Beni anlamiyorsunuz fakat saygı duyuyorum.Öncelikle abinizin annenize yakışıksız cevap vermesi ailenizin ona verdiği eğitimle alakalı. Demek ki yetiştirememişler. İçten içe bir şeye kinlenmiş acısını çıkartıyor da olabilir. Bunu aileniz çok rahatsız oluyorsa abinizi karşılarına alıp konuşmaları lazım. Maddiyatla alakalı olabilir.
İkinci olarak nişanlı kız kimsenin evinde iş yapmak bulaşığa girmek zorunda değil. Şu gelinleri hizmetçi olarak görme huyunuzdan vazgeçin. Evin kızı olacak ama tavırlarınıza bakılırsa daha sizin gözünüzde evin kızı olamamış kahkahalarından bile rahatsız olduğunuza göre.
Daha önce de konu açmıştınız sınavınızla ilgili. Rahatsız oluyorsanız kulak tıkacı takın onlar geldiğinde. Onların da evi orası, madem Çay doldurma, bulaşık gibi eylemlere karışması gerekiyorsa siz de oturup kalkmalarını laf edemezsiniz. Kimse evlenirken görümcesinin sınavını düşünmek zorunda değil, siz durumunuzu belirtir rica edersiniz. Jest yapıp kabul ederlerse ne ala. Etmezlerse de düğünde geçireceğiniz iki saatten sınav kazanamamazlık olmaz sanıyorum. Kandildi gelmeyecektim vb gibi sözleri annenize sitem etmek için söylemiş. Doğrudur yanlıştır bilemem, ama terbiyesizce bir hakaret vb olmadığı sürece araya girmeyin. Onun da annesi artık, istediği sitemi eder. Anlattığınız hiçbir şeyde Sizlik bir durum yok.
Teşekkürler dışarı çıkınca bakacağımBen sınav dönemlerimde kullanıyorum açıkçası faydasını gördüm. Çam tipi olanlar rahatsız edici olabiliyor, slikon ya da sünger olanları bir deneyin derim.
Beni anlamiyorsunuz fakat saygı duyuyorum.
Bende gelin oldum ama bır kere bile cayimi kimseye doldurtmadim.
Bunun gibi yan gelip oturmadim .
Annem babam odaya girer ayağa kalkmaz yayılır koltuğa .
Bilmiyorum ben yapmadım yapmam da
Hizmetcilik değil bu saygidir.
Saygidir evet. Demek ki kizin ailesi ogretmesi gerekenleri ogretememisler.Beni anlamiyorsunuz fakat saygı duyuyorum.
Bende gelin oldum ama bır kere bile cayimi kimseye doldurtmadim.
Bunun gibi yan gelip oturmadim .
Annem babam odaya girer ayağa kalkmaz yayılır koltuğa .
Bilmiyorum ben yapmadım yapmam da
Hizmetcilik değil bu saygidir.
Öyle yoruldum kiSaygidir evet. Demek ki kizin ailesi ogretmesi gerekenleri ogretememisler.
Okumustum onceki konuzu. Anneye cok uzuldum cidden. Baskasinim yaninda rencide edilmek cok onur kirici. Hemde evladin tarafindan.Öyle yoruldum ki
Beni en çok yoran sadece kendilerini düşünmeleri.
1 ay önce de aynı konuyu açmıştır
Sabrettim hep telkin ettim kendimi ama beni takan kimse yok.
Diz hic karismayin ,burada tum yanlis anne ,babanda ,evlat onlarin evladi yarin obur gun hepsi sana tavir alir ,
Annen baban saf degil ,sadece fazla yuz vermisler ,ohullarina tapiyorlar ,
Abin onlari boyle alistirmis ,onlarda kusmedin ,birakip gitmesin diye pispis yapmis,umursamaz olmus ,
Normal bir anneye oglu onca kufur laf etse kapidan iceri almaz ,
Senin annen baban hala yalakalik pesinde ,ip inceldigi yerden kopsun diyip ,
Bu aksam gelin hanima gelmeseydin kizim,hatta abin icin oda gelmeseydi,
Mubarek gun onca kalbim kirildi daha neyin havasini yapiyorsun diyebilirdi ,
Ya da maddi destek konusu acilinca evlenmeyi biliyorsunuz ,eliniz ayaginiz tutuyor cok sukur ,calisin yapin,
Herkes ana baba parasiyla mi ev kuruyor ,okuttum buyuttum,yetmedi mi diyebilirler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?