- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Evet oymus. Ben taa ilk konuyu biliyordum da yenilerini kacirmisim. Simdi okuyunca bana da tepkisi cok dogal geliyor.
Aynen dogruSizin gitmeniz gerekir. Hem abiniz olduğu için hem misafir oldukları için.
Yeğenim yok daha :) evet uzağız benim yapıma da ters iste aileden birini disarda tutmak. Sıcaklık göstermeye çalışmam o yuzden. Ama artık yoruldum kendi bilir. Ben yine yapmam gerekeni yapicam.Hoşgeldine gidersiniz yegeniniz olmustu sanırım onada bir hediye alırsınız.
İnsanların yapısı bir değil bende yeni görümce oldum nişanlılar.
Yine de mesafemi korurum ama bana danıştıgı bir şey oldugunda seve seve yardım ederim çok yüzgöz de olmamak gerekli diye düşünüyorum.
Zamanla tanıyacaksınız ki zaten uzaklar sizden
Aslında bazen resmi olmak iyidir.Yeğenim yok daha :) evet uzağız benim yapıma da ters iste aileden birini disarda tutmak. Sıcaklık göstermeye çalışmam o yuzden. Ama artık yoruldum kendi bilir. Ben yine yapmam gerekeni yapicam.
Ama abim getiriyor iste onu da daha fazla uzaklasmamamiz için muhtemelen.Gitme salla. Kadın mesafe koymak istiyor, ekstradan hoşgeldiniz falan demeye gerek yok bence. Biraz normalleştikten sonra ilişkilerinize devam edersiniz bunun için de zaman lazım
Teşekkür ederim dediginiz gibi mesafeli bi ilişki en guzeliAslında bazen resmi olmak iyidir.
Yüz göz olup huzursuz olunacagına saygılı bir ilişki en güzeli.
Dedigim gibi zaman sadece zamanla anlayacaktır.
Ben sizin niyetinizi ve iyi niyetli oldugunuzu anlayabiliyorum abimle samimiyim gelinle de samimi olayım gidip gelelim konusalım diye düşünüyorsunuz ama tamamen yapı meselesi.
Yok gidicem zaten tek abim değil babamem halam falan da gelicekResmiyet iyidir gitmeyin ayağına diyenler var, arkadaşım gelinin ayağına gitmiyorsun abine gidiyorsun bunu unutma. Gitmezsen gelinin de ekmeğine yağ sürersin bak bacın gelmedi sana bukadar değer veriyor vs birsürü laf. Ama gidersen ağzını açamaz
En sinir olduğum şeylerden biri de "gelin" lafı. Ne öyle istenmeyen insan misali. Yarın bi gün sizde evlenip gideceksiniz " gelin " olacaksınız yani yada öylesiniz bilmiyorum. Belirtmek istedim zira bana gelin gelin diye seslendiklerinde zoruma gidiyor açıkçası. Sorunuza gelince aizin yaptığınız espriler zoruna gidiyorsa yapma. Herkesin yapısı farklı. Arkadaş gibi olmasanız bile saygı çerçevesinde kalın. Sizin gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Abin var sonuçta arada.Rica ediyorum kimseyle tartışmak istemiyorum sakin sakin cevaplar verin. Direk konuya giriyorum.
Abim geliyor eşiyle beraber 10 kasımda 4,5 gün burdalar. Normalde bizde kalicaklardi ama malum gelin hanımla aramız bozuk olduğu için daha doğrusu o benimle bozuk olduğu için ( en son yine engelleyip sildi ) babamlarda kalicaklarmis. Üstelik babanem halam halamin eşi hepsi birden babamın evinde sıkış tepiş. Neyse.
Ben gelmez saniyodum geliyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ne demeliyim ? Açıkçası ben selam verip hal hatır sorup köşeye çekilmeyi planlıyordum çünkü kırgınlıklarım da var ama oyle de olmaz. Siz olsanız? Ve onların mi gelince bize gelmesi lazım yoksa biz mi eşimle onların yanına yani babamların evine gidelim ?
Allah aşkına görümce olarak gelinin yakasından düşün zaten sizin yüzünüzden o eve bile gelmiyormuş ne demek ağabeyimin mi bana gelmesi lazım daha neler misafir olarak gelen onlar ve ağabeyiniz sizden büyük tabii ki sizin gitmeniz lazım bir zahmet ve zaten kavgalı olduğunuz sizi engelleyen görmek bile istemeyen ve istemediğiniz biriyle ilgili ne yapayım diye sormanız inanılmaz saçma. Boynuna atlayacak değilsiniz ağabeyine hoşgeldin der konuşursun o kadar yanii bir kere gidip yarım saat oturup kalksan yeter konu açmış olmak için konu açıyor nereden bir sorun çıksın diye bakıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?