Abartıyor muyum?

Hahahah babaanneniz çok tatlıymış
Temelli kapatıp kaçmak lazım bence
Ameliyat sonrası dedeme moral olsun diye pasta kesmiştik,onu bile kıskanıp mum üflemişti, dedemle yarışır hep.
Neyse babaannemle konunu sabote etmiyim, oluyor böyle kıskançlıklar işte naparsın

Ameliyat sonrası dedeme moral olsun diye pasta kesmiştik,onu bile kıskanıp mum üflemişti, dedemle yarışır hep.
Neyse babaannemle konunu sabote etmiyim, oluyor böyle kıskançlıklar işte naparsın
Hahahah ahhh yaşlıllarr bazen çocuk gibi oluyorlar

Muhtemelen sizin kayınvalideniz kendi kayınvalidesi çenesiyle yıldırdığı için mecbur kalıp eşinizi aramıştır.
Çok da dert etmeyin
Doğru dediniz O da olabilir kadının günahını almayayım Bende eşimin başının etini yiyip kaldırdım başa döndüler.

Biraz alinganlik yapmissin alti ustu bir fotograf bukadar polemige girmene gerek yok cnm hamileligin vermis oldugu hormonal degisimler birazda seni hassas yapmis insanlar ne sorunlarla ugrasiyorlar inanki seninki devede kulak birde benim kv deyi gorsen yaptiklarini gorsen inan haline bin sukur ederdin bebegin icin bu kadar stres yapmamalisin bosver gorsunler En cirkin halini herkes hamis olunca. Kilo alir ister istemez

bence abartmıyorsun. sonuçta her fotoğrafı koymak zorunda değilsin. kiiii buna rağmen durumu açıklamışssın. arkandan hala iş çevrilir gbi atılmış felan. brde hamilesin üstelik. hiç doğru şeyler değil. eşinde belli ki arada kalmş. konuyu fazla üsteleme kapat gitsin. biride konuyu tekra açarsa güler yüzle sebebini sakin sakin tekrar açıkla. kapanır gider. insanlarn çok daha kötü dertleri varken böyle minik şeyler saçma geliyordur belki ama. sinekte küçüktür mide bulandırır diye bir söz var. bir olur iki olur büyür farklı bişe olur ama herne olursa olsn mutluluk huzurlu olmak birbirine saygı göstermek varken çirkinlik yapmamalı

çok haklısınız ne dertler var bugüne şükür ama işte ben sinirlenince meselenin ufaklığını gözüm görmüyor olsa gerek çocuklaşıyorum çok teşekkür ederimm

Ne olacak ki hamilesin kilo alacaksın tabi bir fotoğrafla tacını mı elinden alacaklar? :) Ki ben photoshop yapanları anında anlıyorum ve daha komik geliyorlar. Bir resimden birşey olmaz.

Ahh ahh nerde o anlayışş... Ben de sormayacağım bundan sonra bütün çirkin fotolarını atacağım özellikle eşimin.. O zaman anlarlar herhalde. Ben özen gösterdikçe onlar fikrimi bile sormaya tenezzül etmiyorlar

Ne olacak ki hamilesin kilo alacaksın tabi bir fotoğrafla tacını mı elinden alacaklar? :) Ki ben photoshop yapanları anında anlıyorum ve daha komik geliyorlar. Bir resimden birşey olmaz.
yok bende photosop yapmayı sevmiyorum ama bu fotoğrafı atmak için onu bile denedim yok valla kurtarmadı o kadar çirkindi

Evet çok abarttılar hem arayıp soruyor, sonra whatsapptan mj atıyor yetmiyor eşime attırıyor fotoğrafı.. Ben onlara on kere sorarken bir kez fikrimin alınmaması da beni gerdi ..
siz haklısınız ama olan olmuş , düşünüp de sinirlenmeyin.
herkes bu kadar dikkat etmediği için sizi abartıyor olarak düşünebilirler ama bunun konu edilmesi bile saçma bence koskoca insanlar
ben kendimden ziyade foto arkasındaki görünüme bile dikkat ederim :) ışığa , netliğe, objelere vs vs :)

Hata babaanneyle dogumgunu kutlamakta.
O sulalesiyle kutlasaydi aksamda birlikte kutlardiniz resim derdi de kalmazdi

Yasli insanlari hamile halinle cekebiliyosan tebrik ederim

kesinlikle abartıyosunnnn

şimdi ben kötü gelin oldum kesin onların gözünde yaşlandıkça çocuklar işte insanlar.. bende öyleyim gerçekten her detayı inceler öyle paylaşırım..

Hata babaanneyle dogumgunu kutlamakta.
O sulalesiyle kutlasaydi aksamda birlikte kutlardiniz resim derdi de kalmazdi

Yasli insanlari hamile halinle cekebiliyosan tebrik ederim

eşimde başbaşa kavramı olmadı ve hiçbir zaman da olmayacak gibime geliyor
kendi doğum günümde bile ailesiyleydim ama bu sene yemezleerrr baştan söyledim kendi doğum günümü istediğim gibi kutlayacağım diye...

Önceliklerin bu olmamalı şuan bence:) Başka dert mi yok yani :))))
valla çirkin fotoğrafımın paylaşılması beni rahatsız ediyor birde ben onların fikrini alırken benim fikrimin alınmayıp arkamdan iş çevrilmesi de sinirimi bozdu

Sende 1gun once onlarla yap 1 gun sonra basbasa tabi esinin dogumgununde
Babaanne kac kere dogumgunu kutlamis acaba fotolari bile istiyo

merhaba arkadaslar bende de bu aralar asırı tepkıler var ufacık bır olayı buyutup sınırlenıyorum kendıme hakım olamayıp dun aksam esımın koluna dgru vy-urdum ama cok uzuldum napmam gerek neden boyle -yım bana bı akıl verın vallaha delırcem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…