Selam kızlar benim 3 yillik bir iliskim var iyi kotu bi sekilde gidiyoruz. Ikimizde ayni siniftayiz ve 21 yaşındayız. Sinava hazırlanıyoruz. Erkek arkadasimin ailesinin borclari var ve ataninca bu odemek istiyor. Buraya kadar sorun yok cunku ben zaten bunu en basindan beri biliyordum. Sorun su ki atancam borc odiycem abimi evlendircem cok isim var dedi. Bemde sinirlendim niye sen evlendiriyosun dedim o da para mi var askerden gelince ise gircek sonra da evlenecek tabi dedi. Ben dedim ortada aday bile yok ben 3 senesir bekliyorum daha kac yil bekliycem borcudlydu para biriktirmeseiydi bide onu evlendirmeni mi beklim dedim evlensin kendi kendine dedim sen olsan kardesini evlendirmez misin dedi bende kendine guveniyosa bi ise kalkissin yoksa evlenmesin dedim ben ailelerin bile yardim etmesine karsiyim dedim oldu dedi ya alah askona siz soyleyin okul bitecek 22 borc 3 sene odenecek 1 yil para biriktirecek zaten yas 26 olouor 10 senelik iliskiden sonra anca evlenecektik bide abisini araya soluyor 2 senede onun icin beklerim dedim sende gelir benim 2. Cocuga takarsin altini takarsin dedim. Neyse ya sinav a bakalim bunlari sonra dusunuruz dedi. Simdi ben ne yapayim yani