Abartıyorsam söyleyin !!

Bence beyaz galı mevzusuna gayette takılmışsınız yoksa aklınızda niye kalsın. Ayrıca çocuğun halinden çocuğu olmayan anlamıyor malesef.

Fazla sık gitmeyin , ozlesinler, sizi onlar cagirsinlar.Belki o zaman görümce cocuklara fazla müdahale etmez.Ona rağmen yinede laf söylerse bayramdan bayrama gidin.

Fazla sık gitmeyin , ozlesinler, sizi onlar cagirsinlar.Belki o zaman görümce cocuklara fazla müdahale etmez.Ona rağmen yinede laf söylerse bayramdan bayrama gidin.
Bu arada ablamın görümceside aşırı titizdi.Ablam her gittiğinde pişman olup geri dönerdi.Kayinvalidesini sevdiği için giderdi.Artik fazla gitmiyor.Kafasi rahatladı.

Senin evladına kim ne diye ses yükseltebilir ki? Çocuk bu. Kırar, döker, ağlar, düşer. Bunlardan rahatsız olan ve hassas davranan insanlar var ve cok saygı duyarım, olabilir. Ama çocuğa tepki vermesine gerek yok, yanınıza gelip "yavrulara şöyle parkede oynamasınlar, çizilir falan ev yeni" der o bile okey. Sizin çocuğunuza kimsenin ses etme hakkı yok sesini "yükselterek"

Genel olarak anneler çocuklarının yaramaz olduğuna inanmıyorlar,bahsettiğiniz 3 ve 5 yaşında 2 çocuk.Kimin evi olursa olsun orası sizin eviniz değil,babaannenin evide çocuğun ortalığı dağıtma lüksü olan bir ev değildir.Ha çocuğun yaptığı herşeyi arkadan toparlarım diyorsanız onu bilemem.Bende halayım benimde yeğenlerim bize gelince uyarırdım çünkü çocuk bu neyin doğru yanlış olduğunu bilmiyo.Siz çocuğunuzun dağınıklığı içinde evinizde yaşayabilirsniz ama bir babaanne için o evi temizlemek zor olabilir görümcenizde annesini düşünerek uyarıyor olabilir.Çocuk duvara elindeki yemeği sürüyorsa,yada yastıklara ,halıya ki defalarca kendi yeğenlerimdede misafir çocuklarındada yaşadım bunu uyarırım yani.Bence siz fazla hassassınız.Görümcenize ters bişey söylemek yerine gidince çocuklarınızın peşini toplayın.Çünkü görümceniz bana tepki vereceğine çocuklarının peşini toplasan bende uyarmak zorunda kalmam diyebilir.Bide misafir gelip çocuklarını bırakanlara daha gıcığım,evin heryerini geziyor çocuk,hadi maldan evden geçtim çocuğa bişey olsa umrunda değil,çocuk peşinde dolanıp uyarmaktan emin ol oda hiç hoşlanmıyordur.Bu konuda anneler lütfen daha duyarlı olun,çocuklarınıza katlanıyor olabilirsiniz,bir başkasının aşırı şımarık çocuğuna katlanabiliyomusunuz?objektif düşünün lütfen

Soran oldu mu bilmiyorum ama eşiniz biliyor mu biliyorsa ne diyor

Soran oldu mu bilmiyorum ama eşiniz biliyor mu biliyorsa ne diyor

Ben o uyardığı zaman, ben zaten ilgileniyorum senin söylemene gerek yok derim açık bir şekilde ve sorarım çocuklar rahatsız ediyorsa gelmeyelim diye.

evet ben de sizinle aynı fikirdeyim
ama bazı aileler çocuk o diye her hakka sahip oldugunu düşünüyor çocukların
kimse cocuguna hişt demiyor:)
Evet bazi oyle anneler var ama yapma dese daha cok yaramazlik yapiyoro cocuklar. Hayir diyemiyosa en azindan ilgisini baska yone cekebilir. Bi tanidigim varda cocuga yapma dedin mi abartarak yapiyo daha cok.

Bende kimsenin evine zarar vermemek adına hiçbiryere gitmem. Fakat babaanneye de mi gitmeyelim. Benim eşimde sert tepkiler veriyor o yüzden bu ıadat basit bir sebep için tatsızlık çıksın istemiyorm
Bırakın çıksın tatsızlık, kimse çocuklarınızdan kıymetli değil

Kv de mi aynı şekilde evi konusunda hassas mı yani ? Çocukları oda sürekli uyarıyor mu yoksa sadece görümce mi bunu yapıyor? Eğer kv bu konuda çok hassassa sürekli uyarıyorsa evi kıymetliyse sanırım ben gitmezdim başka işim Yok onun evi ile mi uğraşacağım birde torun yani ufak tefek şeyler olabilir babaanne olarak o kadar şeyi görmeyecek artık. Tabiki çocuğumun üstünden gözümü ayırmam hem kendine bi zarar vermesin hem evede vermesin diye ama yok parkede araba sürme bilmem ne bu çocuklar ne oynayacak başka bizde çocuk olduk bu kadar da olmaz.

E toplayıp uyarıyormuş zaten koni sahibi

Çocuklarım anlattığınız özellikte çocuklar olsaydı buraya çocuklarımla başedemiyorum diye bir konu açardım, halamızı suçlayıcı konu değil. Ayrıca çocuklarımız anneanne babaanne evinde de rahat edemeyeceklerse artık size yorum yapamicam

Evet çocuklarım arsız olda anlicam da parmak oynatsa kıpırdama durumuna geldik artık

Halası olarak o hakkı kendinde buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…