Abim ve gelin buraya geliyor

Zaten küslermiş ki

Konu sahibi o konuda bunu kendinin olağan iyi geçinme davranışı olarak söylemişti

Şimdi sana biri süratsize bir foto atıp aynı sen dese kızarsın bunu sevmediğin biri yaparsa daha da kızarsın

eşiyle arasındaki ilişki farklı olabilir onu bilemem, size diş bileyecek bir mesele göremiyorum ben şahsen.

bu arada başkasıyla dalga geçip kendine gelince ama benle dalga geçemezsiniz de olmaz yani.

ama suratsız da olsa kendi çocuğunun fotosunu göndermiş değil mi? insan kendi çocuğunu çirkin göremez ki, suratsız bile dese sever içten. konu sahibi bence yengeyi seviyor ve iyi geçinmek istiyor, ama yenge tabi istemiyorsa zorla olacak iş değil.

Ama internetten bi foto almıyorum kızımın fotoğrafını atıyorum dalga geçmek değil bu aramız da mizah mi diyim ne diyim oyle bişey.

Çirkin değil suratsız işte

Yani bebeğin suratsızı sevimlidir de yengeninki sevimli değildir

Yok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?

bakın niyetinizi ancak siz bilebilirsiniz ve niyetinizin o olmadığını tahmin edebiliyorum ben mesela ama davranışlarınız o şekilde gibi algılanmaya çok müsait.
abinizin kulağına gidene kadar sündürdünüz geçen olayı dediğim gibi niyetiniz o olmasa bile öyle algılanıyor.
biraz akışına bırakın bu meseleyi.
muhattap olmayın barışmaya çalışmayın.
sonuçta siz abinize hoş geldine gideceksiniz. eğer onlardan bir talep gelirse görüşelim vs tarzı o zaman değerlendirirsiniz.

meseleye sen gibi sığ bakıyor konu sahibeside. mevzu kimin fotosu olduğu değil ki. mevzu senin küs olduğun biriyle eşinin bir olup seninle dalga geçmesi.
ki burada konu sahibesi kadar abiside suçlu.

Onceki konuya soyle bi
Yok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?
Canim ya bir onceki konunuzu okudum. Kadin evi terketmis. Nasil kirildiysa..yani bu gercekten kotu bir durum siz buna zemin hazirlamissiniz...benim de erkek kardesim ve karisi var.. Ben hic boyle bir tesebbuste bulunmam.kardesime hal hatir sorarim esine sorarim..sakalasiriz falan ,ne bileyim ben gelinimiz evi benim yuzumden terketse gercekten kendimi affedemezdim..bence konusmak istemiyorsa konusmayin

Uzatmayin..dalga gecmeyin..

Çirkin değil suratsız işte

Yani bebeğin suratsızı sevimlidir de yengeninki sevimli değildir

ama komik, elbette hoşlanmayabilir ama o zaman o da görümcesinin saçı ile dalga geçmeyecekti.
espriden hoşlanmayan espri yapmasın bence.
başkasıyla dalga geçerken hahaha hihihi, iş kendine dönünce ben ciddiyim bana ciddi yorum yapın kafasını yanlış buluyorum.

meseleye sen gibi sığ bakıyor konu sahibeside. mevzu kimin fotosu olduğu değil ki. mevzu senin küs olduğun biriyle eşinin bir olup seninle dalga geçmesi.

abi suçlu, karısının huyunu o biliyor.
görümceyi ise ben iyi niyet kurbanı olarak görüyorum.

Ama şöyle bişey de var son konuşmamızda uzum bi konuşma yaptık ve ben şu son 1 ayın üstünü çizebiliriz gel barışalım dedim ona cevap vermedi bu geçen süreçte ben bi kez nasılsın diye sordum iyi sagol dedi sonra abime hep sordum x napiyo nasıl diye. O arada da abimler gelicekti iste 10 kasımda onunla ilgili sence nasıl olur barışır.miyiz diye soruyodum ve x hep benim hikâyelerime falan bakiyodu olumsuz bişey yoktu yani pek arada ve 1,2 konuşma daha mesela annemle de konuşmuş annem barisirsiniz bosver demis gülmüşler falan bunlara güvenerek ben yazıyorum.

Artık bu konunun üstüne gitmiyorum zaten benimde kırgınlıklarım var cunku yani barışmak isterse kapım açık selamımı da veririm.

o zaman herkes birbiriyle konuşuyormuş küslük yok.
sen şimdi malum şahısla bir olup kendi oğlunun fotosu üzerinden beni ima ederek dalga geçsen kahkahalar havada uçuşsa ben kalkıp e eskiden birliktede gohanın bilmem nesiyle dalga geçmiştik diye hoş mu görmeliyim?

tamam işte dediğime geliyorsunuz. ısrarcı üstüne düşen tarafsınız. bırakın yahu küstüyse küstü .ilk adımı atıp barışalım da demişsiniz zaten . artık top ondaymış .
o foto olayında bence zaten sizden çok abiniz hatalı.

Hoş görmüyorsan sende dalga geçmemen lazım.

Abim zaten baş hatalı

napcan, küsüp evi mi terk edecen?
yani hoşlanmayabilir ben buna bir şey demiyorum zaten, herkesin tarzı vs farklıdır, gelin hanım konu sahibini sevmeyebilir, mesafeli olmak istiyor olabilir, evine gitmek istemiyor olabilir, bunlarda asla haksız da değildir, ama küsüp tüm iletişimi kesecek meseleler değil bunlar. o yüzden ben bu konu özelinde babasının evinde görüşün, dışarıda yemeğe davet edin tarzında şeyler öneriyorum.
napsın şimdi konu sahibi de, yapmış bir hata ok, abisinden mi olsun. özrünü de dilemiş zaten, işleri düzeltmeye çalışıyor. bu kadar katı olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…