Abim görümcemle evlenmek istiyor .. evliligim etkilenir mi

Canim sadece basliktan yola cikarak soyluyorum yuzde 90 etkilenir simdi hersey cok iyi gorunur ama ilerde en ufak bi sorunda iki tarafin evliligide yikilma noktasina gelir ben bunu cok gordum ailemdede yasadik

Sadece sizin değil onlar evlenirse onlarinda evlikikleri etkilenebilir
Böyle iki taraflı evliliklere pek sıcak bakmıyorum

Canim sadece basliktan yola cikarak soyluyorum yuzde 90 etkilenir simdi hersey cok iyi gorunur ama ilerde en ufak bi sorunda iki tarafin evliligide yikilma noktasina gelir ben bunu cok gordum ailemdede yasadik
Cok dedimse de dinletemedim insallah esimin ailesi sicak bakmaz da boyle bisey olmaz

bencilce bir yaklasiminiz var

benm aklim daha cok nasil görümcenizi sorduğu?? adam o zmn ewli değilmiydi? ewliyse nasıl bi karakter?? nyseee. etkilemez bu konularda tarafsız yorumlar yap bi sorun çıksa bile...

benm aklim daha cok nasil görümcenizi sorduğu?? adam o zmn ewli değilmiydi? ewliyse nasıl bi karakter?? nyseee. etkilemez bu konularda tarafsız yorumlar yap bi sorun çıksa bile...
Evliydi evet ama bana hep soruyordu.. 7 yillik evlilikleri gorumcem yokkende hep sallantidaydi hep birbirlerinden nefret ediyolardi ama cocuk buyusun diyolardi ama gorumcem ortaya cikinca abim bosanma isini hizlandirdi. Aldatmadi sevmedigini ayrilmak istedigini soyledi yengemde kabul etti

o aralarda herkesten gizli görümcenle işi pişirmiş olmasın siZden gizli aşk yaşamışlar

bencilce bir yaklasiminiz var
Hayir bencilce bi yaklasimim yok. Rvliligim zaten problemlikv ve ailesine mesafe koymaya calistikca dahacok icli disli olucaz . Bu 1)

Abim kendi kizina babalik yapmazken gorumcemin iki kizina babalik yapcak buda 2)

Eski yengem benim aralarini yaptigimi dusunup yigenimi gostermeyecek ve bana,dusman buyutcek buda 3)

Abim ilerde cok pisman olucak buda 4)

Ben ayrilmaya kalksam abim yuzunden hep gorusmek zorunda kalicam buda 5)

Bizim sorun onlari, onlarin sorun karis karisma farketmez bizi bulcak buda 6)

Bencillik degil bu

o zaman dua edin hayirlisiyla olsun hayirli degilse olmasin diye

Bi sorun olmaz he belki soyle bisey olur yarin obur gun bi anlasmazlik olursa ailelerin tutumlari veya tavirlari nasil olur onu bilemeyiz. Ama iliskilerine karismadikca ve mesafeyi tuttugun surece bisey olacagini zannetmiyorum. Herkesin yuvasi kendine sonucunda

Görümceye soran yok sanırım. Eşiniz için ok, kV için ok. Siz bile kendi acinizdan degerlendiriyorsunuz ama görümce istiyor mu ne düşünüyor yazdiklarinizdan Bell olmuyor. Bilemedim. Boşanmış 2 çocuk annesi bir kadın sanki onun söz hakkı yokmuş gibi geldi.

Neyse gorumcenin de istediğini düşünüyorum bilemiyorum tabii. Ama eski yenge olayı duyunca çok garip olacak. Oooouuuvv. Yeni ayrıldılar demişsin. Ne kadar oldu? Boşanma tam gerçekleşti mi? Eger gerceklesmediyse bence beklesinler yoksa bu işe çok fena taş konulabilir.

Abin evliyken nasil gorumcene o gozle bakmis?? Bana cok tuhaf geldi.
Gorumcenin yerinde olsam boyle birini kabul etmezdim. Tabi kendi bilecekleri iş..

Nasıl yani bir ilişkileri varmıydi? Abin nasıl bu kadar emin gorumcenin ok diyecegine

Sizden çok görümcenizin düşünmesi sorun etmesi gerekir.Acaba 2.evliliğim çocuklarıma iyi babalık yapar mı,anlaşamazsak abimin evliliğine etkisi olur mu diye.Eğer O uygun görürse bir sorun çıkmaz bana göre .

Ben mi fenayim? Eger kv yada kocam beni sinir ederse doldurup gorumcemin üstüne salarim. Abinle aranı iyi tut. Senin yanında olsun. Sana kötü davrandiklarinda bilsinler ki onların kızına da kötü davranilacak. Olayları lehine çevir. Kocan da kvde de uyuz tiple çünkü. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…