- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
Canim sadece basliktan yola cikarak soyluyorum yuzde 90 etkilenir simdi hersey cok iyi gorunur ama ilerde en ufak bi sorunda iki tarafin evliligide yikilma noktasina gelir ben bunu cok gordum ailemdede yasadikMrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Cok dedimse de dinletemedim insallah esimin ailesi sicak bakmaz da boyle bisey olmazCanim sadece basliktan yola cikarak soyluyorum yuzde 90 etkilenir simdi hersey cok iyi gorunur ama ilerde en ufak bi sorunda iki tarafin evliligide yikilma noktasina gelir ben bunu cok gordum ailemdede yasadik
Insallah,aksam,bu konu acildiginda olumsuz sonuclanirSadece sizin değil onlar evlenirse onlarinda evlikikleri etkilenebilir
Böyle iki taraflı evliliklere pek sıcak bakmıyorum
bencilce bir yaklasiminiz varMrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Evliydi evet ama bana hep soruyordu.. 7 yillik evlilikleri gorumcem yokkende hep sallantidaydi hep birbirlerinden nefret ediyolardi ama cocuk buyusun diyolardi ama gorumcem ortaya cikinca abim bosanma isini hizlandirdi. Aldatmadi sevmedigini ayrilmak istedigini soyledi yengemde kabul ettibenm aklim daha cok nasil görümcenizi sorduğu?? adam o zmn ewli değilmiydi? ewliyse nasıl bi karakter?? nyseee. etkilemez bu konularda tarafsız yorumlar yap bi sorun çıksa bile...
o aralarda herkesten gizli görümcenle işi pişirmiş olmasınEvet sorunlu bir evliligi vardi yengemle anlasamiyorlardi ve ayrilma karari aldilar ama bu surecte aklinda gorumcem vardi ve ben hep bunun icin abime defalarca kizdim. Fakat elimden bisey gelmyordu bayram dolayisiyla bana kalmaya geldiklerinde daha cok gorusme firsati oldular ve yengem zaten ayrilma,karari alip coktan evini terk etmisti..ben istemiyorum aslina bakarsaniz. Yengemle barismalarini istiyorum ama bu mumkun degil ikisi de istemiyolar. Ve abimin akli gorumcemde
Hayir bencilce bi yaklasimim yok. Rvliligim zaten problemlikv ve ailesine mesafe koymaya calistikca dahacok icli disli olucaz . Bu 1)bencilce bir yaklasiminiz var
Yok sanmam. Abimde benden bisey saklamaz gorumcemdeo aralarda herkesten gizli görümcenle işi pişirmiş olmasınsiZden gizli aşk yaşamışlar
o zaman dua edin hayirlisiyla olsun hayirli degilse olmasin diyeHayir bencilce bi yaklasimim yok. Rvliligim zaten problemlikv ve ailesine mesafe koymaya calistikca dahacok icli disli olucaz . Bu 1)
Abim kendi kizina babalik yapmazken gorumcemin iki kizina babalik yapcak buda 2)
Eski yengem benim aralarini yaptigimi dusunup yigenimi gostermeyecek ve bana,dusman buyutcek buda 3)
Abim ilerde cok pisman olucak buda 4)
Ben ayrilmaya kalksam abim yuzunden hep gorusmek zorunda kalicam buda 5)
Bizim sorun onlari, onlarin sorun karis karisma farketmez bizi bulcak buda 6)
Bencillik degil bu
kendiniz soyluyorsunuz etrafra herkes iyi gibi problemli sizsiniz gibiYok sanmam. Abimde benden bisey saklamaz gorumcemde
Aynen tek problemli benim.kendiniz soyluyorsunuz etrafra herkes iyi gibi problemli sizsiniz gibi
Evet canim ben sozluyken de nisanliykende tam hayalimdeki kadin derdi ama o zmaanlar evliydi ayrilmak istiyodu ama gorumcem ayrilmasinda cok buyuk etki yaratti diyebilirim. Belki gorumcem olmasaydi ayrilmazdi yani cesaret edemezdi ayrilmaya.. en azindan duzenini yikmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?