Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Evet sorunlu bir evliligi vardi yengemle anlasamiyorlardi ve ayrilma karari aldilar ama bu surecte aklinda gorumcem vardi ve ben hep bunun icin abime defalarca kizdim. Fakat elimden bisey gelmyordu bayram dolayisiyla bana kalmaya geldiklerinde daha cok gorusme firsati oldular ve yengem zaten ayrilma,karari alip coktan evini terk etmisti..Demek ki abiniz evliyken de aklında görümceniz varmış.
Sizin evliliğiniz neden etkilensin ki, kapılar kapanınca herkes kendi hayatına bakar.
Bence karışmayın siz bilirsiniz hayırlısı olsun deyin, koskoca insanlar neticede.
Görümce de razıysa hayırlısı olsun, hem görümce hem yenge.
kocan ve kv güven vermiyor bana pek.Evet sorunlu bir evliligi vardi yengemle anlasamiyorlardi ve ayrilma karari aldilar ama bu surecte aklinda gorumcem vardi ve ben hep bunun icin abime defalarca kizdim. Fakat elimden bisey gelmyordu bayram dolayisiyla bana kalmaya geldiklerinde daha cok gorusme firsati oldular ve yengem zaten ayrilma,karari alip coktan evini terk etmisti..ben istemiyorum aslina bakarsaniz. Yengemle barismalarini istiyorum ama bu mumkun degil ikisi de istemiyolar. Ve abimin akli gorumcemde
Evet canim ben sozluyken de nisanliykende tam hayalimdeki kadin derdi ama o zmaanlar evliydi ayrilmak istiyodu ama gorumcem ayrilmasinda cok buyuk etki yaratti diyebilirim. Belki gorumcem olmasaydi ayrilmazdi yani cesaret edemezdi ayrilmaya.. en azindan duzenini yikmazdiBenim anlamadığım abin yeni ayrılmış eşinden de sen sözlüyken nişanlıyken falan da evliyken mi göz koymuş görümcene.
Ben olsam,dusunurum. Hatta benim aralarini yaptigimdan bile suphelenebilir ama kesinlikle oyle bisey yok asla boyle biseye araci olmadim olmamdaAbin yeni boşanmış . Umarım eski eşi " demek arkamdan çoktan birini bulmuşlar diye " düşünmez .
Evliliğin etkilenir mi ?
Bu biraz ne kadar yakın oturacağınız , ne sıklıkta görüşeceğiniz , abinin iyi bir eş olup olmayacağı ile alakalı.
Senlik bi durum yok aslında ama .
Aynen oyle oldu diyebilirim... ayrilmak istiyordu yengemden yillardir soyler durur fakat gorumcem bu olayi hizlandirdi ve gorumcem olunca ayrilma kararinda daha cesaretlendi... ben asla olumlu degilim cunku zaten sallantida evliligim varken daha cok aile baglari gucleniyor bilmiyorum haklarinda hayirlisi olaun. Bide ben eski yengemi cok seviyorumAbin bi evlilik bitmeden öbürünü ayarlıyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?