- 26 Eylül 2015
- 75
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gokturkce90
-
adamın simdiden planı ailesinin borcunu ödeyip abisini evlendirmek sanada 5 sene sonra zaman kalırsa bakar bence iliskini gözde gecir kendi hayalları olmayan biri cıktıgın kisiSelam kızlar benim 3 yillik bir iliskim var iyi kotu bi sekilde gidiyoruz. Ikimizde ayni siniftayiz ve 21 yaşındayız. Sinava hazırlanıyoruz. Erkek arkadasimin ailesinin borclari var ve ataninca bu odemek istiyor. Buraya kadar sorun yok cunku ben zaten bunu en basindan beri biliyordum. Sorun su ki atancam borc odiycem abimi evlendircem cok isim var dedi. Bemde sinirlendim niye sen evlendiriyosun dedim o da para mi var askerden gelince ise gircek sonra da evlenecek tabi dedi. Ben dedim ortada aday bile yok ben 3 senesir bekliyorum daha kac yil bekliycem borcudlydu para biriktirmeseiydi bide onu evlendirmeni mi beklim dedim evlensin kendi kendine dedim sen olsan kardesini evlendirmez misin dedi bende kendine guveniyosa bi ise kalkissin yoksa evlenmesin dedim ben ailelerin bile yardim etmesine karsiyim dedim oldu dedi ya alah askona siz soyleyin okul bitecek 22 borc 3 sene odenecek 1 yil para biriktirecek zaten yas 26 olouor 10 senelik iliskiden sonra anca evlenecektik bide abisini araya soluyor 2 senede onun icin beklerim dedim sende gelir benim 2. Cocuga takarsin altini takarsin dedim. Neyse ya sinav a bakalim bunlari sonra dusunuruz dedi. Simdi ben ne yapayim yani
Öğrenciden para istemekte neyin kafasıysa. Fikrim bu yönde ama sizin müdahale hakkınız yok maalesef. Sizi ilgilendirmez çünkü. İlişkinizi etkiliyorsa konuşun bana yansıtma deyin.Yok ya kendini ailesine adamis bizimki ariyolar para istiyorlar yok diyemiyor gonderiyor ogrenci haliyle
cunku zamaninda calismis para biriktirmis biliyorlar parasi oldugunuÖğrenciden para istemekte neyin kafasıysa. Fikrim bu yönde ama sizin müdahale hakkınız yok maalesef. Sizi ilgilendirmez çünkü.
ayrıl bu ilerde degısmezcunku zamaninda calismis para biriktirmis biliyorlar parasi oldugunu
Dediğim gibi ailesiyle onun arasında bu konu. İşiniz çook zor ayrıca söyleyeyim. O beklentiler İşgüç sahibi olduğunda dahada artacak.cunku zamaninda calismis para biriktirmis biliyorlar parasi oldugunu
O sekilde yansitmiyor ki benim yaptigim bisey batiyor ona sinirleniyorÖğrenciden para istemekte neyin kafasıysa. Fikrim bu yönde ama sizin müdahale hakkınız yok maalesef. Sizi ilgilendirmez çünkü. İlişkinizi etkiliyorsa konuşun bana yansıtma deyin.
peki kendimi söyledi ailemin hırsını senden çıkarıyorum diye. Sizin varsayımınız mı yoksa? Belki ailesiyle alakası yoktur karakteri öyledirO sekilde yansitmiyor ki benim yaptigim bisey batiyor ona sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?