Ben zarar vermesinler diye uğraşırım kızarım ama hala birde üstüne onlar car car konuşunca kötü oldum , haklısınız gitmemeye gayret edecemaynı benim ananem. az tokat yememiştim biblolarına dokundum diye. geçenlerde gene muhabbeti oldu benim bebeğim için. ayaklansın tozu dumana katar vs diye. dedim ki gelmeyiz anane sana çocuğumu dövecek değilim kıçı kırık biblon için sizin gibi dedim. bayramdan önce gittik baktım bibloları kaldırmış. aman bıktım zaten toz oluyorlar sürekli diyor.
şimdi aynanın öbür yüzüne geleyim. geçtiğimiz haftalarda görümcen geldi. 2 çocuğu var biri 5 biri 3 yaşında. valla evde taş üstünde taş kalmadı diyebilirim. bende onlarla beraber yıktım. koltuk takımlarım açık kahve. sütlü kahve dediklerinden. keçeli kalemle boyamışlar. çizikler var. baktım görümcem elinde bez silmeye çalışıyor. dedim bırak anısı var onların. kalsın.
çocuk dediğin dağıtır arkadaş. karalayacak boyayacak döke saça öğrenecek. çekemem kimsenin ay biblom ay parkem lafını. ne giderim ne evime çağırırım. parkeleri çocuğumdan kıymetli ise benim için hiçbirinin zerre önemi yoktur siler atarım.
Gerçekten yapabileceğin daha fazla birşey yoktu kendimi paraladım resmen. Tuvalet konusunda da kızdım, orası misafir tuvaleti kendisi annesinşn tuvaletini kullanıyorsa kalkıp bize siz şu tuvalete diyemez. Sende msf oraya git.Ben de yeğenim de olsa misafir tuvaletini kullansın isterim. Bu biraz kişisel hijyen tercihi. Ama bunun haricinde yok elleme yok dökme yok parke diye aşırı müdahale etmek benim de sinirimi bozardı. Benim yeğenim değil kuaförümün çocuğu gelse hiç ses etmem rahatımdır. Her taraf el izi olur onlar gittikten sonra. Ama siliniyor sonuçta, kalp kırmaya değer mi. Üstelik yeğeni yani. Sinir olsan da sus. Çocuk bu, zaten peşlerinde geziyorum titizim diyorsunuz. Daha yapabileceğiniz bir şey yok. Bir süre onlar size gelsin siz gitmeyin, nedenini soran olursa da eşinize ve kayınvalidenize açıklarsınız.
saten boyaysa el izi kalıyor, bizim koridora beklerim, çok tatlı
Kv çok titizdir ama sessiz kalıyor bu durumda demekki hak veriyor kızınaKv ne diyor? Rahat birisi mi?
Gerçekten yapabileceğin daha fazla birşey yoktu kendimi paraladım resmen. Tuvalet konusunda da kızdım, orası misafir tuvaleti kendisi annesinşn tuvaletini kullanıyorsa kalkıp bize siz şu tuvalete diyemez. Sende msf oraya git.
Öyle de olmalı zaten. Hoşgörülü olmak lazım çocuk bunlar neticede.Halıda araba sürse halıda
İz kalıyormuşşş. Çocuklar bir noktaya kadar engellenir, alt kata ses gidebilir ama minimuma indirmeye çalışıyorum, komşumu her gördüğümde kusura bakmayın sesimiz gelşyorsa derim , hepimiz çocuk büyüttük kızım takma kafanı ben seni biliyorum der
Birkere çocuğun annesi babası varsa + kendi evin de değilse laf düşmez aslında ama kimse birşey demiyor. Demekki herkes onaylar durumda. Evet gidecem ama onu susturacam inşallah, yada siz gelin torunlarınız çok yaramaz söz dinlemiyorlar sizin evde dicemHic takmayin, kvniz bir sey demiyormus zaten. Gorumce kendi kendine calip oynasin. Buyukler varken ona laf dusmez aslinda da,iste tatsizlik olmasin diye cevap veremiyor insan. Siz babaanneye devam
çocuğu olmayan anlamıyor, görümcemde böyle. Allah tez zamanda çocuk versin de benimkiler de nefes alsınÖyle de olmalı zaten. Hoşgörülü olmak lazım çocuk bunlar neticede.
Ama sizin görümce cozutmuş.. gerçekten hiç iyi değil halıda iz kalıyo ne demek titizlikte çığır açmış
Aynı şeyi benim annem yapıyor, yalvar yakar lütfen gelin diyor , gidince de çocuklarıma nefes aldırmıyor, hiç abartmıyorum. Bende yaklaşık 6 -7 Aydır hiç gitmiyorum, eşya mı önemli benim çocuklarım mıKarışık mı anlatmışım.Kızıyor diyemem ama sürekli uyarıda arada nadir ses yükselr
Bence iyice kendini bir halt sanacakSen de surekli cocuklarin uzerinden laf sok.
..cocuklar yapmayin bak halaniz kiziyor.
..cocuklar orda araba surmeyin halaniz kizacak.
..cocugum dokme halan kizar bak...seklinde ..
Surekli ama.
Belki anlar da biraz vazgecer
Eşya da önemli , ama toparlayın çocuklara uygun hale getirin evi. Neden kalbini kırim ben hem çocuğumun hem torunumunAynı şeyi benim annem yapıyor, yalvar yakar lütfen gelin diyor , gidince de çocuklarıma nefes aldırmıyor, hiç abartmıyorum. Bende yaklaşık 6 -7 Aydır hiç gitmiyorum, eşya mı önemli benim çocuklarım mı
ben daha çok beklerim çok güzel kara kalem çalışmalarımız var
Aa bi de çocuğu da yok. İnsanda yeğen sevgisi olur ya.. senin de olunca seni de görücez.. kendi annenin söylenmesine bile dayanamıycaksın deyiverin. Bu kadar sessiz kalmayın ya.. halaya bak sen heleçocuğu olmayan anlamıyor, görümcemde böyle. Allah tez zamanda çocuk versin de benimkiler de nefes alsınçocukların ele avuca sığmayacak birşey olduğunu anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?