Abim evlenmeden ben evlenemem...

Gokturkce90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
75
38
3
35
Selam kızlar benim 3 yillik bir iliskim var iyi kotu bi sekilde gidiyoruz. Ikimizde ayni siniftayiz ve 21 yaşındayız. Sinava hazırlanıyoruz. Erkek arkadasimin ailesinin borclari var ve ataninca bu odemek istiyor. Buraya kadar sorun yok cunku ben zaten bunu en basindan beri biliyordum. Sorun su ki atancam borc odiycem abimi evlendircem cok isim var dedi. Bemde sinirlendim niye sen evlendiriyosun dedim o da para mi var askerden gelince ise gircek sonra da evlenecek tabi dedi. Ben dedim ortada aday bile yok ben 3 senesir bekliyorum daha kac yil bekliycem borcudlydu para biriktirmeseiydi bide onu evlendirmeni mi beklim dedim evlensin kendi kendine dedim sen olsan kardesini evlendirmez misin dedi bende kendine guveniyosa bi ise kalkissin yoksa evlenmesin dedim ben ailelerin bile yardim etmesine karsiyim dedim oldu dedi ya alah askona siz soyleyin okul bitecek 22 borc 3 sene odenecek 1 yil para biriktirecek zaten yas 26 olouor 10 senelik iliskiden sonra anca evlenecektik bide abisini araya soluyor 2 senede onun icin beklerim dedim sende gelir benim 2. Cocuga takarsin altini takarsin dedim. Neyse ya sinav a bakalim bunlari sonra dusunuruz dedi. Simdi ben ne yapayim yani

Bu kadar uzun vadeli plan yapmayın , ne gelirse başımıza hep '' öyle mi olacak , böyle mi olacak '' diye doğmamış çocuğa don biçmemizden geliyor zaten .

Hele bir atansın , evlenmek istiyorsa abisini falan beklemez görürsün , aus demişti dersin

Neden kardesine yardim etmesinmis? 3 senelik iliskisi var diye dusuncelerine degistirecek diye bir sey yok. Kusura bakmayin ama erken yasta evlenme merakini anlamiyorum. Evlenmeyen pisman evlenen bin pisman..

henüz öğrencisiniz,sevgili olabilirisiniz ama ne sözlüsünüz ne nişanlı,yaşınız 21,bide çocuğun ailesine gönderdiği paraya takmışsınız,sizdenmi alıp göderiyor ailesine parayı peki,bu kadar sıkıntı yapıcak bir durum göremedim,siz önce bir okulunuza odaklanın ,sonra ayaklarınızın üzerinde durun bakalım ,ondan sonra evlilik planları yaparsınız,kimin yarın ne olacağının garantisi mi var.

adamın simdiden planı ailesinin borcunu ödeyip abisini evlendirmek sanada 5 sene sonra zaman kalırsa bakar bence iliskini gözde gecir kendi hayalları olmayan biri cıktıgın kisi

Ama o gönderdiği para yuzunden burda zor durumda kaliyor ve sonra sinirleniyor hep gergin bir iliskimiz var bu yuzden zaten erken evlenme merakim da yok 27 uasindan inve evlenmeyi düşünmüyorum

Yok ya kendini ailesine adamis bizimki ariyolar para istiyorlar yok diyemiyor gonderiyor ogrenci haliyle
Öğrenciden para istemekte neyin kafasıysa. Fikrim bu yönde ama sizin müdahale hakkınız yok maalesef. Sizi ilgilendirmez çünkü. İlişkinizi etkiliyorsa konuşun bana yansıtma deyin.

Boyle bir tiple evlenmezdim ben, saniyormusun evlenince hersey bitecek hayir. Yine yok aileme yardim bilmem kime yardım ailesine para yedirip duracak.Burada kendisi kiradayken ailesine ev alıp borca tipler gordum ben seninkide aynı sey ogrenci haliyle kendi sıkısıkken hayir diyemiyorsa çekecegin var .Bu adam ailemde ailem diye ömrünü yer sen sene hesaplayacagina önce bunu dusun 10 seneye kim öle kim kala

ailesinin borçlarına yardım etmek istemesini anlarım da, komple abisini evlendirmek nedir?
memur olmayacak mı bu?yoksa şirketin başına mı geçiyor bu bolluk nerden..
bence restini çek baştan, yoksa da zamanını harcama boşa.

Daha ortada ciddi bir şey yok bu kadar ailesine karışmanıza anlam veremedim. Evlenmeden bu kadar karışıyosanız evlendiğinizde ne olur kimbilir. Hadi nişanlanmış olsanız neysee , karışma hakkı bulursunuz kendinizde. Doğmamış çocuga don biçmek sizinki. Daha ne olcağınız bile belli değilmiş.

Siz onu seviyor musunuz ? Onunla beraber olmaktan mutlu musunuz ? Ondan emin misiniz ? O zaman niye bu kadar sorun ediyorsunuz evliliği. Belki de size zarf atmıştır beni bekler mi beklemez mi diye . Diyelim ki gerçekten de uzun zaman sonra evlenebileceksiniz. Çok mu önemli yani evlenmek. Ondan ayrıldınız diyelim mutlu olabilecek misiniz başkasıyla evlenseniz? Bence amacınız evlenmekten çok , bir gün mutlaka hayatınızın sonuna kadar beraber yaşamak istediğiniz adamla evlenmek olsun. Böyle şeyleri kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…