Söylersem büyük tepki alacağım ama bu şuan umurumda değil. Sevgilisine nasıl ulaşacağım onu bilmiyorum malesef kendisiyle ilgili hicbirsey bilmiyorum çünkü.Lütfen söyleyin, bizzat siz söyleyin gerçeği.
Bütün aile yüzünüze tükürecek olsa da!
Bu vicdan azabıyla yaşanılır mı?
Yazıklar olsun başkasının evladına kendi evladı düzelir diye kıyanlara!
Instagram ismini verin bana
Ona tek cümle yazayim.
Sevgilin kumar bağımlısı. Ailesi senden gizliyor yazıp göndereyim.
Ne beni tanırlar. Ne de benim sizinle olan alakamı bulurlar. Abin benimle iletisime geçmek isterse de basarım engeli.
Bu kadar basit.
Söylersem büyük tepki alacağım ama bu şuan umurumda değil. Sevgilisine nasıl ulaşacağım onu bilmiyorum malesef kendisiyle ilgili hicbirsey bilmiyorum çünkü.
Kızla ilgili şuan hicbirsey bilmiyorum, sadece adını biliyorum. Abimin sosyal medya hesaplarına o yüzden baktım belki bir paylaşımından bulurum kızı diye ama bulamadım, yoksa mesaj atacaktım bende.Instagram ismini verin bana
Ona tek cümle yazayim.
Sevgilin kumar bağımlısı. Ailesi senden gizliyor yazıp göndereyim.
Ne beni tanırlar. Ne de benim sizinle olan alakamı bulurlar. Abin benimle iletisime geçmek isterse de basarım engeli.
Bu kadar basit.
Sessiz kalmayacagım kesinlikle en kötü tanışmada kıza direk söylerim ama ben istemiyorum ki iş oraya varmadan bilsin. Annem şuan bir umutla yaklaşıyor ama o eve gidip kız öğrenirse çok üzülecek şuan ne kadar yanlış yapıyor olsa da daha fazla üzülsün istemiyorum abimle ilgili bir konuda, yıllardır çok yıprandı çünkü.Onaylıyor gibi davran.
Tanışmak istiyorum ben de de.
Tanışınca da yüz yüze söyle.
Ne tepki verirlerse versinler.
Sustuğumuz tüm kötülüklerden hesaba çekileceğiz..
Telefonunu orada asla bırakmaz, şifre de olduğu için almam zor olur , benim de aklıma geldi telefon yoksa.söylemeniz en dogrusu olur- abinizin telefonundan alamazmisiniz numarasini?
Annem söyler mi bilmiyorum abime söylerse bı şekilde engel olmak isteyeceğimi bilir, bir abim daha var aslında o burada olsaydı mutlaka engel olmak isterdi ama oda yurt dışında şuanAbiniz niyetinizi bilmiyorsa kimmiş o müstakbel yengem diye ağzını arasanız.
Telefonunu orada asla bırakmaz, şifre de olduğu için almam zor olur , benim de aklıma geldi telefon yoksa.
Yani annem de olsa yaptığı gerçekte nefret edilesi bir durum, bir umut diye yaklaşıyor ama Allah korusun evlenip mutsuz olsa abim , annem ondan daha çok üzülecek biliyorum ona rağmen nasıl böyle düşünebildi aklım almıyor benimde.Sorununuz hakkında yardımcı olamayacağım sizi tebrik etmek için mesaj yazıyorum. Allah sizin gibi insanların sayısını arttırsın. Sizi ve ilerde olursa çocuklarınızı iyi insanlarla karşılaştırsın. Yapmayı düşündüğünüz şey bir insanın Hayatını kurtarmakla eş. Hatta belki gelecekte doğacak çocuklarını bile kurtarırsınız.
O annene de söyleyecek söz bulamıyorum.sizden özür dilerim ama annenin zihniyetindeki erkek annelerinden nefret ediyorum. Kendi çocukları için elalemin masum çocuklarını gözlerini bile kırpmadan harcarlar. Allah sorar hesabını (sizden uzak olsun)
Allah abini de ıslah etsin. En kısa zamanda kötü alışkanlığından kurtulur inşallah.
Ah bilmiyorum ki nasıl düşünüyor bunu annem, benim diğer abimin eşi vefat etti ve iki yeğenime annem bakıyor şuan yani hayatı yeterince zor aslında birde böyle bir vebal ve sıkıntının altına girmek istemesini anlamıyorum.Bir sürü çocuk yapıp başlarına kalınca anne babaniz o zaman anlayacaklar dünyanın kaç bucak olduğunu da çok geç olacak. Sanıyorlar ki evlenince düzelir ve bundan kurtuluruz. Bilmiyorlar ki tam tersi olacak. Allah akıl fikir versin. Sizi de duyarsız olmadığınız için tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?