Abim evlenmeden ben evlenemem...

Bence evlenmeye varmaz bu ilişki
sen başka birini bulur evlenirsin gibi zamane kızlar kariyerden çok evlenme merakında
Yok ataninca yuksek lisan da dusunuyorum benim derdim madem evlenmeyi dusunuyor o zaman para biriktir sacma saga sola bana gelince ne gerke var ona buna ailesine gelince yoktan var ediyor

Abisi calismiyor cunku su an askerden gelince asgari ücretle masil evlensin diyor minnet falan yok babasi abisini sacma sapan bi bolumde okuttu 2 yil buna gelince bekliyorlar bundan iste evlenmek zaten su an mümkün degil

canım asgari ücretle çalışanları kardeşi mi evlendiriyor

babası evlendirsin

bir de siz net bilirsiniz maaşı da,asgari ücret 1000 Tl ise öğretmen maaşı da 2300 civarı yani

sanki adam 20000 kazanacak da abisine verecek

Evlenince de yardim ederim diyor

Aman benimkide ev araba almadan evlenmek istemiyor. Borç ödeme sıkıntısı yaşamamı istemiyormuş. Evi arabayı üstüne yapayım sen keyfine bak diyor bana. Ama ben beklemek istemiyorum.

Sagolun hanimlar yorumlariniz icin bi bakalim gittigi yere kadar su an iyiyiz ama nu tur konular gundeme gelince bakalim ne olacak boyle biseybyuzunden bırakmak istemiyorum ama dediklerini yapacak gibi olursa o zaman ayrilir yollarimiz

Ailesiyle hayatta mesafe koyamayiz anne kuzisudur biraz annesi oglu universite kazandi alissin diye 3 ay yaninda kaldi hemde teyzesinin evimde kaliyodu
Şu an mesafe koymasını bekleme zaten daha çok genç , kendi mesleğini eline alınca o da ailesiyle yaşamak onlardan emir almak istemeyecektir.

Bakalim artik zaten su an sinava odakliyim ama bu konu daha simdiden canimi sikti
Anlıyorum seni çok normal canının sıkılması ama öncelikli hedefin her zaman kendin olsun, kendine odaklan, kendi geleceğini kur, sevgilin de gerçekten senin yanında yer almak isterse mutlaka alacaktır bahanelere yer vermeyecektir.

aynen katılıyorum

Siz bu zamanda bu hareketleri batmaya başladıysa ilerisini düşünemiyorum.. Hakkınızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…