- Konu Sahibi NightStalker
-
ya hoş olmamış ama küsüp görüşmeyecek kadar da mevzu değil diye düşünüyorum ben.
şu noktada belki evine gitmek istemeyebilir gelin hanım ama görüştüklerinde iki sohbet etmeyecek birlikte bir yemek yemeyecek kadar da değil.
Şu videoyu bi izler mısınız? Ben saçlarımı bi psikoloji bozukluğu anında kendim böyle kut kesmiştim ve abimle beni buna benzetmislerdi gulmustuk ve aynen onlar benden habrtsiz once konusuyolar bu y diye sonra bana gosteriyorlar. Bende kızımın bi fotoğrafını attım guldum bak x dedim abimde güldü ardından kızımın benimle fotosunu attım ben gülüyorum kızım yin3 durgun bunu da attım dedim bak kızım x bende sensin dedim onu da göstermiş bu sefer de evden gidicek kadar işler büyümüş iste. Beni de engelleyip sildi abimle sorunu cozunce. Onun tek isteği abimin y artık bana x ile ilgili bişey sorma atma demesiymis. Ona gore abim hep y y y y diyomus hiç karısını savunmuyormuş.
Zaten küslermiş ki
Konu sahibi o konuda bunu kendinin olağan iyi geçinme davranışı olarak söylemişti
Şimdi sana biri süratsize bir foto atıp aynı sen dese kızarsın bunu sevmediğin biri yaparsa daha da kızarsın
Ama internetten bi foto almıyorum kızımın fotoğrafını atıyorum dalga geçmek değil bu aramız da mizah mi diyim ne diyim oyle bişey.Zaten küslermiş ki
Konu sahibi o konuda bunu kendinin olağan iyi geçinme davranışı olarak söylemişti
Şimdi sana biri süratsize bir foto atıp aynı sen dese kızarsın bunu sevmediğin biri yaparsa daha da kızarsın
Gözlerinizden öpücem.ama suratsız da olsa kendi çocuğunun fotosunu göndermiş değil mi? insan kendi çocuğunu çirkin göremez ki, suratsız bile dese sever içten. konu sahibi bence yengeyi seviyor ve iyi geçinmek istiyor, ama yenge tabi istemiyorsa zorla olacak iş değil.
ama suratsız da olsa kendi çocuğunun fotosunu göndermiş değil mi? insan kendi çocuğunu çirkin göremez ki, suratsız bile dese sever içten. konu sahibi bence yengeyi seviyor ve iyi geçinmek istiyor, ama yenge tabi istemiyorsa zorla olacak iş değil.
Yok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?
Gözlerinizden öpücem.
ama suratsız da olsa kendi çocuğunun fotosunu göndermiş değil mi? insan kendi çocuğunu çirkin göremez ki, suratsız bile dese sever içten. konu sahibi bence yengeyi seviyor ve iyi geçinmek istiyor, ama yenge tabi istemiyorsa zorla olacak iş değil.
Canim ya bir onceki konunuzu okudum. Kadin evi terketmis. Nasil kirildiysa..yani bu gercekten kotu bir durum siz buna zemin hazirlamissiniz...benim de erkek kardesim ve karisi var.. Ben hic boyle bir tesebbuste bulunmam.kardesime hal hatir sorarim esine sorarim..sakalasiriz falan ,ne bileyim ben gelinimiz evi benim yuzumden terketse gercekten kendimi affedemezdim..bence konusmak istemiyorsa konusmayinYok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?
Çirkin değil suratsız işte
Yani bebeğin suratsızı sevimlidir de yengeninki sevimli değildir
meseleye sen gibi sığ bakıyor konu sahibeside. mevzu kimin fotosu olduğu değil ki. mevzu senin küs olduğun biriyle eşinin bir olup seninle dalga geçmesi.
ki burada konu sahibesi kadar abiside suçlu.
Ama şöyle bişey de var son konuşmamızda uzum bi konuşma yaptık ve ben şu son 1 ayın üstünü çizebiliriz gel barışalım dedim ona cevap vermedi bu geçen süreçte ben bi kez nasılsın diye sordum iyi sagol dedi sonra abime hep sordum x napiyo nasıl diye. O arada da abimler gelicekti iste 10 kasımda onunla ilgili sence nasıl olur barışır.miyiz diye soruyodum ve x hep benim hikâyelerime falan bakiyodu olumsuz bişey yoktu yani pek arada ve 1,2 konuşma daha mesela annemle de konuşmuş annem barisirsiniz bosver demis gülmüşler falan bunlara güvenerek ben yazıyorum.meseleye sen gibi sığ bakıyor konu sahibeside. mevzu kimin fotosu olduğu değil ki. mevzu senin küs olduğun biriyle eşinin bir olup seninle dalga geçmesi.
ki burada konu sahibesi kadar abiside suçlu.
Artık bu konunun üstüne gitmiyorum zaten benimde kırgınlıklarım var cunku yani barışmak isterse kapım açık selamımı da veririm.Onceki konuya soyle bi
Canim ya bir onceki konunuzu okudum. Kadin evi terketmis. Nasil kirildiysa..yani bu gercekten kotu bir durum siz buna zemin hazirlamissiniz...benim de erkek kardesim ve karisi var.. Ben hic boyle bir tesebbuste bulunmam.kardesime hal hatir sorarim esine sorarim..sakalasiriz falan ,ne bileyim ben gelinimiz evi benim yuzumden terketse gercekten kendimi affedemezdim..bence konusmak istemiyorsa konusmayin
Uzatmayin..dalga gecmeyin..
ama komik, elbette hoşlanmayabilir ama o zaman o da görümcesinin saçı ile dalga geçmeyecekti.
espriden hoşlanmayan espri yapmasın bence.
başkasıyla dalga geçerken hahaha hihihi, iş kendine dönünce ben ciddiyim bana ciddi yorum yapın kafasını yanlış buluyorum.
Ama şöyle bişey de var son konuşmamızda uzum bi konuşma yaptık ve ben şu son 1 ayın üstünü çizebiliriz gel barışalım dedim ona cevap vermedi bu geçen süreçte ben bi kez nasılsın diye sordum iyi sagol dedi sonra abime hep sordum x napiyo nasıl diye. O arada da abimler gelicekti iste 10 kasımda onunla ilgili sence nasıl olur barışır.miyiz diye soruyodum ve x hep benim hikâyelerime falan bakiyodu olumsuz bişey yoktu yani pek arada ve 1,2 konuşma daha mesela annemle de konuşmuş annem barisirsiniz bosver demis gülmüşler falan bunlara güvenerek ben yazıyorum.
Hoş görmüyorsan sende dalga geçmemen lazım.o zaman herkes birbiriyle konuşuyormuş küslük yok.
sen şimdi malum şahısla bir olup kendi oğlunun fotosu üzerinden beni ima ederek dalga geçsen kahkahalar havada uçuşsa ben kalkıp e eskiden birliktede gohanın bilmem nesiyle dalga geçmiştik diye hoş mu görmeliyim?
Abim zaten baş hatalıtamam işte dediğime geliyorsunuz. ısrarcı üstüne düşen tarafsınız. bırakın yahu küstüyse küstü .ilk adımı atıp barışalım da demişsiniz zaten . artık top ondaymış .
o foto olayında bence zaten sizden çok abiniz hatalı.
o zaman herkes birbiriyle konuşuyormuş küslük yok.
sen şimdi malum şahısla bir olup kendi oğlunun fotosu üzerinden beni ima ederek dalga geçsen kahkahalar havada uçuşsa ben kalkıp e eskiden birliktede gohanın bilmem nesiyle dalga geçmiştik diye hoş mu görmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?