o fotoğrafın benim olmadığım haliyle atar mısın çok çirkin çıkmışım ışık çok kötüymüş zaten ellerim falan çok çirkin duruyor burnum parlıyor kocaman duruyor resmen dedim. O da yok işte babaannem alınmış beni beğenmiyor mu demiş. Yarın kaldırırım dedi. Bende yarına kadar herkes görmüş olcak ve ben rahatsız oluyorum bu fotoğraftan kırptığım halini at, neden beğenmeyeyim babaanneni dün zaten annene izah ettim hala bu fotoğrafın derdine düşüyorsunuz. Size atmayın demiyorum kırptığım halini atın. Ben sizin bütün güzel fotoğraflarınızı özenle seçiyorum siz hep benim eblek gibi çıktıklarımı atıyorsunuz dedim biraz daha diretti yok işte kaldırmıcam yarın kaldırırım falan dedi. Bende napıyosanız yapın artık sizinle hiçbir karede yan yana bulunmayacağım dedim. kocaman harflerle lanet olsun sildim lanet olsun ya demiş. Sonra ben o fotoğrafı kırpıp o albüme ekledim. Yani kayınvalidem biraz inat yapıyormuş gibime geldi. Dün izah ettim belliki bugün eşime şikayet eder gibi konuşmuş olacak ki eşim hemen atmış fotoğrafı. Ya zaten o günde hamile olduğun hemen belli oluyor yok çok kilo almışsın vs. diye moralimi bozdular sabaha kadar yatamadım üstelik sadece 2 kilo almışım. insan der ki kızın canını yeterince sıktık kendini iyi hissetmiyor bari biraz anlayışlı olalım demiyorlar.
şimdi ben kötü gelin oldum kesin onların gözündesiz haklısınız ama olan olmuş , düşünüp de sinirlenmeyin.
herkes bu kadar dikkat etmediği için sizi abartıyor olarak düşünebilirler ama bunun konu edilmesi bile saçma bence koskoca insanlar
ben kendimden ziyade foto arkasındaki görünüme bile dikkat ederim :) ışığa , netliğe, objelere vs vs :)
Önceliklerin bu olmamalı şuan bence:) Başka dert mi yok yani :))))yok bende photosop yapmayı sevmiyorum ama bu fotoğrafı atmak için onu bile denedim yok valla kurtarmadı o kadar çirkindi
Hata babaanneyle dogumgunu kutlamakta.
O sulalesiyle kutlasaydi aksamda birlikte kutlardiniz resim derdi de kalmazdi
Yasli insanlari hamile halinle cekebiliyosan tebrik ederim
valla çirkin fotoğrafımın paylaşılması beni rahatsız ediyorÖnceliklerin bu olmamalı şuan bence:) Başka dert mi yok yani :))))
eşimde başbaşa kavramı olmadı ve hiçbir zaman da olmayacak gibime geliyor
kendi doğum günümde bile ailesiyleydim ama bu sene yemezleerrrbaştan söyledim kendi doğum günümü istediğim gibi kutlayacağım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?