Gorumcem kotu biri degil abimle de cok guzel olurlar..görümcemle sorunum yok iyi bi insan diyosun, abinde ailede sevilen sayılan biriymiş, ne zararları olabilir ki sana hatta bakarsın o kadar iyi olurlar ki sizede örnek olur
Bende oyle dusunuyorum ..abin bence evliykende aklı görümcende oldugu icin anlasamadıgını öne sürüyo yengen icin hayırlısı olmus.
Gorumcem kotu biri degil abimle de cok guzel olurlar..
Fakat eski yengem yigenimi bana hayatta gostermez ve dusman olur benim aralarinin yaptigini dusunur..
Sonra abimle gorumcem aradinda bi tatsizlik ciksa kv bana dusman olurbana lafsokar .
Kv nin huyu boyle. Bilmiyorum keske yengem hicgitmeseydi ve boyle bi durum olmasaydi. Insallah hayirlisi olur. Asla karismam
haaklısınBende oyle dusunuyorum ..
Yengemle gorumcemi yanyana koysan,inan yengem daha guzel ve daha cilveli daha neseli .. ama abim salaklik yapiyor. Ama sen soylesen kiskandi derler. Karismiyorum. Ne hali varsa gorsun. Gorumcem de kotu bi insan degil ama onun iki kizina babalik yapacak onlari yanina alacak kendi kizi baska sehirde yasayacak. Abim neden bukadar salak ki kendi kizi baskalarinin elinde kalcak o gorumcemim kizlarina babalik yapcak. Ben uzuluyorum yengem ve yigenim icin
Belkidecanım sen şuan olmamış şeyler için vesvese yapıyorsun
Belkide
Kusura bakmayın ama abiniz çok bencil bir insanmis. Daha evliyken gorumceniz için yuvasını yokmuş adam. Üstelik kendi kızını da dusunmemis. Baksanıza görümcem olmasa boşanmazdi diyorsunuz. Abinin yaptığı şey çok ayıp! Ne demek daha evliyken "tam bana göre bir kiz" demek.abiniz karaktersiz ve umursamaz bencil biri.Evet canim ben sozluyken de nisanliykende tam hayalimdeki kadin derdi ama o zmaanlar evliydi ayrilmak istiyodu ama gorumcem ayrilmasinda cok buyuk etki yaratti diyebilirim. Belki gorumcem olmasaydi ayrilmazdi yani cesaret edemezdi ayrilmaya.. en azindan duzenini yikmazdi
Insallah canim benim...Kusura bakmayın ama abinin çok bencil bir insanmis. Daha evliyken gorumcenizle için yuvasını yokmuş adam. Üstelik kendi kızını da dusunmemis. Baksanıza görümcem olmasa boşanmazdi diyorsunuz. Abinin yaptığı şey çok ayıp! Ne demek daha evliyken "tam bana göre bir kiz" demek.abiniz karaktersiz ve umursamaz bencil biri.
Bu olaya siz hiç karışmayin bence.cunku kendi ailesini colugunu çocuğunu düşünmeyen seni hiç düşünmez. Eşinle ve kv.denle güzelce konuş. Onların aralarındaki problemin seni etkilememesi gerektiğini anlat.abine de söyle seni dahil etmesin olaylara. Umarım huzurun bozulmaz hiç canım ya...
Cok mantikli. Aynen boyle yapicam tesekkur ederimEvliliklerine karışmak size düşmez. Ama kendi evliliğinizin sarsılmaması için ilişkileri iyi yönetmelisiniz. Bir kere baştan hiç birşey başlamamışken onların ayrı sizin ayrı aileler olduğunuzu, onların iyi ya da kötü olmalarının sizin sorumluluğunuz olmadığını açıkça ifade etmelisiniz. Evlenirlerse şayet, hiçbir şekilde aile içi mevzulara karışmayın. Ne iyisine, ne kötüsüne. Olur da tartışırlarsa yorum bile getirmeyin. Yardım isterlerse geçiştirin ya da "Siz yetişkin insanlarsınız, bu konuya müdahale etmek bize düşmez" tarzında cevaplar verin. Eşinize de aynı şeyi söyleyin. Bu şekilde evliliğinizi bu yeni ilişkinin gel-gitlerinden korumanız mümkün diye düşünüyorum.
Oyle yapicam canim uzak durucam.. ne isterlerse yapsinlar benim basim agrimasin. Ben yigenim ve yengem icin uzuluyorum. Aldatma falan yok tabi ortada sevgisi bitti ve soyledi yengemde sevmedigini soyledi ayrilik karari aldilar fakat gercekten zorAbine de kızamıyorum sonuçta aldatmamış, sevgisi bitmiş, gönlü başkasına kaymış ve doğru olanı yapmış, ayrılmış.
Üzüldüğüm tek nokta kendi kızına etmeyeceği babalığı başkasının kızlarına edecek olması. Ama bu konuda da ne yapılabilirdi başka bilemiyorum.
Bir de sen istemesen ne olacakki? Evlenecekleri varsa evlenecekler. Sen uzak dur sadece, hiçbir şeye karışma.
Oyle yapicam canim uzak durucam.. ne isterlerse yapsinlar benim basim agrimasin. Ben yigenim ve yengem icin uzuluyorum. Aldatma falan yok tabi ortada sevgisi bitti ve soyledi yengemde sevmedigini soyledi ayrilik karari aldilar fakat gercekten zorhayirlisi olsun
Calisiyordu ama simdi ailesinin yanina dondu orda calisir mi bilmiyorum nafaka vericek hem kizina hem ona.Zor tabi bir yuva yıkılıyor kolay değil. Yengen çalışıyor mu? Abin yengene nafaka verecek mi?
Aynen canim cok sagol :)canım bu konuyla ilgili yüzlerce, hatta binlerce senaryo yazılabilir. olmamış şeyler üzerinde düşünüp, üzülme bence. senlik bir şey yok, ikisi de yetişkin insan. sen aralarını yapmamışsın, yengene laf etmemişsin, her şey olacağına varır. bol bol dua et, rabbim her iki taraf için hayırlıysa nasip etsin de ve geç. olur, olmaz ne yorum yaparsan yap, oklar sana döner. sana sorulsa bile, hakkınızda hayırlısı olsun, ben zurnanın son deliğiyim, bana laf düşmez de bence. politik ol yani.
hakkınızda, haklarında hayırlısı olsun.
Calisiyordu ama simdi ailesinin yanina dondu orda calisir mi bilmiyorum nafaka vericek hem kizina hem ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?