- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Gorumcem konu arasinda gectifinde abin cok iyi birine benziyor keske esiyle anlassalardi onunda kismeti yokmus gibilerinden konusmustu.. gprumcem evlenmek istiyor hangi talibi ciksa degerlendiriyor bu sebepten abimi duysa hayatta hayir demez gibime geliyo
double gorümceleranaa hakkateeen.. işe baak
Vallahi konu sahibinin eşine o kadar çok kizdim ki...yazmış bulundum. Sanırım bu adama iyilik yaramaz diye düşünüyorum. :-( Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız ama bu forumda şunu gördüm; bu erkeklere iyilik yaramıyor. En azindan birçoğuna.ay sen fenasın arkadaşım. ben asla benim yüzümden tek bir insanoğlu üzülsün istemem. neden benim aile sorunumu başkasına patlatayım ki.. yani herkes sizin gibi düşünmez ve düşünmesin de inş.
Vallahi konu sahibinin eşine o kadar çok kizdim ki...yazmış bulundum. Sanırım bu adama iyilik yaramaz diye düşünüyorum. :-( Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız ama bu forumda şunu gördüm; bu erkeklere iyilik yaramıyor. En azindan birçoğuna.
Görümcenin görümcesi olucan
Böyle düşünmeyin kendinize de abinize de haksızlik yaparsınız burda okuyoruz iyi bir "eş değil ama harika bir baba" sözünü çok duyuyoruz konularda.ve çok biliyoruz aynı evde düşman gibi yaşayan anne babalar için keşke ayrılsalardi diyen evlatlarıHayirr beni yanlis anladiniz o cocuklara babalik yapmasindan cok kendi cocuguna hasret kalmasina uUldum. Insan kendi cocuguna,bakmazken (manevi anlamda yaninda olmazken) baskasinin cocuklarina nasil babalik yapabilir ki
Dünde sormuştum ama cevap vermediniz. İkiside resmi olarak boşanmadı mı?Arkadaslar gelisme var :) gorumcemin eski esi cocuklarini gorme bahanesiyle ara ara gorumcemle konusuyordu dun aksam da cocuklara alisveris yapalim sende gel demis gorumceme. Gorumcemde mutlu oldu barisiriz belki diyerek ...
Ve esimle birlikte biz de abime bu konuyu acip isteme olayini ertele eski esiyle barismak istiyor dedik . Eski esiyle barismasini daha cok isteriz cunku cocuklar var ortada... boylelikle bnm evliligimde etkilenmez abimde belki bu sure icinde kafasi dank eder de karisina doner :)
Abisi bosanmamis ama gorumceyi bilmiyorumDünde sormuştum ama cevap vermediniz. İkiside resmi olarak boşanmadı mı?
Gorumcem resmi olarak bosanali 5 yil olmustu ama eski esiyle cocuklar icin surekli iletisim halindeydi.. bugun haber geldi eski esi barismak istiyomus.Dünde sormuştum ama cevap vermediniz. İkiside resmi olarak boşanmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?