Verdiğimiz hiçbir zarar yok evine, sadece dediğim gibi araba var ellerinde erkek çocuk neyle oynasın oraya sürmee burda sürme halıda sürme, 3 yaşındaki dediki sehpada sürmeyim çizilir yani bukadar hassas davranılıyor. En son arabakqrı uçurdular. Duvara dokunuyor eli temiz yemekli falan değik onu yaptırmıyor daha neler neler manyaklık derecesinde. Kv de hassas ama ağzını açmaz babaanesinin evi rahat etsin der. Çünkü bilir biz rahatsızlık vermemek için kimseye gitmeyizKv de mi aynı şekilde evi konusunda hassas mı yani ? Çocukları oda sürekli uyarıyor mu yoksa sadece görümce mi bunu yapıyor? Eğer kv bu konuda çok hassassa sürekli uyarıyorsa evi kıymetliyse sanırım ben gitmezdim başka işim Yok onun evi ile mi uğraşacağım birde torun yani ufak tefek şeyler olabilir babaanne olarak o kadar şeyi görmeyecek artık. Tabiki çocuğumun üstünden gözümü ayırmam hem kendine bi zarar vermesin hem evede vermesin diye ama yok parkede araba sürme bilmem ne bu çocuklar ne oynayacak başka bizde çocuk olduk bu kadar da olmaz.
Böyle annelere kızıyorum, ama elinden geleni yapar ama çocuk hala arsızdır anlarım. Götürmeyeceksin böyle arsız çocuğu heryere sen katlanırsın ama başkası katlanamazGeçen görümcemler bize geldi bu sene okula başlayacak kızı var. Her yeri karıştırdı buzdolabından tut bütün çekmeceler dolaplar her yeri ne arıyordu bilemiyorum. Annesi bir kere dur yapma demedi. Hadi bunlar önemli değil benim henüz çocuğum olmadığı için balkonumda sandalye duruyor bi baktım sandalyeye çıkmış uyardım annesi hiiiç oralı değil afedersiniz bi tarafını yaydı
Çocuklarım evlerine zarar vermediği için bu konuda ağzını açamaz kimse. Bende defalarca nekadar dikkatli olduğumu belirttim. Karıştıkları şeyler keşke koltuğumuzu çiziyor, kapıları karalıyor olsa . size gelen arkadaşınızın çocuğu 5 ay görmeseniz aklınıza düşmez. Yapmayın ya babaanedir yani kafası kaldırmıyorsa ne demek , arkamdan temizlik yapmak istemiyorsa ne demek biz herleyi toparlar temizler döneriz evimize, kusura bakmasın daha da kafası kaldırmazsa gitmeyiveririm evine. Otursun parkelerini , kapılarını sevsin torunları yerineBazı arkadsşlar kv bişey dememiş görümce kendi kendine söyleniyor boşver, demişler ben buna katılmıyorum. görümce kvyi sizden 1000kat iyi tanıyor. kv kırılmayın diye söyleyemiyor ama içi gidiyor olabilir orda da devreye grmce giriyor. bakıyor görüyor kadın rahatsız ama ağzını açamıyor. bu olay sürekli oluyor ve kv kızına bir şey demiyorsa bu kendisinin de görüşü. o zaman sizin daha dikkatli davranmanız gerek.
kaç yaşına gelmiş yeni bir evi olmuş hemen harabeye dönmesini istemiyor olması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçsı.
zarar vermeseler bile gittiğinizde temizlik yapmak zorunda kalmak istemiyor da olabilir. belki görümce annesine kıyamıyordur temizlik ona kalıyordur.
benim 3 yaşında çocuğu olan arkadaşım bize geldiğinde ben arkadasıma bırak ne yapıyorsun desem de dagınıklıgı toplamadan gitmiyor. çocuk oynuyor zıplıyor kız bi yandan benle konuşurken bi yandan onu kontrol ediyor başına bişey grlmesin diye.
ama şimdi düşünüyorum koltuğu falan çıkmayan bişeyle çizse ona belli etmem ama üzülürüm çünkü yenileyecek maddi durumum yok, koltuğumu da öyle görmek istemem.
anneller beni taşlayacak ama; kendi evinizde isterse duvarları yıksınlar sizin için önemli olmayabilir de başkasının evinde yaptırmayın ne olur. çocuksuz birinin kafası da kaldırmıyor. bir de komşuları limoniyse eyvah, yarın öbür gün yandı ev sahibi.
bu kişiler sizi de çocuklarınızı da seviyor, bununla beraber çocuğunuza sizin kadar tahammüllü olmayacağı gerçeğini yadsımayın. iş sizde bitiyor.
Çok yoruldum ve rahatsız oldum, kendimi sıkmaktan başım çatladı. Halasına evin yokmu senin evine gitsene diyesim geliyorBence abartılı davranıyor alınmakta haklısınız
Kayınvalidenize rahatsız olduğunuzu belirtin veya halasına şakayla karışık söyleyin derim
Kayınvalideniz sizi çağırdığında görümcenizin gelip gelmeyeceğini sorup çok uyarıyor çocukları ben huzursuz oluyorum sen gel diye konuşunÇok yoruldum ve rahatsız oldum, kendimi sıkmaktan başım çatladı. Halasına evin yokmu senin evine gitsene diyesim geliyor
benim huyumu biliyor. Bende pimpirikliyim rahat bir anne olsam belki söylenir. Ama o da der rahat olsun torunlarım diye.Belki kv arkadan söylenmiştir bi kere görümcede onun adına müdahale ediyordur.
Bi süre gitmeyin siz çağırın
Ya da gidince çocukların oturarak oynayacağı oyun kursanız.
o illaki orda olacak görümcem de annesinin apartmanından ev aldı. O an ağzıma ne gelirse söylicem bidahaKayınvalideniz sizi çağırdığında görümcenizin gelip gelmeyeceğini sorup çok uyarıyor çocukları ben huzursuz oluyorum sen gel diye konuşun
Halasına da ben bakıyorum çocuklara sen rahat bırak merak etme deseniz
Çok sinir olurdum bende olsam
Siz benim yazdığım hiçbişeyi anlamamışsınızki.Yorum yazmayın zaten çocuklarımda çocuklarım diyosunuz empati yapmıyorsunuz.Çocuklarım anlattığınız özellikte çocuklar olsaydı buraya çocuklarımla başedemiyorum diye bir konu açardım, halamızı suçlayıcı konu değil. Ayrıca çocuklarımız anneanne babaanne evinde de rahat edemeyeceklerse artık size yorum yapamicam
Aynen bunu yapmayı düşündümAğzına çarpılası bir görümceymiş
E ben öyle bişey görmedim!!.İlerleyen sayfalardada toplarız demiş.Belki uyarıyor çocuklar devam ediyor,yada evi toplamadan gidiyor.Babaannenin evi diye döküp batırıp gitmekmi lazım?kendi çocuklarının evi dağıtmaya hakkı var babaannenin kızının uyarmaya hakkı yok öylemi?E toplayıp uyarıyormuş zaten koni sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?