Abim görümcemle evlenmek istiyor .. evliligim etkilenir mi

İnsanlığın çivisi çıktı gerçekten, adam evli haliyle nasıl kız istemeye gider?
Sevmiş olmasını bi derece anlıyorum, baktı unutamıyor, karısını da kandıramadı (?!) boşanma kararı aldı falan ama daha bitmeden bu ne acele değil mi? Diğer taraftan abiyi vazgeçirme çabasını da anlamıyorum. Madem bu kadına aşık, kendi karısına dönmesini beklemek de haksızlık değil mi o kadına? ben istemezdim şahsen başkasına aşık kocamın başkası için beni terkedip sonra onunla olmadı diye geri dönmesini... Yok her türlü karmaşık bir ilişki ağı, çözümleyenedim açılcası...

Abin evliyken nasil gorumcene o gozle bakmis?? Bana cok tuhaf geldi.
Gorumcenin yerinde olsam boyle birini kabul etmezdim. Tabi kendi bilecekleri iş..

Aynen.. çoğunluğa masum gelmiş ama :/ gözü dışarda biri sonuçta. Gorumceyle de anlaşamasa başka biri ilgisini çekecek demek ki

evliliğini etkiler, evlenmeseler iyi ama evleneceklerse bile sen hiçkarışma

etkilenip etkilenmeyeceğini yaşamadan bilemeyeceksin sanıyorum.

Kendi evliliğinizle bağımsız bakmak gerek.

Herkesin yuvası ayrı.

Ama ben çok doğru bulmazdım yarın kötü olunur. Abini istemezler,görümcenle sorun olur belli mi olur yansır bunlar tabi ki ben bu kadar aile karışmasını doğru bulmuyorum

Benim evliliğim etkilenmesin diye abinin tam istediği kızla evlemesine sıcak bakmamak bana bencilce geliyor. Hepsini karşıma alırım, siz benim canım ciğerimsiniz, ama bir sorun olursa araya giremem biriniz abim biriniz görümcemsiniz, umarım çok mutlu olursunuz diyip konuyu kapatın bence

hayırlısı olsun derdim. ne yapılır. herkes seviyor abinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…